• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tugcecimmmm, su an erken mi sence... gelmesin 26. hafta gelsin demislerrr... napim, yok illa randevu verin, simdi gelmek istiyorum mi desem... kafam karisti...:44::44:

ya ben montumun dugmesini kolay kapatamiyorummmm artik... cok dar oldugu icin hatta kapatmamayi tercih ediyorum...

cnmm trde 22 ile 28 hafta arası yapılıyoo , bende 22 haftalıkken gitmiştim yanlış hatırlamıyosamm... Bence gidebilirsinn çünkü bütün organ oluşumları tamamlanmış oluyomuş 22 haftada ...
bekliyorum tatlım, eşim gelinceye kadar burdayım. :24::24::24:

bekliyorummmmmm bennn.... :52::52::52:

kızlar kusura bakmayın annem hacı olucak yrn Allah nasıp edersee... GElen gıden varr... Sımdı wc ye gıdıyorumm aynadan kendımı cekıyorum hemencık :)

tugcecimmmm, su an erken mi sence... gelmesin 26. hafta gelsin demislerrr... napim, yok illa randevu verin, simdi gelmek istiyorum mi desem... kafam karisti...:44::44:

ya ben montumun dugmesini kolay kapatamiyorummmm artik... cok dar oldugu icin hatta kapatmamayi tercih ediyorum...

cnmmm resım ekledım :) Buarada bnmde normalde gıydıgım montlar kapanmıyoo kimiside zor kapanıyoo :) Bu montumu hıcc gıymıyodum hep hamılelıkte gıyerım dıye saklıyodumm öylede oldu işte :)

cnmm trde 22 ile 28 hafta arası yapılıyoo , bende 22 haftalıkken gitmiştim yanlış hatırlamıyosamm... Bence gidebilirsinn çünkü bütün organ oluşumları tamamlanmış oluyomuş 22 haftada ...

kızlar kusura bakmayın annem hacı olucak yrn Allah nasıp edersee... GElen gıden varr... Sımdı wc ye gıdıyorumm aynadan kendımı cekıyorum hemencık :)

Burda her yerde 26-32 arasi yapilir yaziyorr.. :5: 2 hafta daha beklemem gerekecek sanirim benimm... offf...

bakimmmm bakimmm resmine hemen....:21::21::21:

editttt: Burda dedigimmmm, burdaki saglik merkezlerinde.. :)

Son düzenleme:
İnşallah tatlım, hayırlısı olsun diyorum, o yüzden de çocuk konusu ertelenip duruyor, hatırlıyormusun, ben taa kaç aylar önce sana diyordum, bizim galiba hayırlısı bu değil, çünkü heo bir engel çıkıyor diyordum, bak gerçekten de öyle devam ediyor, mucize gibi ya, şaşırılacak durum, bazen diyorum ALLAHTAN hayırlısını istemesemmi ki diye saçmalıyorum, belki o zaman her şey yoluna girer bebek düşünürüz, şaşkınlıklar içindeyim vallaha, kafam her zamanki gibi çooooooooooook karışık.:26::26::26:

biz sevişmeyle savaşmayı bir arada yaşıyoruz, öyle deyişik bi çiftiz. Bir dahaki görüşmeye gelmek isterim vallaha, ama benim eşim buraya yazmama bile karşı, görüşmemi nasıl karşılar hiç bilmiyorum vallaha, bi kere çıtlattım, saçmalama falan dedi. beni internetten buldun, bari arkadaşlarını normal yollarla bul dedi, evden çıktığımmı var ya, nerde bulucam normal arkadaşı? ayrıca nettekiler de normal arkadaşlar. bayağı bayağı hoş ve tatlı kızlar, resimlerden belli. bunu ona anlatmak işte biraz zor, benimki daha teklifi duymadan hayır diyenlerden. o yüzden işim çok zor... Şimdi buraya yazıyorum ya, klavye sesi geliyor, kaynanam içeride çıldırıyordur, neden bu kadar yazdı ki diye, eşim gelince hemen çıtlatır ona, hani kontrol et, birileriyle chat falan yapar diye, işte böyle saçmalıkların iftiraların içinde yaşıyorum, neyse ya sizi de bunaltmayayım.

Kızlar bi şey yapmayı düşünüyorum, tabi ALLAH nasip ederse, hamile kalmak nasip olursa. ilk haftadan itibaren karnımın resmini çekeceğim. her hafta önden ve profilden. gün geçtikçe bebeğimin nasıl büyüdüğünü görmek için. hamiş kalan kızlarımız, bugüne kadar yapmadıysanız siz de yapın bence. hatıra olur bebeğinize.

canımm benimm dönem dönem eşler arasında ilişkiler gerilebilirrr sonraa sııkıntı yaşanabilirrrr sonra 3. şahıslar araya girer (3. şahıs derken kaynana görümce elti vs. yanlış anlaşılmasın) bunlar sıkıntı yaratır falan.. ama as olan eşinle mutlu olup olmaman... hiççç kimseyi takmaa canım.. eşinin de belki kendine göre sıkıntısı oluyodur dönem dönem.. çok aldırış etme.. ama bu görüşme konusunda yavaş yavaş 2. görüşme için hemen hemen taş çatlasa 1 ayımız var bu zamana kadar yol yapmaya başla canım :1: eşine söyle o getirsin hatta çaktırmadan bi yerden bizi izlesin çok istiyorsa :1::1:
sonra şu sizi bunaltmayım lafını da sevmedim.. biz burda sadece bebek konuşmuyoruz canım her telden çalıyoruz derdimizi mutluluğumuzu herşeyimizi tamam mıı.. o yüzden o an biiye canın sıkkınsa rahatlamak için anlatırsın canım tamam mı :)
ayrıca düşüncen çok güzelmişş.. inşallah yakın zamanda sağlıkla alırız hamiş haberlerimizi de yapmaya başlarız :16:

Hülyacım, bu arada senin tüp bebek kısmını kaçırmışım, inşallah olur tatlım, tüp bebek yöntemiyle veya değil, inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini, bitanem!

saolasın canım benim... hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim.. batı bekliorum işte tedaviye başlamak için..

kolay gelsin kuzuuuuuuuuuuuuuuuu:6: ara ara gel yine bugun cok konusamadik:40:

saol kuzummmm... ben geldim ama sen yoksun :5:

ayy bi suru sey yazmissiniz... okuyamadim dahaaa...

ozel ultrason ayarlamaya calisiyordum bu arada ben.. ya kizlar ben cok strese girdim bir anda... :18::18:

iyi yapiyorsun canimmm... buraya sirf bebek icin girmeyelim zaten... eger oyle olursa, bebek oldugu gibi birakiriz... bunun orneklerini de cokkk gorduk...

evet kizlar.. 4 boyutluya girmek icin randevu alsin diye esime telefon actirdim... videoyu da veriyorlar.. guzel olacakti.. ama 26. hafta civarinda gelsin, simdi gelmesin demisler...

ya ben bugunlerde cok gerginim... hormonlarim alt ust oldu sanirim... herseye kiziyorum... az once atistim benimkinle... offf....:5:

hulyacimmmmm, ve wifeofdemoncummmmm kizlar en son fotografimi 14. haftada mi ney cektirmistim... simdi cokk farkliyim o halimden... insallah cektirirsem koyarim buraya foto.. ama ben tugcenin gobegini de goremedimmm kiii... :26:

nartanesi, tatlim sana cevap yazdim az onceki postumda.. :16::16::16::16:

cokkkk sevindimmm, tabiii canimmm oyle duruversinnnn sen stres filan yapma, listeye girdin diyeee.. o sirf bebek listesi diil, topigin mudavimleri listesi hemmm deee...:21::21:

canım benim bnce de git bak 4boyutluya artık seninde zamanın geldi bnce..

dediğine çok katılıorummmm sadece BEBEK fikriyle gelenlerin çoğuuu gitti..

canikom senin resimde acil beklioruz bak tamma mııııııııııııııııı :16::16:

cnmmm kesınlıkle ıhmal etmee bnmde bir sürü videom varrr bak baka doyamıyo insan :):nazar:
Cnmm inşallah bebişinle butun hayallerını gerçekleştiriceksin Allahın ıznıylee :) Buarada kayınvalıdenı fln boşver gunahını alıp dursunlarr ...
ayyy hayal etmesı bıle guzellllllllllll :)
sende cok tatlıydın hlycımmm :) İyiki buluşmuşuzzzz
evet kızlarr göbüşüm baya bellı artık amaa grıbı yenı atlattıgım ıcın vee artık tek 1 montum üzerime oldugu ıcın bu montu gıydım ve montum saolsun saklıyo göbüşümü :)
Cnmm cok geçmiş olsunnn... İnşallah bıdahakı buluşmaya beklıyoruzz ztn gelmesen küseriz vllaaa :)
Cnmmmm ben cook ıyıyım yaramazlkık yok cok sukur... Asıl sen nasılsınnn bu kadar açma arayı özledık yaaaa :)

aminnn cnım inşallah hayalle kalmazz :16: bidahaki buluşmayı iple çekiorummmmmmmmmm :29: resminede baktımmmmmm :34:

canım benim bnce de git bak 4boyutluya artık seninde zamanın geldi bnce..

dediğine çok katılıorummmm sadece BEBEK fikriyle gelenlerin çoğuuu gitti..

canikom senin resimde acil beklioruz bak tamma mııııııııııııııııı :16::16:

cektircem koycammm resmimiiii.. tugceden ozendim...:1:

[TABLE="class: grid"][tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Ekim [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[/TABLE]

kizlar durumu degisen var mi?
Bir de yeni hamilelerimizi ilk sayfaya gondermedim daha... Hem de bu listeyi cok da kucultmek istemiyorum...:26:
wifeofdemonu da ekledimmmmmmm...:21::21:

Son düzenleme:
tamam beklicemm bak akşam kaç gibi gelirsin ? ona göre kaçırmayayım yinee :18:

hulyacimmmmm, bu aksam isim cikti benimmm... evde olmicammmm... yani gelsemde tr saatine gore 12'den sonra gelirimm.. cok gec olur... yarina erteleyelim bunu bizzz... ama soz yani.. mutlaka koycam gobegimin fotosunu... :1:

hulyacimmmmm, bu aksam isim cikti benimmm... evde olmicammmm... yani gelsemde tr saatine gore 12'den sonra gelirimm.. cok gec olur... yarina erteleyelim bunu bizzz... ama soz yani.. mutlaka koycam gobegimin fotosunu... :1:

iyi peki öyle olsıun :D amaaaa yarın eğer koymazsannnn dilimizden çekeceğin var ona göreee :33:

hayırlı olsun hepinize. hamile kalıp bebeğine kavuşanlara ne mutlu sağlıklı bir hamilelk geçirin inş. bende 3 aydır deniyorum bişey yok henüz inşallah adım lsteye yazılır benmde:24:

slm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra buraya yazamadım ama zaten baska topiklere de hic yazmadım tugcecim resim eklemis bir tane de ben ekledim bakalim hamislik yakısmıs mı bana neler söyleceksiniz sılacım tek sen varsın sen albume bak istersen kimseler de yokmus

slm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra buraya yazamadım ama zaten baska topiklere de hic yazmadım tugcecim resim eklemis bir tane de ben ekledim bakalim hamislik yakısmıs mı bana neler söyleceksiniz sılacım tek sen varsın sen albume bak istersen kimseler de yokmus

sen beni bekmeden gittinmii canimm?? baktim cicegim kizinla sahanesin mukemmel gozukuyosun...... Allahim kucaginda resimlerinide paylasmayi nasip etsin insallah.... canim benim... cok hos yaa sen bayagi almis basini gitmissin kac haftalik oldunki yaa okadar oldu demek??? valla darisi tez vakitte hayirlisiyla bana,hlyama,azrama,regenime,nartaneme,hemserime,menbetama,leplepimize, nihalimize,kardaizimize,nihancamiza insallah.......

sen beni bekmeden gittinmii canimm?? baktim cicegim kizinla sahanesin mukemmel gozukuyosun...... Allahim kucaginda resimlerinide paylasmayi nasip etsin insallah.... canim benim... cok hos yaa sen bayagi almis basini gitmissin kac haftalik oldunki yaa okadar oldu demek??? valla darisi tez vakitte hayirlisiyla bana,hlyama,azrama,regenime,nartaneme,hemserime,menbetama,leplepimize, nihalimize,kardaizimize,nihancamiza insallah.......

Aminnnnnnnn silacimmmmmm allahrazi olsunnnnnnn:16:

bekledim canım ama sen gittin sandım cooooook tesekkür ederim sılacım :16::16: 28 haftalık olduk teyzesi az kaldı insallah canım darısı tüm arkadaslara rabbim en kısa zamanda bu mutlulugu herkesi yasamayı nasip etsin kızım dogunca onunda fotograflarını koyarım insallah

bekledim canım ama sen gittin sandım cooooook tesekkür ederim sılacım :16::16: 28 haftalık olduk teyzesi az kaldı insallah canım darısı tüm arkadaslara rabbim en kısa zamanda bu mutlulugu herkesi yasamayı nasip etsin kızım dogunca onunda fotograflarını koyarım insallah

canim cok güzel göbisin :49::49::49:
Allah Hayirli dogumlar nasip eder Insaallah.
buarada sen urfalimisin?? balikli göl falan????

Back