2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ii aksamlar guzellikler iisiniz insallah... bugun bende bi cogu gibi disardaydim... buralar bayagi sicak gidiyor.. ayy inanirmisiniz disarda kaldigim 3, 3.5 saatboyunca 7 tane hamile gordum kocakoca gobeklerivardi bide yaa.. cocgunun yaninda ilk cocuklari da vardi...:44: dellendimmmmmmm... hayirlisi insallah bizde gorecez o gunleriiii.....

7 sayfam var goz atip geleyimmmm...

slm canım yumurtanın çatlamaması polikistik over olduğunu gösteriri zaten yumurta büyüyüp çatlamıyosa kiste bile dönüşebilir .ama bunun tedavisi var canım ilaçlarla iğnelerle

tesekkür ederim canim.. insallah bende yoktur.gerci 16 yasindayken türkiyede dr demisti sol taraf polikistik over ama büyük degil diye ilac da kullanmamistim.. ayy neyse bi gideyim doktora da icim rahatlasin..

Canim benim de dikkatimi cekiyor artik hamileler... Insallah bize de nasip olur yakinda...

merhaba kizlar.. herkese güzel aksamlar..

Merhaba regencim...

tatlım yerlesme dususude olabiliyor bu aralarda ertesi gunun onemli cok sevindim kontrollerini yaptırabilmene guzel sonuclar cıkar inşallah canımcım hangi hormonlarına bakıldı peki?

iyiyim cok sukur tatlım. evet bugun hava gercekten tam kıvamındaydı tabiri caizse bu algıda secicilik yokmu ahhhhh ne yana baksam ya hamiş yada minik minik bebişler goruyoruz eşimle

bence hamile sayisi cok fazla degil dee biz hamilelile ilgileniyoruzyaa dikkatimizi daha cok cekiyolar ama su bi gercekki herkse pitir pitir hamile kaliyo.. burda bi komsu var ilk kizi kacti ''ben evlendikten sonra''.. simdi kocaman bebesi var... ikinci de kacti o da hamileymis

Canım yerlesme dususu diye birsey mi varr...
ya boyle yapiyorum ama, ben gercekten umutlu degilim bu ay... 2 gundur deliler gibi istanbulun altini ustune getiriyorum... bu kadar tempoya dayanamaz bebek varsada..
Bu arada azracımmm, ben bi saflik yaptim... recetede hangi hormonları yazmis diye dikkat etmeden, laborotuara verdim...recete de onlarda kaldı.. hatırlamiyorum yani... bir progestron vardı, onu hatırlıyorum, cunku onu ozellikle sordum yazmısmıydınız diye...

regencimmmm, kacmak gerekiyormus demekkki....

ayyy canım benim ya ne kadar iyisin sen..dikkat ediyorum kendime..beni düşündüğünüz için çok saolun..daha annemlere demedim hamile olduğumu..doktordan sonra söylemeyi düşünüyorum artık.
sendeki belirtiler bendekiyle aynı canımım..bence hamile olma ihtimalin yüksek..benim hala ağrılarım var..arada geliyorlar..bebiş yerleşiyordur diye düşünüyorum..sendeki ağrılarda ondandır inşallah..hemen test yap günün çok geçmiş deilmiydi zaten..

bebiş için gidince haber vercem size..allahım inşallah güzel haberler alırım..bunu da kaybetmeyi hiiiçç istemiyorum..o yüzden de bir tek siz biliyorsunuz hamiş olduğumu..:81::81::81:

valla yaaa acaba kacip mi hamile kaliyolar yoksa hamile kaldiklari icin mi kaciyolar??? aman sonuc ne olursa olsun herkes hamile artik bozuluyorum...

yok canim bak da gör hic bisey olmayacak.. ilk hamilelikte düsük olmasi yüksek bi ihtimal bende yaptim düsük mesela ama sonraki hamileliklerde bünyede alisiyor..

yok canim bak da gör hic bisey olmayacak.. ilk hamilelikte düsük olmasi yüksek bi ihtimal bende yaptim düsük mesela ama sonraki hamileliklerde bünyede alisiyor..

ahh canım ya ne kadar korkuyorum bir bilsen 9 ay sonra buna kavuştum ve hep rüyalarımda düşük yaptığımı görüyorum..her gece korkarak uyanıyorum..inşallah bişey olmaz..senin de en kısa zamanda bebişin olur inşallah güzelim..benim kadar çok bekletmesin yarabbim..

evet tatlım yerlesmenin oldugu gun östrojen dususu sebebiyle bi gunluk bi dusus gerceklesebiliyo

yok tatlim korkutma kendini.. korktugun sey bilincaltina yerlesir ordan da rüyalara daha ileri boyutlarda halüsinasyona gider.. eee bi seyi de kirk kere dersen gercek olurmus tekrar tekrar aklina getirme bence..

aaaaaaa screamawayyyy sen istanbuldmısın...memleketim benim yaaa..ben orda byüdüm valla....kadıköyde bol bol alışveriş yap benim için de

sen doktora gidecektin ne oldu..sonuç nedir..

hıc endıselenme tatlım allahın izniyle sımsıkı tutunucak bebişin sana ama sende moralini yuksek tutarak ona yardımcı olmalısı canım

eveett kizlar kalan 7 sayfayi okkudum fransiz kalmayayim ayolll:))
haklısınnn..! hamile kalan uğramıyor daha sende böyle yapma sakın
sekerim ben bi hamile olayim Allahin izniyle ince, en ince detayi bile yazam buraya kafanizi sisirecem...
offff offff adet gelir sıkıntı ovulasyon gelir oda sıkıntı ovulasyon biter batı beklemekte sıkıntı nedir bizim cilemiz yahuuuu
evet yaaa hep bekle.. hamile kaliyoruz gene bekle kalp atisi bekle insiyet bekle dogum bekle.... ama sonucuna degiyor isteeeee
ohoooo, kizlarrrr kimsecikler yokkk.. noldu nazar mi degdi bizim topiceee.. degmesin nazarr...

herkesi yatirdim, ben iki laflariz diye gelmistim kimseler yokkk....

guzelim biraz hasret giderseydin zaten donuyosu pzrtsi zaten biz hep beraberiz... ama bizide birakamiyosun sevindirik oldummmm

haklisin canimsenin hakkini yemeyelim... ugruyosun.... sagol bizleri dusundugunn, merak ettigin ve duaci oldugun icin....

yok tatlim korkutma kendini.. korktugun sey bilincaltina yerlesir ordan da rüyalara daha ileri boyutlarda halüsinasyona gider.. eee bi seyi de kirk kere dersen gercek olurmus tekrar tekrar aklina getirme bence..

tamam bakalım ..bu konuyu zaten konuşmak bile ürkütücü..

ne bileyim yahu oyle bi tevafuk oldu iste bide hepside son aylarinda gobekleri kocamandi....nese nazar degdirmeyelim yazik.. eee ne demisler nazar etme nolur calis seninde olur...hahahaha klise oldu ama cuk die oturdduuuuu.......

tatlicadi bebegim, supheler sardi beni seninle ilgili.... hayirlisi insallah bir hafta daha bekleyelim..bekle babam bekle...

azracim, yumurtlama gunun hayirli bereketmli olsun guzelim insallah 2 haftasonra daha guzel cift cizgiler gorurursun

screamaway, tatlim bilmiyorumda acaba diyorum senin bu yumurta tutmus olmasin??? atesin yuksek ya?,?? nebileyim oyle gecti icimdenn:26:

Tatlimmmm aklina boyle seyler getirme lutfen... Iyi dusun iyi olsun sonu... Allah bebegini saglıklı sıhhatlı kucagina almayi nasip etsin insallah....

evet tatlım yerlesmenin oldugu gun östrojen dususu sebebiyle bi gunluk bi dusus gerceklesebiliyo

ya azracimmmm, simdi gordum, bana tahlil sonuclarini mailler gondermisler... hormonlarimin cogu araliklarla denk dusmuyor... neler oluyor yaaa.. bu hormon sonuclarini da anlayamiyorum ben...

aaaaaaa screamawayyyy sen istanbuldmısın...memleketim benim yaaa..ben orda byüdüm valla....kadıköyde bol bol alışveriş yap benim için de
sen doktora gidecektin ne oldu..sonuç nedir..

evet tatlim istanbuldayim su an... kadikoye gidermiyim bilmem... ptesi donecem... ama baya bir yer dolastim... cokk yoruldum..
doktora gittim... tuplere filan birseyle bakiliyormus ya, onu yapmadi... ulrtasonla bakti.. normal dedi... tahlil filan yaptırdı ve de...

guzelim biraz hasret giderseydin zaten donuyosu pzrtsi zaten biz hep beraberiz... ama bizide birakamiyosun sevindirik oldummmm

merak ediyorum canım burayi... bu aralar biraz sessizisiz amaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…