2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tamam bakalım ..bu konuyu zaten konuşmak bile ürkütücü..

bebegim sakin aklina kotu seyler getirme biliyorum canim zoramabak yakaladi sonuna kadar goturmeyi nasip etsin insallah rabbim.. dualarimiz seninle... iyi dusun iyi olsun.. bu arada canim ya soylemis olabilrsinde goguslerinin durumu ne?varmi agri sizi?? bulanti nasil?? ..

selam canlarım...

screamaway canımcım,inşallah hormon testlerindede birşey çıkmaz... doktor üstenmi baktı alttan mı? bebek istiyorum dedin mi? ailen bişey dedimi doktora gidiyorum diyince.. anneler bu konuda biraz cin olur ateşine çok takılma bu ara,hem hava değişikliiği hem yorgunluk etkiliyor olabilir.
bu arada evet site benim için 13ü diyor ama bekleyemeyebilirim.. stres seviyem her geçen gün her oluşan belirtide yükseliyor.

parrhisia canım stres yapma. inşallah bu sefer bebişine kavuşacaksın... Allahım sağsağlim,rahat bir 9 ay nasip etsin sana..

screamaway, tatlim bilmiyorumda acaba diyorum senin bu yumurta tutmus olmasin??? atesin yuksek ya?,?? nebileyim oyle gecti icimdenn:26:

canım yaa.. bilemiyorum... simdi mailden gordum, tahlil sonuclarimi gondermisler... cogu referans araliginda degil... nedenkiii...
yarin doktoru arayip yorumlatacam insallah...:44::44:

yumurta gunum evetanneler gunu gibiaminnnnnnnnnnn canım agzından bal damlıyo valla şayet cift cizgi gorursem o testı saklıycam bebegım buyuyene kadar hatıra olaraktan mucize gibi 2 aydır goremeyince bana ruya gibi geliyo 2 cizgiyi gormek

bir görsem sevinicem de işte..dikkat ediyorum artık ilki gibi değil..
tatlım ben adet olmadan başladı göğüs uçlarım acıyordu az sıkınca falan..şuanda yok gibi..sonradan geçiyormuş heralde..bulantımda var ama çok az..sabahları iki kere öö diyorum ama bişi gelmiyor..ağır geçmiyor şimdilik ama bu haftadan sonra olurmuş..bünyeye göre de değişiyor tabi..
sende var mı belirtiler..bende karın ve kasık ağrısı arada batmalar oluyordu halada yokluyor..rahmimi hissediyorum sanki..bi de bat zamanı çok gazım vardı..karnım şişkindi bayağı ve indi..şimdi dümdüz.

screamaway, canim hormon testi sonuclarini sana yollamislar guzelde nasil anlariz ki biz onu bilmem???:26: yarim pazar amadr tanidik demistin tel acip sorsan??? bu arada yanlis biliyor olabilirim ama hormonlarda bi aksilik olsa heray duzenli adet olunmaz.. yaniliyo olabilirim ama bekarken bikac kez adet sancilari icin dr gitmistimde oyle bi mevzu olmustu ordan bu sonucu diyorum...

sen rahat ol yani guzelimbu ay tutunacak bebis insallahhh.. dayisi veya teyzesinin(kardesimin dugunu var demistin kiz mi erkmekmi bilmedigimicin ihtimal yazdim) dugununde gobek atacak....

canım yaa.. bilemiyorum... simdi mailden gordum, tahlil sonuclarimi gondermisler... cogu referans araliginda degil... nedenkiii...

degerlerın nasıl tatlım yazabilirmisin:26: hem adetın kacıncı gunundesın o referaslar kacıncı gunu ıcın gecerlı

tatlicadi bebegim, supheler sardi beni seninle ilgili.... hayirlisi insallah bir hafta daha bekleyelim..bekle babam bekle...

:18::18: demeyin böyle ya... benide sarmış durumda. arada öyle birşey oluyor,aha diyorum hamileyim.sonra düşün düşün kendimi yiyorum... üff ya,ne olacaksa olsun artık valla çok bunaldımmmm

Canım benimkilerin hala haberi yok.. Annem biraz cakmis durumu, bana dedi, doktorla bebekle ilgili mi konusacaksin diye.. Hayır dedim... Yani, hissetse bile emin olamaz..
Doktora soyledim zaten bebek dusundugumuzu, bu 4. denememiz ama ben 6 aydır deniyoruz dedim.. alttan bakti...
Bu arada tatlicadicimm, bence en azından batina kadar bekle..

insallah guzelim gorursun az kaldi... iyi ya rahat gecsin hamileligin bebisinide gorursen iice keyfini cikarr..bende neler var ; evet batmalarr oluyo bende bayagi... ama goguslerim cok aciyor biraz adet olacagim zamankine benziyor agrisi onun icin cok umudum kalmadi bu aydan .. bulantim vardi ama seyreldi.. ilk hamileligimde 10kilo kaybetmistim ilk 2 ay... zor gecmisti oyle bi durumum yok ordan da eksi puan.. istahsizolmam lazim ama masallah super istah oldum...bi eksi daha... ama acaipuykum oluyo gunduzleri heralde bahar sendromu,??? anlican canim buay yuzde 50 lik sansimi yuzde 30a indirgedim!!!

canım ya şimdi aklıma geldide,hormon testi adetin 3. günü yapılmıyor mu?? sana normal kan testi yapmış olmasınlar
bide sonuçları doktora göstermeden üzülme. bi yorumlat kötü birşey olduğunuda sanmıyorum...

Son düzenleme:
degerlerın nasıl tatlım yazabilirmisin:26: hem adetın kacıncı gunundesın o referaslar kacıncı gunu ıcın gecerlı
abooo azracim sen jinekolog muydun canim?? kiz nekadar ayrinti oyle masallah hadi yorumla bakalim bize screamaway in test sonucunu.iyi yaa birbirimizden cok sey ogreniyoruz
:18::18: demeyin böyle ya... benide sarmış durumda. arada öyle birşey oluyor,aha diyorum hamileyim.sonra düşün düşün kendimi yiyorum... üff ya,ne olacaksa olsun artık valla çok bunaldımmmm
tamam guzelim geri aldim sozumuuu:78:
ayni durum bendede oluyor ama sunu iyi biliyorum ki bu ay bosum ic sesim oyle diyor dovecem onu zatennnnnnn....bak 35. gundeyim gelen gidende yok testte yok rutin hayat devammmmm

Canım, evlenen kız kardesim... Aslında kardesim bilir bu hormon detaylarini ama ona sormaya da cekiniyorum.. Simdi tahlil detaylarindan doktora neden gittigimi anlar diye... ayyy gizlicem diye napcagimi sasiriyorum....
doktor bugun ara demisti, ama ben disarda dolanırken fırsat bulamadım, yarin aricam sorcam ınsallah...

azracimmm, mesela prolaktin referans degeri 3.2/ 29 arası... ama benimki 1.4 cikmis... progestronum referans icinde, yani o normal.. ama WBC, MCH filan alt sinirda cikti... bir de demir eksikligi cikmis sanirim...

canım ilk hamileliğinle karşılaştırıp canını sıkma arkadaşlarım ikinci hamileliklerinde birinciden farklılıklar göstermişler . işin garibi o yüzdende farklı cinsiyet bekliyorlardı ama 2. çocuklarıda 1. ile aynı cinsiyetten oldu.

canım her gebelik birbirini tutmazki. bide cinsiyet farkı olduğunda bariz değişiklikler olabiliyor! o yüzden umudunu yitirme canım. hiç belli olmuyor o işler.

canım ona bakarsan benimde hiç umudum yoktu.eşim hiiiç inanmadı bile..zaten inanmayınca oluyormuş..öyle de oldu..çok umutlamamak ta iyi bir yerde..ama inşallahh ahmilesindir canım..bütün belirtiler aynı olucak değil..benimki de ilki gibi olmadı zaten..

ayyy canim bu sorunun cevabini oyle cok merak ediyordum ki!! sagolasin... sende mujdelenesin insallah.. nette falanda aradim hani ilk hamileligiyle diger hamilelikleri farklilik gosterirmi die ama tatmiiini edici bisiler bulamamistim.. hatta azsonra topicimize soracaktim duyan goren bilen varmi die... varmis!! sagol tatliimmmm

eheh, dayanamadım, arastirdim ve sordum biraz... baya bir kansiz cikmisim...
bana yapılan kan sayımı, pregestoron, tsh, ve prolaktin testleri sanırım...
sonuc kansizim... ve prolaktinim dusuk... bunun zararini bilmiyorum...:26::26:

21. gunude yapıyorlar tatlım yumurta rezervlerine bakılıyor sanırım:44: tatlım kacıncı gununde acaba screamaway

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…