2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

benimde haftaya bugün regl günüm olmaasi lazim zamaninda gelirse.

ACAba diyorum yarin test alsam da carsamba sabahi yapsam mi sizce cikar mi `?

oazam 5 gün kalmis oluyor reglime ?

simdiklik bende herhangi bir belirti yok

bu aydanda pek ümitli degilim yaa

cünkü cok kosturdum hic yerimde ddurmadim oraya buraya nebilim hayirlisi olsun

selammm

nasilsiniz kizlar

nevar ne yok ???

valla beklioruz hep birlikte... bence test icin biraz daha bekle erken testlerde bile bat'a 4 gün felan cikiyo sanirim... bebegin kosturmacayla ne alakasi var tatlim?? o bi tuttuysa tamam sen istedigini yap...

valla beklioruz hep birlikte... bence test icin biraz daha bekle erken testlerde bile bat'a 4 gün felan cikiyo sanirim... bebegin kosturmacayla ne alakasi var tatlim?? o bi tuttuysa tamam sen istedigini yap...

cogu kisi o ay istiyorsan bebek diyyorlar fazla kosturmayacaksin tutunduysa da kendiliginden düsüp gidiyormus.

cogu kisi o ay istiyorsan bebek diyyorlar fazla kosturmayacaksin tutunduysa da kendiliginden düsüp gidiyormus.

bilmiyorum canim valla ben normal hayatima devam ettim hatta havalar cok güzel yürüyüsüme felan da gittim yani.. tuttu mu tuttumadi mi bekleyip görcem bakalim.. insallah tutmustur..

bir yıllık evliyim korunmuoruz ama işlerden dolayı koşturmacalardan düzenli bi ilişkimiz yok doktorada gitmedim dahaa ama hamile kalmak istiyorum cok istiyorum kocişimee bi bebek müjdesi veriyim herkeslerde bebek beklio bizden nolur yardım edin

hadi gözün aydin.. canim sen de almanyadasin galiba.. ben de öyle.. dr nasil memnun musun? ben bi dr buldum, herkes iyi diyo yabancilarla da iyi ilgileniyomus.. bazi drlar disliyo cok korkuyorum kötü dra denk gelmekten..

memnun sayilirim, bi ayricalik yaptigini sanmiyorum ve umuyorum.. almanyada almanlarin cok bebekleri olmuyor ki cogu göcmen :)
Bilmiyorum ama sanmiyorum ki bi doktor ayrimcilik yapsin.

insallah canim bu defa sonuna kadar yasarsin doyasiya... yaa pek belli olmuyo benim var bi hamilelik ama kestiremiyorum e gecen de kizlar her hamileligin farki olabileceginide soyleyince... ayni semptomlari beklememeye calisiyorum acikcasi.
memnun sayilirim, bi ayricalik yaptigini sanmiyorum ve umuyorum.. almanyada almanlarin cok bebekleri olmuyor ki cogu göcmen :)

sana hic denk gelmemis ozaman canim...bende belcikadayim hasta olup da dr a gitcem diye korkuyorum valla... tabii ki genelleme yapamayiz da hic irkcilik yok dersek dogru olmaz ... nese bizle ilgilensinlerde iclerindeistediklerini dusunmekte ozgurler...

karsilastigim icin söylüyorum canim yoksa böyle bi suclama hos degil.. ayricalik yapmasini degil de üstüne düseni yapmasini beklerim bi dr'dan. ama öyleleri varki.. sadece ben degil kac tanidigim söylüyo bunlari.. senin karsilasmamana sevindim..

günaydın canım ,günaydın arkadaşlar

uzun bir aradan sonra merhaba tekrar.ara ara gerçi bakabildim yazdıklarınıza ama cvp yazamadım.

bebişine kavuşan anneleri tebrik ediyorum.inş sağlıklı sıhhatli kucaklarınızaalmakta nasip olsun

darısı başımıza inş.

yeni hamiş annelerimizden ufak birşey rica edebilirmiyim acaba?hamileyken yani bulundukları haftalardaki ateş ölçümlerini yazabilirler mi?

sağol canım

gelbebekgel ben hiç ateş yöntemini denemedim o yüzden bilmiyorum............soğan kürü yapmıştım bu ay ama 3 gün heosini yapamadım onunda faydası olmuş olabilir....

Son düzenleme:
günaydın canım senden de müjdeli haber bekliyoruz var mı bi değişiklik.........

aayyyyyy canim benim cok sagol.. ilk soran sen oldun.. valla dün sabah bekliyodum beklenmeyen bat'i ama bugün oldu ne gelen var ne giden zaman gectikce de umutlaniyorum.. dün kasiklarimda acayip bi batma vardi.. iki tarafli böyle acayip siddetliydi.. bugün sadece gögüslerim agriyo..batma hissi yok denecek kadar az..bugün de durayim da diyorum yarin bürgün test yapayim tabii o zamana kadar gelmezse..

Ayyy inşallah gelmez canım bende de aynı belirtiler vardı inşallah hamişsindir
kırmızılar gelmesin.

Kizlar, cok uzgunum...

Ates olcme sagolsun, hamile olmadigimi cumayi beklemeden simdiden anlayabiliyorum... Her gecen gun atesim daha da dusuyor... Butun dongum boyunca hic bu kadar dusmemisti...
Cumaya adet gorurum artik...:97::97::97:

Bu ay da tutmadi... Daha ne kadar devam edecek bu bilmiyorum...:97::97::97:

merhaba canim nasil gecti yolculugun?? olsun sen üzme kendini burdaki herkesin derdi ayni.. bu ay daha sIkI calisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…