- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.341
insallah ilk denemede sonuc alirsin... tembellikmi vardi yumurtaliklarda canim takibe basladiniz???
ahhhhhh kusura bakma gec farkettim, canim benim yerim ben seni üzme kendini.. bir de derler ki düsügün seyi icinde olur hemen tutar.. belki zamani yakalamiyorsundur..belkide sadece stresten.. gittin mi doktora??
sebepsiz infertifite canım yani hiç bir sorun yok olmaması için. geç hamile kalıyorum. düşükte 11. ayda geldi bebiş oda düştü. şimdi düşükten sonra 10. deneme ben istedim doktordan tedaviyi...
sebepsiz infertifite canım yani hiç bir sorun yok olmaması için. geç hamile kalıyorum. düşükte 11. ayda geldi bebiş oda düştü. şimdi düşükten sonra 10. deneme ben istedim doktordan tedaviyi...
kizlar inanin anliyorum sizi... inanin yasadiklariniz zor.. ama Allah buyuk insallah inanin o gunlerdegelecek... dua edelim sebeb yapalim ve bekleyelim.. regen kiz su benim gunumude bi hesaplasana:)))b ayy gerek kalmamistir insallah uuncu icin hesaplattiririm artik.... saka bi yana umutsuz yasanmaz kizlar... hadi bismillahdiyelim vebu ay dusuk yapan arkadaslar icin yolu acin.. bakin masallah parrisa acti zaten..anladim canim.. oof ooffff hepsi cok zor.. ben de hemen hamile kalmak istiyorum yaaaa.... herkes icin dua ederim, bildigimi söylerim.. hatta yakin arkadasim da bebek istiyodu ama o akilliya kim dediyse adetten cikinca bi hafta iliskiye dikkat ediyomus.. sonra birakiyomus..anlattim günler nasil sayilir, inanmadi banakelin ilaci olsa misali... sonraki ay hesapladim takvimine isaretledim ve o ay hamile kaldi.. ayy bende niye tik yok.. cok mu bisey istiyorum diyorum bazen.. hep pozitif olmaya calisiyorum ama gücümün bittigi yerler de oluyo düsük yapmamis olsaydim cocugum olmuyo derdim valla...
kizlar kalabaligiz ama yazip cizenyok... hep ben konusuyorum ayolllll .. ufak ufak da uykum gel zaten...
slm kızlar nasılsınız?kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyorum.pazartesi yumurta takibine gitcem bakalım ne çıkcak???sizde ne var ne yok?hamiş var mı bu ara?
neysee kizlar ben gideyim de uyumaya calisayim bari.. koca evde yalniz basima.. hepinize iyi geceler..
kizlar inanin anliyorum sizi... inanin yasadiklariniz zor.. ama Allah buyuk insallah inanin o gunlerdegelecek... dua edelim sebeb yapalim ve bekleyelim.. regen kiz su benim gunumude bi hesaplasana:)))b ayy gerek kalmamistir insallah uuncu icin hesaplattiririm artik.... saka bi yana umutsuz yasanmaz kizlar... hadi bismillahdiyelim vebu ay dusuk yapan arkadaslar icin yolu acin.. bakin masallah parrisa acti zaten..
kizlar kalabaligiz ama yazip cizenyok... hep ben konusuyorum ayolllll .. ufak ufak da uykum gel zaten...
yok canım bu aralar sakiniz baya...
regencim iyi geceler canım...
farkettim cnm.bendede ekstra bişi olmayınca yazmadım.ama pazartesi nolcak çok merak ediyorum.buki hapımı dr muayenesi olmadan içmiştimya içim bi garip
ptesı doktora mi gidiyordun canım? senin batina daha varmis listeden baktim...
yumurta takibine gitcem cnm.ama ne bileyim içimde garip bi his var.bu geceye özgü bişey mi bilemiyorum ama meraktayım
insallah olur bu ay canım...senin ptesi / salı gibi ovulasyonun olmalı sanırım... 24mus batin....
evet cnm.bu hafta önemli günlerim var.eşimide bu konuda bilgilendirdimartık oda dikkate alır herhalde.hoş şuan karşımda oturmuş kitap okuyor.ailemizin kültür mantarı kocam:)))ben bugün ellemeyim diyorum onu maçtan geldi yorgun:)))
aa oyle olmaz...bugunleri iyi degerlendirin bence... cok onemli bugunler.. illa ovulasyonu beklemene gerek yok ki....
bende kaciyorum kizlarrr iyi geceler....
insallah bu sakinligimizi uzerimizden biranonce atarizzzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?