- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.501
selammm
nasilsiniz kizlar
nevar ne yok ???
valla beklioruz hep birlikte... bence test icin biraz daha bekle erken testlerde bile bat'a 4 gün felan cikiyo sanirim... bebegin kosturmacayla ne alakasi var tatlim?? o bi tuttuysa tamam sen istedigini yap...
cogu kisi o ay istiyorsan bebek diyyorlar fazla kosturmayacaksin tutunduysa da kendiliginden düsüp gidiyormus.
hadi gözün aydin.. canim sen de almanyadasin galiba.. ben de öyle.. dr nasil memnun musun? ben bi dr buldum, herkes iyi diyo yabancilarla da iyi ilgileniyomus.. bazi drlar disliyo cok korkuyorum kötü dra denk gelmekten..
insallah canim bu defa sonuna kadar yasarsin doyasiya... yaa pek belli olmuyo benim var bi hamilelik ama kestiremiyorum e gecen de kizlar her hamileligin farki olabileceginide soyleyince... ayni semptomlari beklememeye calisiyorum acikcasi.valla beklemektenn baska bi cözüm yok.. eee o da iste en zor olani.. daha önce adam gibi bi hamilelik de yasamadim ki bir seyler söyleyeyim.. daha hamile oldugumu ögrenmeden düsük yapmistim ben.. ayyy Allahim nolur bir daha öyle seyler yasatma bize...
memnun sayilirim, bi ayricalik yaptigini sanmiyorum ve umuyorum.. almanyada almanlarin cok bebekleri olmuyor ki cogu göcmen :)
Bilmiyorum ama sanmiyorum ki bi doktor ayrimcilik yapsin.
memnun sayilirim, bi ayricalik yaptigini sanmiyorum ve umuyorum.. almanyada almanlarin cok bebekleri olmuyor ki cogu göcmen :)
Bilmiyorum ama sanmiyorum ki bi doktor ayrimcilik yapsin.
günaydin kizlarrrrrr
günaydın canım senden de müjdeli haber bekliyoruz var mı bi değişiklik.........
aayyyyyy canim benim cok sagol.. ilk soran sen oldun.. valla dün sabah bekliyodum beklenmeyen bat'iama bugün oldu ne gelen var ne giden zaman gectikce de umutlaniyorum.. dün kasiklarimda acayip bi batma vardi.. iki tarafli böyle acayip siddetliydi.. bugün sadece gögüslerim agriyo..batma hissi yok denecek kadar az..bugün de durayim da diyorum yarin bürgün test yapayim tabii o zamana kadar gelmezse..
Ayyy inşallah gelmez canım bende de aynı belirtiler vardı inşallah hamişsindir
kırmızılar gelmesin.
Kizlar, cok uzgunum...
Ates olcme sagolsun, hamile olmadigimi cumayi beklemeden simdiden anlayabiliyorum... Her gecen gun atesim daha da dusuyor... Butun dongum boyunca hic bu kadar dusmemisti...
Cumaya adet gorurum artik...:97::97::97:
Bu ay da tutmadi... Daha ne kadar devam edecek bu bilmiyorum...:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?