2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Neşelikız canım normalde 27-28 gün benim regl döngüm. bu kez 32.günde geldi. :)) mehmetali birand geldi aklıma, 32.gün deyince:)))

[QUOTE=wifeofdemon;

tatlım, TEBRİKLERRRRRRRRR! HAMİLESİNNNNNNNNNNN! ben biliyordum, sendne çok ümitliydim, ayyy, yarın kan testinde de inşallah onaylanır sevincimiz!!!!! Kızalr bugün bir hamilemiz varrrrrrrr!

inşallah canım yaaaaaaaaaaaa çok heyesanlandım wifeofdemon sen böyle yazınca inşallah yarında kesin çıkar..............anneler gününde annemlere en güzel hediyeyi veririm çok istiyorları..........ve kendime de.......................

Son düzenleme:
reyyancım, inşallah, anneler gününe en güzel hediyeyi alırsın ver verirsin! Hayırlısı olsun tatlım, ALLAHIM herşeyin hayırlısını versin. Ama yarın çıkmazsa da üzülme, olurmu? çıkmayacağını zannetmiyorum, belirgin çizgi çıktı diyorsun testte, bu beta hcg seviyesinin iyice yüksek olduğunu gösteren faktördür. tekrar TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

eee o zaman gözünaydin.... testler eger negatif cikarsa yanilma ihtimali cok yüksektir.. yani hormonu algilayabilme hassasligindan dolayi.. ama pozitif cikarsa yalnis olma ihtimali yok denecek kadar azdir... hadi masaallahhhh

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız..muhabbet devam ediyor ne güzel..bende kopmamaya çalışıyorum sizlerden..canlarım benim hepinize duacıyım..sizde bana dua edin ama.
bugün reyyan sanırım ikinci çizgiyi görmüş..ne güzel kesin hamiledir..
bende hala çizgilerle kalmış durumdayım..daha doktora gitmedim..

parrhisia, selam tatlım, doktora gitmedim diyorsun, ama folik asit alıyormusun? başlamadıysan, hemen bugün başla, ACİİİİİİİİİİL!

parrhisia, selam tatlım, doktora gitmedim diyorsun, ama folik asit alıyormusun? başlamadıysan, hemen bugün başla, ACİİİİİİİİİİL!

canım çok saol folik asit nerdeyse 5 aydır kullanıyorum..tam bu ay bırakıyordum ki sizlerin sayesinde iyiki bırakmamışım yani.
doktora haftaya gidicem..vajinal ultrason istemiyrum o yüzden bekliyorum karından görünsün diye..
ilkinden daha temkinliyim..
allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ,inşallah..

reyyan tebrik ederim canım..sağlıcakla kucağını al inşallah...
kızlar ne kısa zamanda sizlerden de bekliyorum sevinçli haberlerinizi..sıkı çalışın bu ay..:87:

Tatlım, bişey daha sorayım, kan testinde değerin kaç çıktı ve o ölçümden sonra tekrar kan testi yaptırdınmı hiç?

İNŞALLAH KIZLAR İNŞALLAH ÇOK SAĞOLUN İNŞALLAH YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARTMAM.........GEÇEN AYDA TESTELER POZİTİF ÇIKMIŞTI AMA KANDA ÇIKMADI 13 GÜN SONRADA KIRMIZILAR GELDİ........GERÇİ BU AY TESTİ DEĞİŞTİRDİM İNŞALLAH BUNDA HATA ÇIKMAZ............ÇOK SAĞOLUN HEPİNİZ DESTEĞİNİZ İÇİN VE MUTLULUĞUMU PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN...........ALLHIM HEPİMİZE KUCAĞIMIZA BEBİŞLERİMMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN...........

ayy bebek geliyor..

öğlen yaptığın teste çizginin silik çıkması normal. yarın sabah tekrar yap yada kan testi yaptır canım kesin emin olmuş olursun..
tebrik ederim canım ne güzel bebeğin sana anneler günü hediyesi yapıp bu tarihte geliyor...

Son düzenleme:

teşekkürler canım sabah tekrar test yapcam kan testi de yaptıracağım acilde bakalım inşallah yanılma olmaz hediyesiz kalmam ....evet en güzel anneler günü hediyesi budur herhalde.......

burdayız tatlım, yani ben burdayım da bir ara yalnızbaşıma bile kaldım sessizlik hakim bu aralar topiğimizde, nazarmı değdirdik ne?

Hoş geldin canım,ben de tek başımaydım işte az önce, ondan yazdım nerdesiniz diye???
Eee canım nasılsın neler yaptın bugün?
Ben örgü ördüm ,tv izledim,markete gittim,yemek yapıcam) Çok değişik bir gündü benim için))
Bu arada hani se sancılı geçti falan demiştinya ilk adetin için,benimki hafif sancılı,ilaç bile almadım ama gece yada yarına belki artar ağrılar

ayyyy biktim bu ev isinden ne sohbete vaktim kaliyo ne yan gelip yatmaya..yeni evin derdi de ne zor ha bire biseyler kuruluyo giriyo cikiyo... temizle babam temizle.. bu stresle tabi bebis olmaz ayyy bi de bebisim olursa ben yapcam??? yandim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…