- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.141
Neşelikız canım normalde 27-28 gün benim regl döngüm. bu kez 32.günde geldi. :)) mehmetali birand geldi aklıma, 32.gün deyince:)))
inşallah öyledir canım bekleyemedim öğlen test yaptım 2. çizgi baya baya belirgin çıktı:18::18::18:..........inşallah bu defa yanılma olmaz.......yarında kan testi yapmayı düşünüyorum ...........bugün hıdırellez birbirimize dua eddelim inşallah isteyen herkese Allahım hayırlı bebişler verir..........
tatlım, TEBRİKLERRRRRRRRR! HAMİLESİNNNNNNNNNNN! ben biliyordum, sendne çok ümitliydim, ayyy, yarın kan testinde de inşallah onaylanır sevincimiz!!!!! Kızalr bugün bir hamilemiz varrrrrrrr!
ayy inşallah, ay bizde bir durum var anlatayım, gül, şimdi ocak ayının ortası eşimin yeğeninin doğum günü, şubat başı kayınvalidemin doğum günü, şubat ortası sevgililer günü, görümcemin doğum günü ve benim doğum günüm sırayla arka arkaya))))) eşim şehri terketsemmi acaba o dönemlerde falan der bazen, o kadar hediyeye maaşmı dayanır)))))) şimdi bir de bebiş de kova olursa, ocak-şubat çocuğu olursa, ocak ayının başından itibaren eşimi her halde bulamayacağız buralardaCanım ben de kovayım,bebişimde kova olursa sevinirim valla ama aslında çok da farketmez yeterkii bu sefer sağlıklı iyi bir hamilelik geçireyimSende bende inşallah bu ay hamile kalırızda da bu dünyaya 2 kovacık daha gelir ))
Ama kendisine diyorum ki bebiş kova olursa, kaçacaksın buralardan her ocak ayında, gülüyor, yeter ki bebeğimiz olsun, ben hazırım bir hediye daha almaya, sorun yok diyor garibim)))))))
inşallah öyledir canım bekleyemedim öğlen test yaptım 2. çizgi baya baya belirgin çıktı:18::18::18:..........inşallah bu defa yanılma olmaz.......yarında kan testi yapmayı düşünüyorum ...........bugün hıdırellez birbirimize dua eddelim inşallah isteyen herkese Allahım hayırlı bebişler verir..........
ewt reyyancım sen hamilesin çift çizgi çıktıysa eğercanım bnm tebrik ederim şimdiden bizler içinde dua et ...Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah
slm kızlar nasılsınız..muhabbet devam ediyor ne güzel..bende kopmamaya çalışıyorum sizlerden..canlarım benim hepinize duacıyım..sizde bana dua edin ama.
bugün reyyan sanırım ikinci çizgiyi görmüş..ne güzel kesin hamiledir..
bende hala çizgilerle kalmış durumdayım..daha doktora gitmedim..
parrhisia, selam tatlım, doktora gitmedim diyorsun, ama folik asit alıyormusun? başlamadıysan, hemen bugün başla, ACİİİİİİİİİİL!
canım çok saol folik asit nerdeyse 5 aydır kullanıyorum..tam bu ay bırakıyordum ki sizlerin sayesinde iyiki bırakmamışım yani.
doktora haftaya gidicem..vajinal ultrason istemiyrum o yüzden bekliyorum karından görünsün diye..
ilkinden daha temkinliyim..
allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ,inşallah..
reyyan tebrik ederim canım..sağlıcakla kucağını al inşallah...
kızlar ne kısa zamanda sizlerden de bekliyorum sevinçli haberlerinizi..sıkı çalışın bu ay..:87:
ayy bebek geliyor..
öğlen yaptığın teste çizginin silik çıkması normal. Yarın sabah tekrar yap yada kan testi yaptır canım kesin emin olmuş olursun..
Tebrik ederim canımNe güzel bebeğin sana anneler günü hediyesi yapıp bu tarihte geliyor...
Tık Tık Tık Kimse yok muuuuu? Huuuu kızlar,komşularım,arkadaşlarım nerdesiniz huuuuuuuuuuuu??
burdayız tatlım, yani ben burdayım da bir ara yalnızbaşıma bile kaldımsessizlik hakim bu aralar topiğimizde, nazarmı değdirdik ne?
guzelim hamilesin insallah... Allah tamamina erdirsin... adina cok sevindim.. iyi sukur arayi cok acmiyoruz hamilelerimiz birbirini takip ediyor... guzelim belirti gibi neyin vardi?? bulanti var kustum demistin?? baskaa?? biliyosun kendimizde belirti aramaya bayiliyoruz... zorla koycaz bebedi orayasanki
parrisa sekerim enkisa zamanda git dr a... buarada baslamadimi sende bulanti veya baska bisilerrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?