- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.561
merhaba canım hoşgeldinn
hemen canım üzülme gün doğmadan neler doğar kendini üzme tatlım herşey olcağına varır
çok haklısın canım gerçekten çok yıpratıcı bi süreç yaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canim... Daha ne kadar boyle gider bilmem.... Kismetimizde ugrasmak varmis demek...:97::97:
Sen nasilsin NIhancacim?
vallahi galiba canım bizim kısmetimiz bağlanmışşş
iyiym bende canım herşey aynı umarım hayatım da bu dan sonra çok iyi değişiklikler olur
senin dr randevun nasıl geçti tatlım inşallah olumsuz bişey yoktur
Aynnenn oyle tatlimm.. Bizim resmen baglanmis kismetimiz..
Doktor tahlil filan yapti, hersey yolunda dedi... Bence asil problem de bu zaten.. Hersey yolunda olmasina ragmen bebeksiz olmak...:26:
Aynnenn oyle tatlimm.. Bizim resmen baglanmis kismetimiz..
Doktor tahlil filan yapti, hersey yolunda dedi... Bence asil problem de bu zaten.. Hersey yolunda olmasina ragmen bebeksiz olmak...:26:
merhabalar..
okuyorum da bir karamsarlik seziyorum..hele hele screamaway´cimde hepimiz biliyoruz allah ol dedigi zaman olacak. Hem unutmamak gerek 12 ay denedikten sonra tedavi yolari aramak gerek yoksa gereksizyere madi manevi bir hormon tedavisi tüp bebek merkezinde buluruz kendimizi.
Biraz akisina birakmak gerek. Fazla takinti etmemek gerek 5 ay 6 ay uzun bir zaman degil.
canım hiç bir problemin olmasada sebebsiz infertifite var yani eşinde ve sende hiç bir problem olmasada hamile kalamayabllirsin örnek ben (2 yıl). hem ayda %25 şansın var hamile kamak için. sıkma canını vakti zamanı var.
canım hiç bir problemin olmasada sebebsiz infertifite var yani eşinde ve sende hiç bir problem olmasada hamile kalamayabllirsin örnek ben (2 yıl). hem ayda %25 şansın var hamile kamak için. sıkma canını vakti zamanı var.
olsun canım ya herşeyin bir nedeni vardır mutlaka demek ki vakti zamanı gelmemiş
benim be arkadaşım var 4 yıl olmadı ve sebebsiz gitmediği dr yapmadığı şey kalmadı ve şu an 8 aylık hamile 1 ay sonra doğuracak yani herşey kısmet canım
Evet canim, ben bugun biraz depresifim... Bunu pek topige yansitmamaya calismistim, mutsuz bir hava olmasin diye... hep hamile haberleri ile cosan bir havamiz olsun isterim cunku...Ama pek becerememisim sanirim... :26:
Oyle canim... Bize daha da beklemek dusuyor... :97:
Sen 2 yil boyunca ugrasmismiydin, yoksa aralikli miydi ugrasmalarin, yani 1-2 ay ugrasip, 3-5 ay ara mi verdin?:26:
merhabalar..
okuyorum da bir karamsarlik seziyorum..hele hele screamaway´cimde hepimiz biliyoruz allah ol dedigi zaman olacak. Hem unutmamak gerek 12 ay denedikten sonra tedavi yolari aramak gerek yoksa gereksizyere madi manevi bir hormon tedavisi tüp bebek merkezinde buluruz kendimizi.
Biraz akisina birakmak gerek. Fazla takinti etmemek gerek 5 ay 6 ay uzun bir zaman degil.
Kizlar bir de bisi sorcam...
Belimize yastik koyup yatiyoruz ya sonrasinda... Sirt ustu mu yatiyorsunuz, yuz ustu mu?:26::26:
ilk 11 ay denemeden sonra hamile kaldım 2 aylıkken düştü. 1 ay korundum yine 10 ay oldu yumurta takibindeyim bu ay.
Nihanca ayda %25 hamile kaalma ihtimali herkes için geçerli doktorların deyimi şanslı olanlar hemen yakalıyor biz bekliyoruz işte...
Allah nazardan saklasin canim... Bunlari bilmek guzel oluyor.. Benim arkadaslarda pek oyle ornekler yok.. En fazla 3 ay ugrasip hamile kalan var bildigim....
sırt üstü yatılıyor doktorlar eğer rahim tersse yüzüstü yat diyorlarmış burda biyerde okudum.
Canim insallah bu ay hamile kalirsin... Listeden baktim, sen 20 mayismissin.... O zaman yumurtan catlamistir herhalde...
Kizlar bir de bisi sorcam...
Belimize yastik koyup yatiyoruz ya sonrasinda... Sirt ustu mu yatiyorsunuz, yuz ustu mu?:26::26:
işte canım allah verdimi veriyo tatlım
inşalalh bizde hiç ummadığımız bi zaman da hamile kalırız canım ya
bi diğer arkadaşım da 8 aylık bebeği var KAZALA hamile kaldı şu an 4 aylık .ne kadar çok istemezsen o kadar çok olur işte
onları da böyle görünce haberleri alınca allahımdan sabır diliyorum
işte canım allah verdimi veriyo tatlım
inşalalh bizde hiç ummadığımız bi zaman da hamile kalırız canım ya
bi diğer arkadaşım da 8 aylık bebeği var KAZALA hamile kaldı şu an 4 aylık .ne kadar çok istemezsen o kadar çok olur işte
onları da böyle görünce haberleri alınca allahımdan sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?