2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamawaya siddetle katiliyorummmmm:)))
benn avrupayi gurbetten saymiyorum hiccc :) evlendim geldim canim. ocak ayinda da master a baslicam insaallah,,

sen neler yapiosun ne zamandir bebek istiyorsun

selam ztar... demek sende gurbet gelinisin.. Allah yardimcin olsun. yasitiz senle canim bende 23 yasindayim 5yillik evliyim. 3yasinda oglum var ikinciyi istiyoruz insallah.. marttan buyana bekliyoruz bu ay cift izgi gormeyi temenni ediyorum insallah.... bende belcikadayim 2senedir turkiyeye gitmedim...((((( peki sen abd nin hangi sehrindesin??

kızlar ii geceler hepinize ...

bi sürü alıntı yapmıştım ama hiç biri yok sinir oldum

bidaha başa alamıcam kusura bakmayın.. çok yorgun ve uykusuzum.. yatıyorum sabaha görüşürüz.. ii geceler..

ucuzum,kankitom,azracım,sempatiğim,nihalcim,breshka,tuğçem,nartanem,screamawaycım ve diğer canikolar hepinizi okudum yazamıorum
öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnn

ay ne demek canım.. sadece bebek ıcın degıll hersey ıcın her derdımız ıcın bız burdayız... kocam gelıcektı yemek felan o yuzden cıktım canım...

ayy canimmmm, cok tesekkurlerrr.. yorumlarini okudummm... cok tesekkur ederim... moral verdin valla bana..

dogrular neyse onu soyledım canım... kaynanan gıtmıs.. hadı ne dıyım.. Allah kavustursun

menbeta bitanem sende tamamen iyilesmissin masallah... sen neden seyreklestirdin bakalimmmmm burayiii??

evet canım cok sukur... seyreklestırmedım kız.. fırsat oldukca gırıyorummm... ki yaklasık 10 gundur hastaydım... bundan sonra artıkın gırerım...

eksıgımızde gelse tammmm olur.. regen duyyyyy benı...

iyi geceler tatlımmmm... uyu dinlen. ben bu gece sıkıntıdayım, uyuyamıcam sanırım. kendimi pek iyi hissetmiyorum.

selammm
naber tatlım nasılsın, iyisin artık dimi :)

ben florida dayim canim..
ne guzel ya genc yasta anne olmussun.. Insaallah hayirlisiyla bende bu ay gorurum o meshur cift cizgiyi :) senin cocugun var zaten en azindan saglik acisindan bir sorununuz olmadigi belli biz oyle korebe gibiyiz su anda. o da bir ayri stres.. normalde 28 gunde bir adet gordugum icin yarin bekliyorum .. dua edin yaa

ii geceler canım,görüşürüz yarın..

günaydın canikolarrrrrrrrrrr

ayy dün çok yoruldum yaaa...ama çok güzel gün geçirdim... sabahtan pastamı aldım gittim kaynanama uyuyolardı..içeri girdim mumları ayarladım sonra görümcemin odasına gittik kaynanam şule kalk dedi ya ne var ne uyandırıosun derken ben iyiki doğdun diye pastayı burnuna sokunca şko şok şok oldu çok mutlu oldular çok şaşırdılar sabah sabah...sarıldık falan.. sonra kahvaltı ettik..oturduk..kalktım avm ye gittik gezdik kaynanam yemek ısmarladı bişiler aldı bize.. ay saate bi baktım 6buçukkkkk hemen kocacımı aradım gel tatar böreği yiyelim diye oda tamam diince gittik eve yaptık yedik oturduk kalktık geldik.. ama feci yoruldumm yaa ama değdii

ee siz neler yaptınız?

ztar hoşgeldin aramıza

iyi geceler tatlımmmm... uyu dinlen. ben bu gece sıkıntıdayım, uyuyamıcam sanırım. kendimi pek iyi hissetmiyorum.

kankitom hayırdır neyin vardı senin bakiim ? kuzumm senlende görüşemedik doru dürüst

günaydın hayatımmmm
dün benimkiyle msj da atıştık birazzzz pisikopata bağladımmm müzik falan dinledim, ağladım rahatladımmmm.
vayyy dün güzel gün geçirmişsin. iyi yapmışsın ama görümcene süpriz olmuş.

ahh be canımmm zaten birbirinizden uzaktasınız.. arada msj ve konuşma fırsatınız oluyor.. bunuda tartışarak neden harcarsınız ki kankitom yaa ne zaman dertleşmek istersen atlar gelirim yanına valla bakkk yemin ederimm

evet ya güzel oldu.. görümcem bana çok çok çok teşekkür etti defalarrca

sorma valla oldu işte bi kere üzdü beni, o da üzüldü eminim...
canımsın sen benim çokkk tşk ederim hayatım. dertleşiriz bigün.

hulyacimmmmm, ne guzel bir gun gecirmissin... gorumcene de cok hos supriz olmus...

hulyacimmmmm, ne guzel bir gun gecirmissin... gorumcene de cok hos supriz olmus...

saolasın canım benim yaa.. valla görümcemle 2 sene konuşmadıktan sonra acısını çıkarıyoruz o günlerin

nasılsın canım ? benim romatizmam tuttu yatıorum ağrım var bide depresif moddayım hala çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…