- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.961
Canım şimdi lucrin+gonal f kullanıyorum lucrinin dozu 10 gonal f'in 150 doktorun dediğine göre çok düşük dozlar kullanıyormuşuz bunun haricinde ekstradan bi ilaç yok yumurtaların gayet güzel görünüyor dedi bende sahibine çekmiş dedimadam elinden kamerayı düşürüyodu güleceğim diye Bugün işte tekrar kontrol edecek operasyon gününe karar vereceğiz eşime cinsel perhiz verdi sonra operasyon olacağım günden 36 saat öncesinde çatlatma iğnesi olacağım ve yumurtalar toplanacak yalnız anestezi ne şekilde olacak onu bugün konuşacağız ben lokalden korkuyorum çünkü :18: hülyaamm dua et nolur çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider darısı senin başına kuzummm Akşam çıkınca haber veririm sana canım
öyle olsun bakalım.... scream fotosunu koydu kaldırdı bile kuzum
bir iki gündür hep yazıcam topice aksilikler oluyor dün akşam kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda tam sayım olmadı ama şimdilik görünen 12-13 yumurtam varmış dün itibariyle en büyüğü 13,5 mmdi bu akşam tekrar kontrolüm var ve bugün operasyon gününe karar vericez:18: Büyük ihtimalle salı günü yapıcaz dedi doktor ama yinede yarın tekrar bi kontrol edelim son durum ne olacak yine aynı dozlarda iğnelere devam et dedi. Dua edin benim için ne olur çok korkuyorum inşallah hepsinden sağlıklı yumurtalar çıkar ve bu işin sonunda bende size müjdeli haberler veririm çoooook heyecanlıyım
gobeginin resmini gordum canım.. yorumlarımı bile yaptımda, ben kendi fotografından soz edıyorum yuzunu gozunu gormek acısından... onu da koyup kaldırdı mı yoksa.. üzülürüm bak...
ayy canım benım ne heyecanlısın sen.. hayırlısı canımm.. merak ıcerısındeyız walla.. habersiz bırakma... ay 1 ay sonra ins pozitifleri gormus olcan arkidisim..
Sorma tatlım yaa bi heyecan bi heyecan sorma akşam üstü gideceğim bakalım dua edin bana kuzum inşallah güzel olur herşey ...
Bu arada screamayın resmini ben görmedim hemen kaldırmış
hayirli cumalar kizlar...
benim adet belirtileri basladi ,canim cook felaket sIkkIn.... hakkimda hayirlisi ..acayiip moralim bozuk ama elden gelen bisey yok!!!!!!
Belki adet belirtisi değildir canım içini ferah tut ovulasyon günlerini atlamadıysan inşallah başka bişeyin belirtileridir.
Canım sen ev işini ne yaptın yaa çok az zamanın kaldı kasımda halletmen gerekiyordu sanırım
fıstığım ya iş yerinden giiriyorum öğlenleri, yazdıklarınızı okuyorum, mutlu oluyorum, sizleri takip ediyorum kısacası..her zaman yazamıyorum, iyiyim aslında ama içim bi tuhaf..kan pıhtılaşması testlerimi yaptırdım bir hafta sonra sonuçları alıcam, şubat ayına da genetikle ilgili testlerim yapılcak..kafam karışık, endişeliyim..Allaha sığındım bekliyorum..umarım herşey yolunda gider..böyle karışık bir haldeyim işte..hepinizi çooook öpüyorum fazla yazamasam da, hep takipinizdeyim..unutmayın..
bir iki gündür hep yazıcam topice aksilikler oluyor dün akşam kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda tam sayım olmadı ama şimdilik görünen 12-13 yumurtam varmış dün itibariyle en büyüğü 13,5 mmdi bu akşam tekrar kontrolüm var ve bugün operasyon gününe karar vericez:18: Büyük ihtimalle salı günü yapıcaz dedi doktor ama yinede yarın tekrar bi kontrol edelim son durum ne olacak yine aynı dozlarda iğnelere devam et dedi. Dua edin benim için ne olur çok korkuyorum inşallah hepsinden sağlıklı yumurtalar çıkar ve bu işin sonunda bende size müjdeli haberler veririm çoooook heyecanlıyım
gobeginin resmini gordum canım.. yorumlarımı bile yaptımda, ben kendi fotografından soz edıyorum yuzunu gozunu gormek acısından... onu da koyup kaldırdı mı yoksa.. üzülürüm bak...
Sorma tatlım yaa bi heyecan bi heyecan sorma akşam üstü gideceğim bakalım dua edin bana kuzum inşallah güzel olur herşey ...
valla kusum artik aylardir her bi adet belirtisi beni sasirtmadi........... elbette bu ay sasirmayi cok isterim ama umudum kirik acikcasi.....
ev meselesinide nne sen sor ne ben soyliiimmm... valla dogru hatirliyon kasimin sonuna bitiyo gun. 1ay kaldi... cok begendigim bi ev var aksilik kaynana ve gorumcenin tam ortasina dusuyoor yeri.... artik tevekkul Allah diyip bakcam..
deryacim geldinmi drdan.. duydunmu minigin pit pitlarini.....
silacimmmmm, dur daha kirmizilar gelmemis.. Biliyorsun belirtileri cok benziyor... Insallah gelmez kirmizilarin.. Hemen moralini bozma canimmm
Eve karar verdiniz mi yani canim.. Tutuyormusunuz o evi?
Deryacimmm mi gelmis.. Ben asagida goremedim... :26:
tugciskooom canim beniim super haberlele donmussun harika masallah size... insallahhep bole devam eder. testlerinde tertemizz cikar...ben geldımmm :) hayırlı cumalar herkezeeee,
Drdan geldik teyzelerii bıdıgım cok ıyıymıss hatta gelişimine göre ultrasonda 4 gün büyük gözüküyo:) 33 cm , 840 gr olmuş bnm prensesimmHerşey normal çok şükürr gebelik şeker ölçüm testi yapılacak oda normal cıkarsa, bide tam kan sayımı verdi tekrar bakıcakk kanım düşükse takviye vermek için :)başka testim yok doğuma kadar inşallah...
Hlycımmm bebişimin düzgün bi resmi yok maleseff kafasını bacagını gobegını fln cektı anlaşılmıyo doğru duzgun :) Sen nasılsın görüşmeyelı tatlımm ? Görümcene süprizler yapmışsınnnn yerim senı benn düşünceli arkadasım bnmmm :)
Bershkacımmmm guzel haberlerini beklıyoruzz... Şimdiye kadar haberler süperrr dahada guzellerınıde getıreceksın bıze Allahın ıznıyleee... Rabbım emeklerınızı boşa cıkarmasınn bebişinizi göndersin inşallah size...
Sılacımmm ınsallah gelmez kırmızılarınn, bu ay yumurtalamada çalışabılmısmıydınn hıc konusamadık ? Ateş fln ölçüyomusun ? Ev konusuda baya stresli yaa az zmn kalmışşş artık kayınvalıdenlerın ordaki evi cok begenmişsinn ınsallah hayırlısı olsun hakkınızdan güzelimm...
Screamawaycımmmm senın resımını bende goremedımmm ama haksızlık buuResmı yuklerken arkadaslarıma özeli seçersen ztn arkadaslarından başka kımse göremıyo tatlımm... Müsait oldugun bı zmn tekrar yuklermısın bnm ıcın?
Kardaizcimm, menbetacımm, azracımm,wifeofdemon cummmm sizlerde iyisinizdir inşallahh ?
Eki Görüntüle 280113 Eki Görüntüle 280114
Kızlarr bgn kızıma bıseyler aldımm.. Drdan cıkınca bıseyler alasım geldı :) İnşallah beğenirsiniz :) Elbisemiz bırz buyukkk yazın yada eylulde fln gıyınmesı ıcın aldımmm altınaa şölee güzel bi desenli ve renkli kilotlu corappp altınada bi babet alırsam tamam :) ee tabı ıcınede corabına uygun renkte bi body :)
tugciskooom canim beniim super haberlele donmussun harika masallah size... insallahhep bole devam eder. testlerinde tertemizz cikar...
canimevet ben bu ay dier aylara nazaran daha sIkI calisdigimi zannediyorumm ama hersey demek deil iste bu.. olacaksa tek calismayla bileolyo iste kismet deilsede dunya turu yap istersen nafile... hayirlisi diyozya herzaman insallah hayirli zamani yaklasmistir artik..sanirim 2011 e yetisemicem...
amaaaaa yaaaaaaa harika bunlaaaarrrr.... cok ciciler..gule gule giysin insallah bidigimiz... uzerinde resimlerinide gormek nasip olur insallah..
canim sen kapi susunu vs falan deistirmismiydin?? hani deistitmeye giderken rahatsizlanmistin ???
renewalden ne haber kizlar..... gecmistir iicene artik bulantilari insallah...
hayirli cumalar kizlar...
benim adet belirtileri basladi ,canim cook felaket sIkkIn.... hakkimda hayirlisi ..acayiip moralim bozuk ama elden gelen bisey yok!!!!!!
menbetacimmmmm tatlimmm yok zaten oyle bir foto koymadimmm, hulyacim digerinden bahsetmis... Merak etme, insallah bu haftasonu filan foto cektirebilirsem koyarim... Ve senin oldugun zaman koycam ozellikle..
Tatlimmmm, kizlar gobegimi gormek istemisti onu koymustummm... Yine koyarim insallahhh.. Senden bir guzel haberler alalim da... Bugun senin gunun...
ben geldımmm :) hayırlı cumalar herkezeeee,
Drdan geldik teyzelerii bıdıgım cok ıyıymıss hatta gelişimine göre ultrasonda 4 gün büyük gözüküyo:) 33 cm , 840 gr olmuş bnm prensesimmHerşey normal çok şükürr gebelik şeker ölçüm testi yapılacak oda normal cıkarsa, bide tam kan sayımı verdi tekrar bakıcakk kanım düşükse takviye vermek için :)başka testim yok doğuma kadar inşallah...
Hlycımmm bebişimin düzgün bi resmi yok maleseff kafasını bacagını gobegını fln cektı anlaşılmıyo doğru duzgun :) Sen nasılsın görüşmeyelı tatlımm ? Görümcene süprizler yapmışsınnnn yerim senı benn düşünceli arkadasım bnmmm :)
Bershkacımmmm guzel haberlerini beklıyoruzz... Şimdiye kadar haberler süperrr dahada guzellerınıde getıreceksın bıze Allahın ıznıyleee... Rabbım emeklerınızı boşa cıkarmasınn bebişinizi göndersin inşallah size...
Sılacımmm ınsallah gelmez kırmızılarınn, bu ay yumurtalamada çalışabılmısmıydınn hıc konusamadık ? Ateş fln ölçüyomusun ? Ev konusuda baya stresli yaa az zmn kalmışşş artık kayınvalıdenlerın ordaki evi cok begenmişsinn ınsallah hayırlısı olsun hakkınızdan güzelimm...
Screamawaycımmmm senın resımını bende goremedımmm ama haksızlık buuResmı yuklerken arkadaslarıma özeli seçersen ztn arkadaslarından başka kımse göremıyo tatlımm... Müsait oldugun bı zmn tekrar yuklermısın bnm ıcın?
Kardaizcimm, menbetacımm, azracımm,wifeofdemon cummmm sizlerde iyisinizdir inşallahh ?
hayirlisi screamawaycim artik napiim beklicem.....ama kirik umutla dedigimgibi.....
eve carsamba gunu bakcaz henuz.. ondan sonra net bi karara baglanir insallah..
tugciskooom canim beniim super haberlele donmussun harika masallah size... insallahhep bole devam eder. testlerinde tertemizz cikar...
canimevet ben bu ay dier aylara nazaran daha sIkI calisdigimi zannediyorumm ama hersey demek deil iste bu.. olacaksa tek calismayla bileolyo iste kismet deilsede dunya turu yap istersen nafile... hayirlisi diyozya herzaman insallah hayirli zamani yaklasmistir artik..sanirim 2011 e yetisemicem...
amaaaaa yaaaaaaa harika bunlaaaarrrr.... cok ciciler..gule gule giysin insallah bidigimiz... uzerinde resimlerinide gormek nasip olur insallah..
canim sen kapi susunu vs falan deistirmismiydin?? hani deistitmeye giderken rahatsizlanmistin ???
renewalden ne haber kizlar..... gecmistir iicene artik bulantilari insallah...
oy oy oy masallah prensese ve annesine.. herseyın yolunda gıtsın ıns tugcecım.. aldıklarında pek seker.. gule gule gıydırmen dılegıyle canımm... bu arada bende iyim canım tesekkür ederim...
tugcecim doktordan gelmissin guzel haberler getirmissin kuzucum cok sevindim tatlimaldigin cicislere bayildim bittimmmmmmmmmmmmmm güle güle kullanmak nasip etsin rabbimmmm
Eki Görüntüle 280113 Eki Görüntüle 280114
Kızlarr bgn kızıma bıseyler aldımm.. Drdan cıkınca bıseyler alasım geldı :) İnşallah beğenirsiniz :) Elbisemiz bırz buyukkk yazın yada eylulde fln gıyınmesı ıcın aldımmm altınaa şölee güzel bi desenli ve renkli kilotlu corappp altınada bi babet alırsam tamam :) ee tabı ıcınede corabına uygun renkte bi body :)
hayirlisi screamawaycim artik napiim beklicem.....ama kirik umutla dedigimgibi.....
silacim uzme canini tatlim adet belirtilerini dusunup.. İnsallah kirmizilarin belirtisi değildir kuzucumBende adet oldum hic beklemedigim bi zamanda 21. gun geldi bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?