2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Merhaba kızlar,bugün adet oldum sonunda,açıkcası sevindim,bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilcem??Merak ediyorum hem de çok :18: :18:

merhaba, tatlım, senin adına sevindim, adetin bitsin, çalışmalara başlarsın, inşallah bir küçük "kovacık" dünyaya getirirsin. "Kovacık" derken, bende burç takıntısı var, biliyorsundur, önümüzdeki ay hamile kalırsan çocuğun kova burcu olucak ya, ondan öyle dedim. Ben de bu ay hamile kalırsam bebeğim kova olur, kendim de kovayım, kova olsun isterim aslında ay neyse, hayırlısı olsun bakalım, bak bebeğin kova olursa, teyzesine benzer, bana yani. benzesin istermisin?

Merhaba kızlar,bugün adet oldum sonunda,açıkcası sevindim,bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilcem??Merak ediyorum hem de çok :18: :18:

herşeyin hayırlısı canım her işte vardır bi hayır adet bitimin de sende çalışmalar başlarsın inşallah ta tuturursunuz canım

hepinize hayırlı cumalar kızlar

bugün hem hidirellez hem de mubarek cuma günü allahım ettiğimiz istediğimiz bütün dualarımızı kabul etsin rabbim bizlere eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin tez günde

sagolun kizlar.. hadi nihanca'nin da dedigi gibi dua edelim.. hem de birbirimiz icin hep birlikte.. bakariz birimizin digerimiz icin olan duasi kabul olur.. insallah hepimiz muradina ereriz bu topigi de sohbet topigi yapariz

sagolun kizlar.. hadi nihanca'nin da dedigi gibi dua edelim.. hem de birbirimiz icin hep birlikte.. bakariz birimizin digerimiz icin olan duasi kabul olur.. insallah hepimiz muradina ereriz bu topigi de sohbet topigi yapariz

canım ben inanın dua ederken hepimiz için dua ediyorum allahım isteyen herkese versin diyorum çünkü toplu dua herzaman daha etkili yer gök dua kızlar

ben çoook inanııyorum allahım bizleri sınıyo elbet bizim de bi gün yüzümüz gülücek
sonra burda bulantılarımızı bebeklerimizin gelişimlerini falan konuşucaz inşallahhhh

insalah hayatim sen calis bol calis gerisi rabbime.. Aslindaubir tevafuk benimoglan nasil oldu hic bilmiyorum. rabbimnezaman kismet ederse ozaman...
yazik sana... zor mu ki isin? tempoya alisana kadar zorlanirssin... hic belli olmaz kismet meselesi bu islerrr
inşallah canım müjdeli haberi veririsin bizlere allahın izniyle sen içini ferah tut canım
amin guzelim.. beklemedeyim iste. bazen amaan diyorum kismet oldugu anda kendi gelir cok takma... ama iste hepimizin sorunu ayni.. sabirsizilik ve anindalik.. hayirlisi RAbbiimde bugun dualarimiz kabul olur insallahhh..

inşallah canım bu bekleyiz hayırlara vesile olur.zaten canım biz bu kadar takıp stres yaptığımız için olacağı varsa da olmuyo ama işte düşünmemek te elimiz de değil allahım bizlere hiç ummadığımız bi anda göndersin bebişlerimizi

neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım 5 te plates dersim var bebek yokken biraz spor yapalım
size iyi muhabbetler allahım tez günde ne muradınız varsa nasip etsin kabul eylesin

:) neşelikız seninle 1 gün farkla gidiyoruz :) 4 nisan- 5 nisan, 5 mayıs-6 mayıs :)))

İnşallah Allah'ın izniyle Haziran'da da hamilelik haberimizi veririz. Bu cuma gününün, hıdırellez'in hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin.. Amin

Hadi İnşallah Reyyan, test doğrudur ve anneler gününe tazecik anne olarak girersin. Ben şimdiden tebrik ederim canım. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Canım ben de kovayım,bebişimde kova olursa sevinirim valla ama aslında çok da farketmez yeterkii bu sefer sağlıklı iyi bir hamilelik geçireyim Sende bende inşallah bu ay hamile kalırızda da bu dünyaya 2 kovacık daha gelir))
sonunda geldi yani kırmızılar.. ehh hadi hayırlısı olsun,birdahaki ay bebiş haberi alırız inşallah senden
Çok sağol canım,sonunda geldi evet,böylece belki sivilcelerim ve içimdeki sinir geçer)
herşeyin hayırlısı canım her işte vardır bi hayır adet bitimin de sende çalışmalar başlarsın inşallah ta tuturursunuz canım
İnşallah canım tuttururuz sen de yeni adet olmuştun değil mi???Belki diğer aya aynı zamanlarda müjdeli haberler veririz
gozunaydin diyelim ozaman canim..... insallah hemen sonraki ay kalirsin hamikle hayirlisiylaa....
benimde bulantilarimvardi azaldi gelsinler geri yaaaaaa

Teşekkür ederim canım :80: Benim de dün çok fazla bulantım vardı hatta çok şüphelendim ama test falan yapmadım,iykide yapmamışım,bugün geldi)

Canım benim evet sen benim düşük arkadaşımsın))) Aynı tarihlere denk geldiki beraber yola çıkalım diye,burda böyle sohbet edebilelim diye ) ,canım senin regl süren ne kadar yani 28 gün mü 30 gün mü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…