- Konu Sahibi screamaway
- #28.901
nihalcimmm yaa annen aslinda size aciklamaya calismis o zaman... ama bazi seyler basa gelmeden anlasilmiyor... senin esin ablaninki gibi de degilmis.. su ev isini bir halledebilseniz bence cok rahat edeceksiniz...
dedigin gibi sen de is bakmaya baslarsin, o da guzel bir is bulur insallah... ondan sonra da ev uzerine dusunmeye baslarsiniz...
Insallah en yakin zamanda bunlarin ustesinden gelirsiniz canim....![]()
evet, tatlım, gerçekten başa gelmeden anlaşılmıyor. Ben zannediyordum ki tatlı dille her şey düzelir ama yok, tam tersi, elini verince kolunu kaptırıyorsun, bu bi gerçek! önceler odada bile oturamazdım, illa kayınvalidemin yanında oturmalıymışım, 5 yıl böyle kafamı ütülediler, sonunda dayanamadım, yeter dedim, ben istediğim odada oturucam, kendi evim yok, bari kendi köşem olsun ya! iyi ki de demişim, artık eşimden "neden annemin yanında değilsin" gibi cümleler duymuyorum, çok şükür! İnşallah tatlım, evi ayırırız da ben de rahata kavuşurum, inşallah! tatlım, hamişlerin duası kabul olur bilirsin, mazlum sayılırlar, hele bir de namaz kılıyorsan, namaz sonrası benim için dua et, olurmu? biran önce her şeyin hayırlısı olsun diye. duan kabul olur, inşallah!