2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

haberlerini bekliorum canım heycanlaaaaa inşallah herşey güzel olacak

öyle olsun bakalım.... scream fotosunu koydu kaldırdı bile kuzum

gobeginin resmini gordum canım.. yorumlarımı bile yaptımda, ben kendi fotografından soz edıyorum yuzunu gozunu gormek acısından... onu da koyup kaldırdı mı yoksa.. üzülürüm bak...

ayy canım benım ne heyecanlısın sen.. hayırlısı canımm.. merak ıcerısındeyız walla.. habersiz bırakma... ay 1 ay sonra ins pozitifleri gormus olcan arkidisim..

Sorma tatlım yaa bi heyecan bi heyecan sorma akşam üstü gideceğim bakalım dua edin bana kuzum inşallah güzel olur herşey ...

Bu arada screamayın resmini ben görmedim hemen kaldırmış

hayirli cumalar kizlar...

benim adet belirtileri basladi ,canim cook felaket sIkkIn.... hakkimda hayirlisi ..acayiip moralim bozuk ama elden gelen bisey yok!!!!!!

Sorma tatlım yaa bi heyecan bi heyecan sorma akşam üstü gideceğim bakalım dua edin bana kuzum inşallah güzel olur herşey ...

caniim benim insallah hadi bakalim..Allah emekleriniz karsiligini versin .. insallah anne olmayi nasipetsin hayirli saglikli evlatlar versin Rabbim...sen hlyaya msj at o buraya yazar aksamki gelismeleri eger firsat olursa kuzum tamammi!! optumseni cok..

benim adet belirtileri basladi ,canim cook felaket sIkkIn.... hakkimda hayirlisi ..acayiip moralim bozuk ama elden gelen bisey yok!!!!!!

Belki adet belirtisi değildir canım içini ferah tut ovulasyon günlerini atlamadıysan inşallah başka bişeyin belirtileridir.
Canım sen ev işini ne yaptın yaa çok az zamanın kaldı kasımda halletmen gerekiyordu sanırım

valla kusum artik aylardir her bi adet belirtisi beni sasirtmadi........... elbette bu ay sasirmayi cok isterim ama umudum kirik acikcasi.....

ev meselesinide nne sen sor ne ben soyliiimmm... valla dogru hatirliyon kasimin sonuna bitiyo gun. 1ay kaldi... cok begendigim bi ev var aksilik kaynana ve gorumcenin tam ortasina dusuyoor yeri.... artik tevekkul Allah diyip bakcam..

deryacim geldinmi drdan.. duydunmu minigin pit pitlarini.....

Son düzenleme:

Kuppecimmmmm, canim endiselenme.. Insallah hersey yolunda gider... Ve cokk guzel sonuclar alirsin... Diger testler icin neden taa subati bekliyorsun ki.. anlamadim onu...:44: ara ara bizi haberdar et gelismelerden canim.... merak ederiz seni...

Bugun mu karar verilcekkkk canim gune.. Breshkacimmmmm insallah bu ay hamile kalirsinnnn, heyecanla bekliyorum gelismelerini canimmmm.... yaz bizeee mutlakaa...

gobeginin resmini gordum canım.. yorumlarımı bile yaptımda, ben kendi fotografından soz edıyorum yuzunu gozunu gormek acısından... onu da koyup kaldırdı mı yoksa.. üzülürüm bak...

menbetacimmmmm tatlimmm yok zaten oyle bir foto koymadimmm, hulyacim digerinden bahsetmis... Merak etme, insallah bu haftasonu filan foto cektirebilirsem koyarim... Ve senin oldugun zaman koycam ozellikle..

Tatlimmmm, kizlar gobegimi gormek istemisti onu koymustummm... Yine koyarim insallahhh.. Senden bir guzel haberler alalim da... Bugun senin gunun...

silacimmmmm, dur daha kirmizilar gelmemis.. Biliyorsun belirtileri cok benziyor... Insallah gelmez kirmizilarin.. Hemen moralini bozma canimmm

Eve karar verdiniz mi yani canim.. Tutuyormusunuz o evi?

Deryacimmm mi gelmis.. Ben asagida goremedim... :26:

ben geldımmm :) hayırlı cumalar herkezeeee,

Drdan geldik teyzelerii bıdıgım cok ıyıymıss hatta gelişimine göre ultrasonda 4 gün büyük gözüküyo:) 33 cm , 840 gr olmuş bnm prensesimm Herşey normal çok şükürr gebelik şeker ölçüm testi yapılacak oda normal cıkarsa, bide tam kan sayımı verdi tekrar bakıcakk kanım düşükse takviye vermek için :)başka testim yok doğuma kadar inşallah...

Hlycımmm bebişimin düzgün bi resmi yok maleseff kafasını bacagını gobegını fln cektı anlaşılmıyo doğru duzgun :) Sen nasılsın görüşmeyelı tatlımm ? Görümcene süprizler yapmışsınnnn yerim senı benn düşünceli arkadasım bnmmm :)

Bershkacımmmm guzel haberlerini beklıyoruzz... Şimdiye kadar haberler süperrr dahada guzellerınıde getıreceksın bıze Allahın ıznıyleee... Rabbım emeklerınızı boşa cıkarmasınn bebişinizi göndersin inşallah size...

Sılacımmm ınsallah gelmez kırmızılarınn, bu ay yumurtalamada çalışabılmısmıydınn hıc konusamadık ? Ateş fln ölçüyomusun ? Ev konusuda baya stresli yaa az zmn kalmışşş artık kayınvalıdenlerın ordaki evi cok begenmişsinn ınsallah hayırlısı olsun hakkınızdan güzelimm...

Screamawaycımmmm senın resımını bende goremedımmm ama haksızlık buu Resmı yuklerken arkadaslarıma özeli seçersen ztn arkadaslarından başka kımse göremıyo tatlımm... Müsait oldugun bı zmn tekrar yuklermısın bnm ıcın?

Kardaizcimm, menbetacımm, azracımm,wifeofdemon cummmm sizlerde iyisinizdir inşallahh ?

Kızlarr bgn kızıma bıseyler aldımm.. Drdan cıkınca bıseyler alasım geldı :) İnşallah beğenirsiniz :) Elbisemiz bırz buyukkk yazın yada eylulde fln gıyınmesı ıcın aldımmm altınaa şölee güzel bi desenli ve renkli kilotlu corappp altınada bi babet alırsam tamam :) ee tabı ıcınede corabına uygun renkte bi body :)

hayirlisi screamawaycim artik napiim beklicem.....ama kirik umutla dedigimgibi.....

eve carsamba gunu bakcaz henuz.. ondan sonra net bi karara baglanir insallah..
tugciskooom canim beniim super haberlele donmussun harika masallah size... insallahhep bole devam eder. testlerinde tertemizz cikar...

canimevet ben bu ay dier aylara nazaran daha sIkI calisdigimi zannediyorumm ama hersey demek deil iste bu.. olacaksa tek calismayla bileolyo iste kismet deilsede dunya turu yap istersen nafile... hayirlisi diyozya herzaman insallah hayirli zamani yaklasmistir artik..sanirim 2011 e yetisemicem...

amaaaaa yaaaaaaa harika bunlaaaarrrr.... cok ciciler..gule gule giysin insallah bidigimiz... uzerinde resimlerinide gormek nasip olur insallah..

canim sen kapi susunu vs falan deistirmismiydin?? hani deistitmeye giderken rahatsizlanmistin ???

renewalden
ne haber kizlar..... gecmistir iicene artik bulantilari insallah...

cok dogru soyluyosun sılacımm olmayacagı varsaa dünya turu yap boşş... Allahım 2. melegınızın hayırlı zmnda gelmesını nasıp etsın tatlımm sen kendini üzme yeterr hersey olur inşallah... Kıyafetlerı begenmene cok sevındım sıla teyzesıı ınsallah üzerine gıydırıp cekıp cekıp yollarım sıze :)

Cnmm kapı süsünü fln herseyı degıstırdımm mavı bısey kalmadı :) Bgn dr 2.kez baktı % 1000 kız dedi :) Sordum yınedee bı tranva daha yaşamak ısteıyorum :)

dualarımız senınle canımm... hayırlısı canımm.. bızı habersız bırakma...

sılacım dur bakım belkıde sandıgın gıbı deıldır.. ıns hayırlısı olur canım....

tesekkür ederim canım :)) ay kendimi bir hos hıssettım...

oy oy oy masallah prensese ve annesine.. herseyın yolunda gıtsın ıns tugcecım.. aldıklarında pek seker.. gule gule gıydırmen dılegıyle canımm... bu arada bende iyim canım tesekkür ederim...

buraya ozellikle katıldıgımı bilmeni istedim.. olsa benım olurdu dımı canım

renewal kayserıde canım dugun mu ne varmıs... gecmıstır herhalde bulantıları bı suredır bahsettıgını hıc duymadımm..

azraaaaa sana bisey sormak istiyorummmmmmm...

Son düzenleme:

tugcecim doktordan gelmissin guzel haberler getirmissin kuzucum cok sevindim tatlim aldigin cicislere bayildim bittimmmmmmmmmmmmmm güle güle kullanmak nasip etsin rabbimmmm

breshkacim cok sukur hersey yolunda gidiyormus. İnsallahhhhhh korktugun hicbirsey olmaz kuzucum hayirlisiyla senide hamis listemize ekleriz

Hlycim tatlim nerdesin nasilsin

silacim uzme canini tatlim adet belirtilerini dusunup.. İnsallah kirmizilarin belirtisi değildir kuzucum Bende adet oldum hic beklemedigim bi zamanda 21. gun geldi bu ayda

oy oy oy masallah prensese ve annesine.. herseyın yolunda gıtsın ıns tugcecım.. aldıklarında pek seker.. gule gule gıydırmen dılegıyle canımm... bu arada bende iyim canım tesekkür ederim...

tugcecim doktordan gelmissin guzel haberler getirmissin kuzucum cok sevindim tatlim aldigin cicislere bayildim bittimmmmmmmmmmmmmm güle güle kullanmak nasip etsin rabbimmmm

cok tsk ederız teyzelerııı daha ıyılerı sızın bebişlerinize nasıp olsun ınsallah :)

Tugcecimmmm, super haberlerle gelmissin doktordan.. Cok sevindimmm...
Resmi yuklerken zaten oyle secmistim canimmm, ama burda surekli birakmak istemiyorumm.. Ondan kaldirmistim.. Ama insallah kalabalik oldugumuz bir gun yine eklerim..

Tugcecimmmmmm cokk tatli bunlarrr... Allah giydirip de fotosunu cekmeyi de nasip etsin insallahh canimm..
Paylas boyle birseyler aldikca... Ben de hevesleniyorummm boylece..

Insallah hakkinizda hayirlisi olur silacimmmm... SIkI calisma meselesine bende katilmiyorum bu arada.. Olacaksa oluyor dedigin gibi.. Ardindan yatiyorsun, hemen ayaga kalkmiyorsun di mi? Yattigin pozisyonu da degis arada canim.. Ben o sekilde kalmistim... Birrr deee oyle deme insallah 2011'e yetisirsinnnn canimmm...

silacim uzme canini tatlim adet belirtilerini dusunup.. İnsallah kirmizilarin belirtisi değildir kuzucum Bende adet oldum hic beklemedigim bi zamanda 21. gun geldi bu ayda

Azracimmmm 21. gunde mi oldun? Biraz erken olmus dedigin gibi.. Yolculuk yaptiysan veya degisen hava sartlarindan filan olabiliyor bazen boyle... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…