- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.761
İnşallah tatlım, hayırlısı olsun diyorum, o yüzden de çocuk konusu ertelenip duruyor, hatırlıyormusun, ben taa kaç aylar önce sana diyordum, bizim galiba hayırlısı bu değil, çünkü heo bir engel çıkıyor diyordum, bak gerçekten de öyle devam ediyor, mucize gibi ya, şaşırılacak durum, bazen diyorum ALLAHTAN hayırlısını istemesemmi ki diye saçmalıyorum, belki o zaman her şey yoluna girer bebek düşünürüz, şaşkınlıklar içindeyim vallaha, kafam her zamanki gibi çooooooooooook karışık.:26::26::26:
biz sevişmeyle savaşmayı bir arada yaşıyoruz, öyle deyişik bi çiftiz. Bir dahaki görüşmeye gelmek isterim vallaha, ama benim eşim buraya yazmama bile karşı, görüşmemi nasıl karşılar hiç bilmiyorum vallaha, bi kere çıtlattım, saçmalama falan dedi. beni internetten buldun, bari arkadaşlarını normal yollarla bul dedi, evden çıktığımmı var ya, nerde bulucam normal arkadaşı? ayrıca nettekiler de normal arkadaşlar. bayağı bayağı hoş ve tatlı kızlar, resimlerden belli. bunu ona anlatmak işte biraz zor, benimki daha teklifi duymadan hayır diyenlerden. o yüzden işim çok zor... Şimdi buraya yazıyorum ya, klavye sesi geliyor, kaynanam içeride çıldırıyordur, neden bu kadar yazdı ki diye, eşim gelince hemen çıtlatır ona, hani kontrol et, birileriyle chat falan yapar diye, işte böyle saçmalıkların iftiraların içinde yaşıyorum, neyse ya sizi de bunaltmayayım.
Kızlar bi şey yapmayı düşünüyorum, tabi ALLAH nasip ederse, hamile kalmak nasip olursa. ilk haftadan itibaren karnımın resmini çekeceğim. her hafta önden ve profilden. gün geçtikçe bebeğimin nasıl büyüdüğünü görmek için. hamiş kalan kızlarımız, bugüne kadar yapmadıysanız siz de yapın bence. hatıra olur bebeğinize.
ayy bi suru sey yazmissiniz... okuyamadim dahaaa...
ozel ultrason ayarlamaya calisiyordum bu arada ben.. ya kizlar ben cok strese girdim bir anda... :18::18:
seni cok iyi anliyorum wifeofdemoncum bende eşim tepki gosterir diye dusunuyordum ilk soylememde sacmalama dedi sonra israrlarima dayanamadi ben gotururum seni dedi daha sonra bakti ben gercekten cok istiyorum tamam dedi ama aramayida ihmal etmedi elbette ici rahat artik birdahakine kesinlikle birsey soylemiycek diye dusunuyorum insalllah senin esinde yavas yavas yumusama gosterir.ayni sehirde yasiyoruz acimizi tatlimizi paylasiyoruz sanalken ozel hayata gecmesi ayri bi tat oluyo
Tatlım ya öle deme lütfen Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah aranızdaki sorunlar çabucak düzelir...
Benim eşimde izin vermiyordu bana sonra ılımlı bakmaya başladı cuma günü doktor biraz dinlen diyince ozaman vazgeçti ama inanaıyorumki birdahki görüşmeye izin verecek inşallah eşin bu düşüncelerinden sıyrılır canım sen canını sıkma zaman herşeyin ilacı
ayy bi suru sey yazmissiniz... okuyamadim dahaaa...
ozel ultrason ayarlamaya calisiyordum bu arada ben.. ya kizlar ben cok strese girdim bir anda... :18::18:
Kızlarrrr benimde çıkmam gerek patronum geldi yazılacak teklifler varmış yazayım yetişebilirsem girerim tekrar
Nihalcimmmm çok özletme kendini öpüyorum seni kocaman
bu arada resimler cok güzel bende istiyorum bulusmak ama uzaktayim yaaa.
evet resimler kücük malesef.
of ya sikici bi gün bugün sanki evde oturmaya aliskain degilim ya calismaktan okula gitmekten.
özellikle azracigimve screamcigim yorumlarinizi bekliyorum cokmu gec yumurtlamisim ben ya cizgi cekti bana ff sanki sak diye tokat yemis gibi oldum
359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya azracigim agzindan bal damliyor. 14. güne de raziyim ben o günde catlasin izin verdim ama s cizgi beni deli etti. ya kuzum ben ff nin cizgiyi cektigi gün malesef calismamistim.
canim senin tablonu görebilirmiyim
canimmmm, mutlaka doktora git bence silacimmmm... bol c vitamini al hemde... hava burda da ayni bu arada... acik, ve cok soguk...kizlaryaaaa bisi sorucam bide iltihap icin ne alabilirim bitkisel olarak... antibiyotik almak istemiyorum...
ayrica sreamawaycim canim dr a gidip gitmedigimi sormussun atlamisim o sayfayi hatirlayamadim kimdi, kizlardan biri alinti yapinca postunu gordumnerdeeeeeeeeeeeeeeee... biliyon az cok buralarin dr muhabbetini... ama devam ederse yarin dusunuyorum...
Hülyacım, canım benim, resimlerinizi gördüm, süpersiniz yaaa... ben neden yoktum ordaaaaa??? ağlayacağım yaaa...
Kadriyecimmmm TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR! seninle taa eskiden arkadaşız tatlım, neler çektiğini çok iyi bilirim, nasıl sevindiğimi anlatamam gerçekten...ALLAH sağlıkla kucağına almayı koklamayı büyütmeyi nasip etsin canım benimmmmmmm!
Ben nasıl olayım, eski hamam eski tassssssss.... eşimle tartışıp duruyoruz, doğru dürüst normal insanlar gibi çocuk da yapamıyoruz yani, didişmekten vakit kalmıyor....
ben de hepinizi özledim tatlım, ama topiğe girmek hamileliği yeniden düşünmemi sağlıyor, bu da benim sağlıklı karar vermemi engelliyor, artık gelicem ama bebek düşünerek değil, sizlerle kardeşlerimle sohpet etmek için, birazcık da doktorluk yapmak için gelicem ALLAH izin verirse tabi.
screamcim, senin de göbüşün büyümüştür artık, resim koysana, merak ediyorum, hatta ediyoruzzz bence, değilmi kızlarrrr??? Kendimden bahsettim yukarıda, pek içaçıcı şeyler değil...:2:
Detaylı ultrasonamı gireceksin tatlımmm neden stres yapıyorsunki inşallah güzel sonuçlar alacaksın
4 boyutluyamı gireceksin? ay benim doktorum, tüm hamilelik süresince çekilen resimleri kalp atışlarını falan cihazına kaydediyor, sonra bebek doğunca hediye ediyor onu annelere. sen de kaydettirebilirsen kaydettir, hatıra olsun ne güzel....
iyi yapiyorsun canimmm... buraya sirf bebek icin girmeyelim zaten... eger oyle olursa, bebek oldugu gibi birakiriz... bunun orneklerini de cokkk gorduk...
evet kizlar.. 4 boyutluya girmek icin randevu alsin diye esime telefon actirdim... videoyu da veriyorlar.. guzel olacakti.. ama 26. hafta civarinda gelsin, simdi gelmesin demisler...
ya ben bugunlerde cok gerginim... hormonlarim alt ust oldu sanirim... herseye kiziyorum... az once atistim benimkinle... offf....
canım yaaa valla özlettin kendini
hayırdır size noluyoo ne diye tartışıosunuz ayol savaşmayın sevişinnnnnn
canım bi dahaki görüşmeye bekleriz seni gelirsen süper olur valla :) ayrıcaaaaaaa screamaway hanımm resminizi bekleyen tek ben değilim gördünüzzzzzzzzz
gel artık bizi yalnız bırakma bakiim
silacigim yazini okudum. suan bana tel geldi annemler bana geliyorlar hazirlik yapmaliyim .
bu konuda sana yazmak isterdim ama suan acilen cikmaliyim cünkü biliyorsun uzun uzun yazarim ben cocuklar hakkinda. o yüzden muhakkak geri gelince yazarim.
rahatlaman icin kisaca sunu söyleyeyim bu normal merak etmene gerek yok.
herkezi öpüyorum
screamdende yorum bekliyorum gelince okurum
359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com
nezaman catlamis sence????
screamcim, bu arada benim batı yaz 29 ekime. duruversin öyle bakalım.:2:
hulyacimmmmm, ve wifeofdemoncummmmm kizlar en son fotografimi 14. haftada mi ney cektirmistim... simdi cokk farkliyim o halimden... insallah cektirirsem koyarim buraya foto.. ama ben tugcenin gobegini de goremedimmm kiii... :26:
nartanesi, tatlim sana cevap yazdim az onceki postumda..
cokkkk sevindimmm, tabiii canimmm oyle duruversinnnn sen stres filan yapma, listeye girdin diyeee.. o sirf bebek listesi diil, topigin mudavimleri listesi hemmm deee...
Kızlar bi şey yapmayı düşünüyorum, tabi ALLAH nasip ederse, hamile kalmak nasip olursa. ilk haftadan itibaren karnımın resmini çekeceğim. her hafta önden ve profilden. gün geçtikçe bebeğimin nasıl büyüdüğünü görmek için. hamiş kalan kızlarımız, bugüne kadar yapmadıysanız siz de yapın bence. hatıra olur bebeğinize.
sağlık olsun tatlım, sen kendin kendini geriyorsundur, bırak boşver, bebeğin seninle ve çok sağlıklı! İnşallah sağlıkla da kucağına alırsın, sonra büyütme sorunlarıyla dertleşiriz inşallah. Sinirini enişteden çıkarma, yazıktır, erkeklerin bir çoğu da kadınlarla birlikle psikolojik hamilelik yaşarlarmış, yani onlarda da hormonal değişiklikler oluyor, o yüzden onların üstüne de fazla varmamak lazım. yani biz kızgınsak onlarda alakasız yerlerde kızgınlıklar gösterebilirler. tatlı tatlı geçinin bakiiiim(diyene bak )
iyi yapiyorsun canimmm... buraya sirf bebek icin girmeyelim zaten... eger oyle olursa, bebek oldugu gibi birakiriz... bunun orneklerini de cokkk gorduk...
evet kizlar.. 4 boyutluya girmek icin randevu alsin diye esime telefon actirdim... videoyu da veriyorlar.. guzel olacakti.. ama 26. hafta civarinda gelsin, simdi gelmesin demisler...
ya ben bugunlerde cok gerginim... hormonlarim alt ust oldu sanirim... herseye kiziyorum... az once atistim benimkinle... offf....
İnşallah tatlım, hayırlısı olsun diyorum, o yüzden de çocuk konusu ertelenip duruyor, hatırlıyormusun, ben taa kaç aylar önce sana diyordum, bizim galiba hayırlısı bu değil, çünkü heo bir engel çıkıyor diyordum, bak gerçekten de öyle devam ediyor, mucize gibi ya, şaşırılacak durum, bazen diyorum ALLAHTAN hayırlısını istemesemmi ki diye saçmalıyorum, belki o zaman her şey yoluna girer bebek düşünürüz, şaşkınlıklar içindeyim vallaha, kafam her zamanki gibi çooooooooooook karışık.:26::26::26:
biz sevişmeyle savaşmayı bir arada yaşıyoruz, öyle deyişik bi çiftiz. Bir dahaki görüşmeye gelmek isterim vallaha, ama benim eşim buraya yazmama bile karşı, görüşmemi nasıl karşılar hiç bilmiyorum vallaha, bi kere çıtlattım, saçmalama falan dedi. beni internetten buldun, bari arkadaşlarını normal yollarla bul dedi, evden çıktığımmı var ya, nerde bulucam normal arkadaşı? ayrıca nettekiler de normal arkadaşlar. bayağı bayağı hoş ve tatlı kızlar, resimlerden belli. bunu ona anlatmak işte biraz zor, benimki daha teklifi duymadan hayır diyenlerden. o yüzden işim çok zor... Şimdi buraya yazıyorum ya, klavye sesi geliyor, kaynanam içeride çıldırıyordur, neden bu kadar yazdı ki diye, eşim gelince hemen çıtlatır ona, hani kontrol et, birileriyle chat falan yapar diye, işte böyle saçmalıkların iftiraların içinde yaşıyorum, neyse ya sizi de bunaltmayayım.
ayy ne güzel olur canımmm tuğçenin de olur bebişi arabasında.. bizlerden de hamiş olan olabilir.. inşallahhhhhh.. valla kaynatırız ne güzell
hepsi ortaköy canım taksimde olay olur diye gitmedik... nargileyi tophanede içecen ayrıcaaaaaaaaaaa
hem senin eşinin sıkıntısı haloldu snde de bişi yok kuzumm ohh ameliyattan sonra spermler daha sağlıklı daha kaliteli olduğundan sizin şansınız yüksekk bnce hemencecik oluvercek Allah ın izniyle canımmmmmmmmmmm
bnde iyiyim canım nolsunnn :) ayy evet çok güzel vakit geçirdik.. çok eğlendikkk.. tuğçeciğin göbüşünü sevdik.. hoş sohbet muhabbet.. güzeldi yani :)
ay azracım da tuğçecimde çok tatlılardı valla
evettttttttt çok güzel bir gundu vakit cok hizli gecti hicbisi anlamadim bennnnnnnnnn yine yapalim yine yapalimmhulyacim o senin tatliliginnnnnn
evet mantosuyla gizliyor çunkicok tatli bi gobişi olmuşşşş maşallahhhhh bizde seninde olmani cok isterdik birdahaki istanbula gelisinde ayarlariz neden olmasin
canım tuğçenin göbüş belli.. ama üstünde kalın mont var ondan anlaşılmıyorbaksana göbüşüne ellerimizi koyduk resimlerde fotoları ben normal görüyorum canım sen neden küçük görüyosun ki :26:
kız ne nargilesi.. yemek yedik çay içtik o kadar... düşün ortaköye gittik ama kumpir yiyemeden döndük
Günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum dünden beri çok kötüyüm bugün işe geldim ama bu son haftam bırakacam işi :)))
Resimlerinize bayıldım ne güzel eğlenmişsiniz inşallah birdahaki buluşmaya katılmak banada nasip olur
Kızlar merhaba, ben geldim ama kimsecikler yok, birazcık geçmişi okudum, kızlar buluşmuş ve bensiizzzzzzzzşaka şaka, ben zaten gelemeyecektim, önceden anlattıydım sebebini. ama çok isterdim hepinizle tanışmak canlı canlı :26::26::26:
Screamcim, Tuğcecim hamişlik nasıl gidiyor kızlar? göbüşler büyümüştür şimdi... oooh oh... ay inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin!
en kısa zamanda resmini bekliyoruz tatlım. Tuğçenin de göbüşü paltosundan dolayı pek gözükmğyordu, bir tek resmin birinde hülyayla azra ellerini göbüşüne koymuşlar, ordan azıcık hamiş olduğu farkedildi, o kadar. :2: sana katılıyorum böyle normal ince bir blüzle resim istiyoruz, değilmi tatlım? tuğcecim duydunmu tatlım? bekliyoruuuuuuz
en kısa zamanda resmini bekliyoruz tatlım. Tuğçenin de göbüşü paltosundan dolayı pek gözükmğyordu, bir tek resmin birinde hülyayla azra ellerini göbüşüne koymuşlar, ordan azıcık hamiş olduğu farkedildi, o kadar. :2: sana katılıyorum böyle normal ince bir blüzle resim istiyoruz, değilmi tatlım? tuğcecim duydunmu tatlım? bekliyoruuuuuuz
cnmmm kesınlıkle ıhmal etmee bnmde bir sürü videom varrr bak baka doyamıyo insan :)
evet kızlarr göbüşüm baya bellı artık amaa grıbı yenı atlattıgım ıcın vee artık tek 1 montum üzerime oldugu ıcın bu montu gıydım ve montum saolsun saklıyo göbüşümü :)
tmm cnmm hatta birazdan cekıp yollıycammm burdaysan :) regencıgımede sözüm vardı zatennn gönderıcem demiştim :)
tmm cnmm hatta birazdan cekıp yollıycammm burdaysan :) regencıgımede sözüm vardı zatennn gönderıcem demiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?