2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben 2 aydirduzensiz adet oluyorum 32 günde bir oluyorum. eskiden tam 27 - 28 günde oluyordum hapi biraktim 2 ay dogru gitti ondan sonra 32 günde bir olmaya basladim.

benim regl bu ayin 18 inde gelicek tahminim benim.

selammm
nabersiniz var mi hamis haberleri kizlar
listemizinj durumu nedir ???

Tatlim, dun happylife hamile cikti... Ama ben daha listeyi guncelleyemedim.. Tatilden sonra iste yogunluk yasiyorum.. Aksama guncellicem insallahhh....

Arzumcummm, onu yuzdeyi ovulasyondan sonra vermeye basliyor hatirladigim kadariyla... Yani once bir ovulasyonunu anlasin, o kirmizi cizgileri ceksin.. Sonra yuzdeyi gormeye baslarsin...
O yuzdenin anlami ise, erken hamilelik belirtilerine ne kadar uydugun... Tabi, sen ates detaylari haricinde, akinti detaylarini filan da girersen, o kadar iyi tahmin yapar...

hımmm tamam teşekkürler canım...

Canım valla sorduğu bütün sorulara cvp verdim akıntı, ilişki :26:

Bi tek biraz geç kaldım 9 günden başladım bakalım nolucak...

hımmm tamam teşekkürler canım...
Canım valla sorduğu bütün sorulara cvp verdim akıntı, ilişki :26:
Bi tek biraz geç kaldım 9 günden başladım bakalım nolucak...

Bence problem olmaz 9. gunde baslaman canim... Senin grafik biraz olussun, inceler yorumlariz insallah...

happlife mi hamile ayy canim yaa cok ssevindim tebrikler
darisi bizleerin basina ins.

aminnn sinemcim....

Bu sefer kac gun olmustu silacim...?

Belli olmaz... Bence sen iyi yapiyorsun sakin durmakla... Insallah bu sefer gelmez adetin silacim...

ilk sorunu anlamadim canim ama son 3 -4 aydir 35 -40gun arasi degisiyo dongum...sabreden dervisi hepimiz biliyoruz degil mi??? insallah bizde ereriz muradimiza...

yeni bi atescimiz daha katilmis hadi bakalim zevkle guzel sonuclarinizi beklicem...

ilk sorunu anlamadim canim ama son 3 -4 aydir 35 -40gun arasi degisiyo dongum...sabreden dervisi hepimiz biliyoruz degil mi??? insallah bizde ereriz muradimiza...
yeni bi atescimiz daha katilmis hadi bakalim zevkle guzel sonuclarinizi beklicem...

Silacim, bu sefer kac gundur adet gormedin diye sormustum..?

Dongulerin boyle uazamasi, hamilelige hazirliga isarettir diye okumustum bi ara.. insallah seninde boyledir...

Ya ates listemizi de tutsak ne guzel olur degil mi? bat listesi gibi... Bu gece bunu hazirlayabilirim firsat bulursam.... Ama buraya linklerini koymaniz gerekiyor...

canim , bu ay 38.gundeyim evet dr herhangi bi anormal bisi soylemedi ve rastlamadi.. bekliyorum iste...

ilgilenen arkadaslar icin iyi olur ama henuz 4-5 kisi var olcen belki boylece cogalirsiniz.... canim eger hamile kalindi ise ates derecesi yuksekmi seyrediyorki??? messela ben yarin sabah baksam atesime bisey anlamam demi?

bende bebek istiyorummmmmmmmmmmmmm

Canim, sen biraz gec kalmissin bence bu ay icin... Bence ovulasyondan once baslamak gerekiyor ates olcmeye ki, atesinin gidisatini anlayabilesin... Simdi yarin olcsen de onun dusuk mu yoksa yuksek mi oldugunu bilmeyeceksin... Cunku normalde atesinin nasil seyrettigini bilmiyorsun... Kisiden kisiye degisiyor...

Benim bildigim ovulasyon zamani dusup, bittikten sonra yukseliyor.. eger hamile kalinmissa genelde boyle yuksek devam ediyor.. yok eger kalinmamissa adete dogru dusup, adet goruluyor...

batım 16 mayıs dayanamadım test yaptım tek çizgi(yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti döllenme olsaydı belli olurdu herhalde (

Merhaba, kızlar, nasılsınız? bişey sorucam, rahmime sanki bişey batıyormuş gibi bişey hissettim bugün, şimdiye kadar hiçbizaman böyle bişey hissetmemiştim. burdaki kızlardan çok duydum batma duygusu olduğunu, acaba döllenmenin gerçekleştiğinemi işarettir, yoksa böyle hissedip de sonra kırmızıları göreniniz olmuşmudur? ilk hamileliğimde rahmimde hafif adet sancısına benzer ağrı oluyordu, ama böyle batmayı ilk kez bugün hissettim. şüpheli ilişkiden sonra sadece 3 gün geçmiş, batıma da 11 gün var.:26::26::26:

batım 16 mayıs dayanamadım test yaptım tek çizgi(yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti döllenme olsaydı belli olurdu herhalde (

Karyacim, ovulasyonunun uzerinden 11 gun gectigine eminsen, senin batinin 13/14 mayis olmasi gerekiyor.. cunku normalde aralarinda 14 gun olmasi gerekiyor..

ve canim bence uzulecegin hicbirsey yok, bu kadar erken pozitif alma ihtimalin cokkkk dusuk zaten... bence umidini kaybetmen icin hicbir neden yok canim.... zor biliyorum ama bence batina kadar sabret canim....

canım ya zaten ben normalde 30-33 günde adet oluyorum ikidir 28 günde olmaya başladım bu ay ovulasyon testi yaptım 29 nisanda çift çizgi gösterdi ona göre hesaplıyorum işte bu ayda herhalde 15i gibi olucam da her ihtimale karşı 1 gün sonrasını söyledim bilmiyorum ya batımda şaşırdı.

Canim benim bir fikrim yok bu konuda... Batma hisseden hamile arkadaslarimiz varsa yazarlar insallah...

Karyacim, normalde ovulasyon - bat arasi 14 gun surer, ama senin daha fazla suruyor o zaman...
O zaman tek cizgi cikti diye hiccc endiselenecek birseyin yok.. batina daha varmiss...

merhaba canım hoşgeldinn
hemen canım üzülme gün doğmadan neler doğar kendini üzme tatlım herşey olcağına varır
çok haklısın canım gerçekten çok yıpratıcı bi süreç yaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çooook tebrik ederimm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ve darısı bizlerin başına inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…