2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Tatlım ya öle deme lütfen Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah aranızdaki sorunlar çabucak düzelir...
Benim eşimde izin vermiyordu bana sonra ılımlı bakmaya başladı cuma günü doktor biraz dinlen diyince ozaman vazgeçti ama inanaıyorumki birdahki görüşmeye izin verecek inşallah eşin bu düşüncelerinden sıyrılır canım sen canını sıkma zaman herşeyin ilacı

ayy bi suru sey yazmissiniz... okuyamadim dahaaa...

ozel ultrason ayarlamaya calisiyordum bu arada ben.. ya kizlar ben cok strese girdim bir anda... :18::18:

İnşallah kızlar, canlarım benim, inşallah bir dahaki görüşe kadar ikna edebilirim onu.

Kızlarrrr benimde çıkmam gerek patronum geldi yazılacak teklifler varmış yazayım yetişebilirsem girerim tekrar

Nihalcimmmm çok özletme kendini öpüyorum seni kocaman

ayy bi suru sey yazmissiniz... okuyamadim dahaaa...

ozel ultrason ayarlamaya calisiyordum bu arada ben.. ya kizlar ben cok strese girdim bir anda... :18::18:

4 boyutluyamı gireceksin? ay benim doktorum, tüm hamilelik süresince çekilen resimleri kalp atışlarını falan cihazına kaydediyor, sonra bebek doğunca hediye ediyor onu annelere. sen de kaydettirebilirsen kaydettir, hatıra olsun ne güzel....

nartanesi, tatlim 17. gun yumurtlamissin gosteriyor, ve bu gec bir zaman diil kiii...30 gun civarinda olucak dongun bu ay muhtemelen... bence endise etme...

ya azracigim agzindan bal damliyor. 14. güne de raziyim ben o günde catlasin izin verdim ama s cizgi beni deli etti. ya kuzum ben ff nin cizgiyi cektigi gün malesef calismamistim.
canim senin tablonu görebilirmiyim

nartanesi, canim, o gun illa da calismis olman gerekmiyor.. o hafta calistiysan, hala sansin var demektir.. insallah hamile cikarsin bu ay canim....

canimmmm, mutlaka doktora git bence silacimmmm... bol c vitamini al hemde... hava burda da ayni bu arada... acik, ve cok soguk...

iyi yapiyorsun canimmm... buraya sirf bebek icin girmeyelim zaten... eger oyle olursa, bebek oldugu gibi birakiriz... bunun orneklerini de cokkk gorduk...

Detaylı ultrasonamı gireceksin tatlımmm neden stres yapıyorsunki inşallah güzel sonuçlar alacaksın

evet kizlar.. 4 boyutluya girmek icin randevu alsin diye esime telefon actirdim... videoyu da veriyorlar.. guzel olacakti.. ama 26. hafta civarinda gelsin, simdi gelmesin demisler...

ya ben bugunlerde cok gerginim... hormonlarim alt ust oldu sanirim... herseye kiziyorum... az once atistim benimkinle... offf....

sağlık olsun tatlım, sen kendin kendini geriyorsundur, bırak boşver, bebeğin seninle ve çok sağlıklı! İnşallah sağlıkla da kucağına alırsın, sonra büyütme sorunlarıyla dertleşiriz inşallah. Sinirini enişteden çıkarma, yazıktır, erkeklerin bir çoğu da kadınlarla birlikle psikolojik hamilelik yaşarlarmış, yani onlarda da hormonal değişiklikler oluyor, o yüzden onların üstüne de fazla varmamak lazım. yani biz kızgınsak onlarda alakasız yerlerde kızgınlıklar gösterebilirler. tatlı tatlı geçinin bakiiiim (diyene bak )

hulyacimmmmm, ve wifeofdemoncummmmm kizlar en son fotografimi 14. haftada mi ney cektirmistim... simdi cokk farkliyim o halimden... insallah cektirirsem koyarim buraya foto.. ama ben tugcenin gobegini de goremedimmm kiii... :26:

nartanesi, tatlim sana cevap yazdim az onceki postumda..

screamcim, bu arada benim batı yaz 29 ekime. duruversin öyle bakalım.:2:

cokkkk sevindimmm, tabiii canimmm oyle duruversinnnn sen stres filan yapma, listeye girdin diyeee.. o sirf bebek listesi diil, topigin mudavimleri listesi hemmm deee...

en kısa zamanda resmini bekliyoruz tatlım. Tuğçenin de göbüşü paltosundan dolayı pek gözükmğyordu, bir tek resmin birinde hülyayla azra ellerini göbüşüne koymuşlar, ordan azıcık hamiş olduğu farkedildi, o kadar. :2: sana katılıyorum böyle normal ince bir blüzle resim istiyoruz, değilmi tatlım? tuğcecim duydunmu tatlım? bekliyoruuuuuuz

wifeofdemoncummm, insallah yaparsin.. ne guzel olur.. ben de yapmaya niyetlenmistim.. surekli bisi girdi araya.. yapamadim... :26:

canim bu haftasonu cok dinlenmedim... ya bir de esimin annesi bizimle.. bilmiyorum bununla da alakali mi durum... ben cok tahammulsuz olmaya basladim 2 gundur... napcam bilmem... :26:
benimki olabildigince alttan almaya calisiyor simdilik, bu ne kadar devam eder bilemiyorum...

siz de insallah problemlerinizi halledersiniz nihalcim, ve en yakin zamanda bebek dusunmeye baslarsiniz insallah...

cnmmm kesınlıkle ıhmal etmee bnmde bir sürü videom varrr bak baka doyamıyo insan :)

Cnmm inşallah bebişinle butun hayallerını gerçekleştiriceksin Allahın ıznıylee :) Buarada kayınvalıdenı fln boşver gunahını alıp dursunlarr ...

ayyy hayal etmesı bıle guzellllllllllll :)

sende cok tatlıydın hlycımmm :) İyiki buluşmuşuzzzz

evet kızlarr göbüşüm baya bellı artık amaa grıbı yenı atlattıgım ıcın vee artık tek 1 montum üzerime oldugu ıcın bu montu gıydım ve montum saolsun saklıyo göbüşümü :)

Cnmm cok geçmiş olsunnn... İnşallah bıdahakı buluşmaya beklıyoruzz ztn gelmesen küseriz vllaaa :)

Cnmmmm ben cook ıyıyım yaramazlkık yok cok sukur... Asıl sen nasılsınnn bu kadar açma arayı özledık yaaaa :)

evettttt... tugcecimmm, soole gobeginin belli olacagi sekilde profilden bir foto bekliyorummm senden.... merak ettimmm, seninle ayni zamanlarda sayilirizz...

tmm cnmm hatta birazdan cekıp yollıycammm burdaysan :) regencıgımede sözüm vardı zatennn gönderıcem demiştim :)

tugcecimmmm, su an erken mi sence... gelmesin 26. hafta gelsin demislerrr... napim, yok illa randevu verin, simdi gelmek istiyorum mi desem... kafam karisti...:44::44:

ya ben montumun dugmesini kolay kapatamiyorummmm artik... cok dar oldugu icin hatta kapatmamayi tercih ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…