İnşallah tatlım, hayırlısı olsun diyorum, o yüzden de çocuk konusu ertelenip duruyor, hatırlıyormusun, ben taa kaç aylar önce sana diyordum, bizim galiba hayırlısı bu değil, çünkü heo bir engel çıkıyor diyordum, bak gerçekten de öyle devam ediyor, mucize gibi ya, şaşırılacak durum, bazen diyorum ALLAHTAN hayırlısını istemesemmi ki diye saçmalıyorum, belki o zaman her şey yoluna girer bebek düşünürüz, şaşkınlıklar içindeyim vallaha, kafam her zamanki gibi çooooooooooook karışık.:26::26::26:
biz sevişmeyle savaşmayı bir arada yaşıyoruz, öyle deyişik bi çiftiz. Bir dahaki görüşmeye gelmek isterim vallaha, ama benim eşim buraya yazmama bile karşı, görüşmemi nasıl karşılar hiç bilmiyorum vallaha, bi kere çıtlattım, saçmalama falan dedi. beni internetten buldun, bari arkadaşlarını normal yollarla bul dedi, evden çıktığımmı var ya, nerde bulucam normal arkadaşı? ayrıca nettekiler de normal arkadaşlar. bayağı bayağı hoş ve tatlı kızlar, resimlerden belli. bunu ona anlatmak işte biraz zor, benimki daha teklifi duymadan hayır diyenlerden. o yüzden işim çok zor... Şimdi buraya yazıyorum ya, klavye sesi geliyor, kaynanam içeride çıldırıyordur, neden bu kadar yazdı ki diye, eşim gelince hemen çıtlatır ona, hani kontrol et, birileriyle chat falan yapar diye, işte böyle saçmalıkların iftiraların içinde yaşıyorum, neyse ya sizi de bunaltmayayım.
Kızlar bi şey yapmayı düşünüyorum, tabi ALLAH nasip ederse, hamile kalmak nasip olursa. ilk haftadan itibaren karnımın resmini çekeceğim. her hafta önden ve profilden. gün geçtikçe bebeğimin nasıl büyüdüğünü görmek için. hamiş kalan kızlarımız, bugüne kadar yapmadıysanız siz de yapın bence. hatıra olur bebeğinize.