- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.321
eheh, dayanamadım, arastirdim ve sordum biraz... baya bir kansiz cikmisim...
bana yapılan kan sayımı, pregestoron, tsh, ve prolaktin testleri sanırım...
sonuc kansizim...ve prolaktinim dusuk... bunun zararini bilmiyorum...:26::26:
oyleymis canim yaa .. hayirlisi Allahtan bekliyoruz..ama inaniyoruz... iinanmak basarmanin yarisidir demi yola devam (ayy bugun ozlu soz gunumdeyim zahirr)canım her gebelik birbirini tutmazki. bide cinsiyet farkı olduğunda bariz değişiklikler olabiliyor! o yüzden umudunu yitirme canım. hiç belli olmuyor o işler.
guzelim olurmu gel gel dal sende sohbetin bi ucundan.. sormak istedigin varsa sor.. bak sende bi dusuk yapmisin mesela az onceokudum gecmis olsun cokkk.. nezamandir deniyosunuz simdiiii??? insallah yenilenir hamileligin 9.ay devam eder ve icinden cikan simsicak et parcasini koyarlar yureginin ustune!!!!!! (amin)ben muhabbetin disinda kaldim hehehehe
canım ona bakarsan benimde hiç umudum yoktu.eşim hiiiç inanmadı bile..zaten inanmayınca oluyormuş..öyle de oldu..çok umutlamamak ta iyi bir yerde..ama inşallahh ahmilesindir canım..bütün belirtiler aynı olucak değil..benimki de ilki gibi olmadı zaten..
21. gunude yapıyorlar tatlım yumurta rezervlerine bakılıyor sanırım:44: tatlım kacıncı gununde acaba screamaway
bende dogumdan sonra bayagi kansizimm bissuru ilac verdiler ama kullanmadim tabikiii once tabii destekkk sen ihmal etme yine ara yarin dr ueheh, dayanamadım, arastirdim ve sordum biraz... baya bir kansiz cikmisim...
bana yapılan kan sayımı, pregestoron, tsh, ve prolaktin testleri sanırım...
sonuc kansizim...ve prolaktinim dusuk... bunun zararini bilmiyorum...:26::26:
ben gittigimde 20. gunumdeydim... tabi burdan 21. gununde progestron bakıldıgını duymustum.. topigimiz saolsun..hemen onu da sordum, bakacakmısınız diye... onu da yaptılar...
heee kızlar, bir de aklıma geldi de, sunu da soyledi, normalde rahmin kalınlasması 14 mm olurmus... benim gittigim donemlerde... ama benimkisi, normalden daha kalınmıs... 20 mm mıss...:26:
bende dogumdan sonra bayagi kansizimm bissuru ilac verdiler ama kullanmadim tabikiii once tabii destekkk sen ihmal etme yine ara yarin dr u
ayyy aklima takildi bisey rahim kalinlasinca adetmi yaklasmis oluyodu yoksa gebelikmi baslayacak oluyodu???... ii yaa bayagi bisey ogrenmissin.. benim dr bi afadersin parmak muayenesi yapti "guzel" dedi ne guzel arkadasim???
ayyy aklima takildi bisey rahim kalinlasinca adetmi yaklasmis oluyodu yoksa gebelikmi baslayacak oluyodu???... ii yaa bayagi bisey ogrenmissin.. benim dr bi afadersin parmak muayenesi yapti "guzel" dedi ne guzel arkadasim???
oyleymis canim yaa .. hayirlisi Allahtan bekliyoruz..ama inaniyoruz... iinanmak basarmanin yarisidir demi yola devam (ayy bugun ozlu soz gunumdeyim zahirr)
guzelim olurmu gel gel dal sende sohbetin bi ucundan.. sormak istedigin varsa sor.. bak sende bi dusuk yapmisin mesela az onceokudum gecmis olsun cokkk.. nezamandir deniyosunuz simdiiii??? insallah yenilenir hamileligin 9.ay devam eder ve icinden cikan simsicak et parcasini koyarlar yureginin ustune!!!!!! (amin)
evett canim yaa oyle diyorum ya gecen gorumcemle disarda kahvaltidaydik konusu acildida biraz daha bekleyebilirsin okula falan girsin dedi.. (bu eylulde anaokuluna baslicak 3 yas mecbur burda) icim rahatladi biliyorum yanlis ama onlar bi bekleyise girince daha bi panik oluyoooo... kismetimiz nezaman kimbilirrr Allah bilirr
canımm rahmın kalınlasmasi her ay oluyor zaten... sonra gebelik olmazsa adetle beraber dısarı atılıyor bildigim kadariyla...
benim icin kalınlık iyi, eger bebek olmussa tutuncak ortam var dedi...
heee silacimmm, yazmayi unutmusum.. benimkisi smear testi yapti.. parmakla kist filan varmi diye bakti.. sonra da ultrason tarafina alıp, rahmin icine bakti...
ama tuplere bakmadi... 1 sene boyunca olmazsa gel bakariz dedi...insallah gerek kalmaz..
ben gecen sene temmuzda düsük yaptim canim yaaa nerdeyse bi sene oldu. ama bi kac aydir deniyoruz..hamilelik öyle 9.ayda yenileniyor mu??? öyleyse gectigimiz ay ya da bu ay öyle olmasi lazim gerci bu aydan ümidim yok ama...
ben gecen sene temmuzda düsük yaptim canim yaaa nerdeyse bi sene oldu. ama bi kac aydir deniyoruz..hamilelik öyle 9.ayda yenileniyor mu??? öyleyse gectigimiz ay ya da bu ay öyle olmasi lazim gerci bu aydan ümidim yok ama...
tuuhh acik da hizli yazsaydi google mesgul etmezdim:))) oyleymis canimm.. hayirlisi hadi bakalimmm....
aynı ay düşük yapmışız ben 1 ay ara verip devam ettim hala bişi yok ya...
sanada cok gecmis olsun canim... insallah sende en kasa zamanda tekrar alirsin guzel haberi... emin ol zamanini bekliyor... insallah da yaklasmistir zamani ...
sanada cok gecmis olsun canim... insallah sende en kasa zamanda tekrar alirsin guzel haberi... emin ol zamanini bekliyor... insallah da yaklasmistir zamani ...
canim noktalama isaretlerini erinip kullanmagim icin anlam hatasi olmus... yani insallah yeniden hamile kalirsin ve bu kez 9 ay devam eder hamileligin.. sonuna kadar yani .. anlam buydu canim hata bende!!!
gecmis olsuncanim cok olmamis daha insallah bu aylar yakalarsinizzz sende gurbetciymissin.. bende belcikadayim
inş. canım bu ay yumurta takibi yaptırıyorum tedaviye başladık yani bakalım inş. tutar... inş. hepimiz en yakın zamanda bebiş haberlerimizi alırız hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?