- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.121
Merhaba kızlar,bugün adet oldum sonunda,açıkcası sevindim,bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilcem??Merak ediyorum hem de çok :18: :18:
Merhaba kızlar,bugün adet oldum sonunda,açıkcası sevindim,bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilcem??Merak ediyorum hem de çok :18: :18:
merhaba herkese.. yine kac sayfa kacirmisim öfff... oku oku bitmez...
merhaba herkese.. yine kac sayfa kacirmisim öfff... oku oku bitmez...
hepinize hayırlı cumalar kızlar
bugün hem hidirellez hem de mubarek cuma günü allahım ettiğimiz istediğimiz bütün dualarımızı kabul etsin rabbim bizlere eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin tez günde
sagolun kizlar.. hadi nihanca'nin da dedigi gibi dua edelim.. hem de birbirimiz icin hep birlikte.. bakariz birimizin digerimiz icin olan duasi kabul olur.. insallah hepimiz muradina ereriz bu topigi de sohbet topigi yapariz
gozunaydin diyelim ozaman canim..... insallah hemen sonraki ay kalirsin hamikle hayirlisiylaa....
benimde bulantilarimvardi azaldi gelsinler geri yaaaaaa
insalah hayatim sen calis bol calis gerisi rabbime.. Aslindaubir tevafuk benimoglan nasil oldu hic bilmiyorum. rabbimnezaman kismet ederse ozaman...inşallah canım ya zaten kendi dr bile ilaç vermedi kendiliğinden olur dedi bakalım bizde bekliyoruz
offffff bu ay yine çok çalışmamız gerek
bu ay bide eşime belime bardak vurduracam bi de yakı yapıştırıcam
yazik sana... zor mu ki isin? tempoya alisana kadar zorlanirssin... hic belli olmaz kismet meselesi bu islerrrkızlar raporum bitti işe başladımmm..çok tembelimm çokk..hiç halim yok valla çalışma falan yapmaya :) bu ay da bir kez oldu..umut etmek bile yersizz..çok yoruluyorummm bütün gün..eve gelince ayakta zor duruyorum
amin guzelim.. beklemedeyim iste. bazen amaan diyorum kismet oldugu anda kendi gelir cok takma... ama iste hepimizin sorunu ayni.. sabirsizilik ve anindalik.. hayirlisi RAbbiimde bugun dualarimiz kabul olur insallahhh..inşallah canım müjdeli haberi veririsin bizlere allahın izniyle sen içini ferah tut canım
insalah hayatim sen calis bol calis gerisi rabbime.. Aslindaubir tevafuk benimoglan nasil oldu hic bilmiyorum. rabbimnezaman kismet ederse ozaman...
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın biz çalışalım da gerisi allahtan tatlım
amin guzelim.. beklemedeyim iste. bazen amaan diyorum kismet oldugu anda kendi gelir cok takma... ama iste hepimizin sorunu ayni.. sabirsizilik ve anindalik.. hayirlisi RAbbiimde bugun dualarimiz kabul olur insallahhh..
canlarım, merhabalar, hamileliğe bağlı mide bulantısı 4. haftadan sonra başlar, yani adet gecikmesinden sonra, 2 gün geçtiyse, mide bulantının başlaması normaldir. Hele üstüne kusma da varsa, değmeğin keyfimize)), inşallah yanılmıyoruzdur, hamilesindir, reyyancım.
4. haftadan önceki bulantılar stresten veya mide üşütmesinden veya hamile kalmak isteyen kadınların bilinçaltını yaptığı oyunlardandır, psikolojiktir yani.
inşallah öyledir canım bekleyemedim öğlen test yaptım 2. çizgi baya baya belirgin çıktı:18::18::18:..........inşallah bu defa yanılma olmaz.......yarında kan testi yapmayı düşünüyorum ...........bugün hıdırellez birbirimize dua eddelim inşallah isteyen herkese Allahım hayırlı bebişler verir..........
inşallah öyledir canım bekleyemedim öğlen test yaptım 2. çizgi baya baya belirgin çıktı:18::18::18:..........inşallah bu defa yanılma olmaz.......yarında kan testi yapmayı düşünüyorum ...........bugün hıdırellez birbirimize dua eddelim inşallah isteyen herkese Allahım hayırlı bebişler verir..........
Hadi İnşallah Reyyan, test doğrudur ve anneler gününe tazecik anne olarak girersin. Ben şimdiden tebrik ederim canım. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayyyyyyy inşallah canım ya sağol darısı sana ve diğer arkadaşlara
Canım ben de kovayım,bebişimde kova olursa sevinirim valla ama aslında çok da farketmez yeterkii bu sefer sağlıklı iyi bir hamilelik geçireyimmerhaba, tatlım, senin adına sevindim, adetin bitsin, çalışmalara başlarsın, inşallah bir küçük "kovacık" dünyaya getirirsin. "Kovacık" derken, bende burç takıntısı var, biliyorsundur, önümüzdeki ay hamile kalırsan çocuğun kova burcu olucak ya, ondan öyle dedim. Ben de bu ay hamile kalırsam bebeğim kova olur, kendim de kovayım, kova olsun isterim aslındaay neyse, hayırlısı olsun bakalım, bak bebeğin kova olursa, teyzesine benzer, bana yani. benzesin istermisin?
Çok sağol canım,sonunda geldi evet,böylece belki sivilcelerim ve içimdeki sinir geçersonunda geldi yani kırmızılar.. ehh hadi hayırlısı olsun,birdahaki ay bebiş haberi alırız inşallah senden
İnşallah canım tuttururuz sen de yeni adet olmuştun değil mi???Belki diğer aya aynı zamanlarda müjdeli haberler veririzherşeyin hayırlısı canım her işte vardır bi hayır adet bitimin de sende çalışmalar başlarsın inşallah ta tuturursunuz canım
gozunaydin diyelim ozaman canim..... insallah hemen sonraki ay kalirsin hamikle hayirlisiylaa....
benimde bulantilarimvardi azaldi gelsinler geri yaaaaaa
:) neşelikız seninle 1 gün farkla gidiyoruz :) 4 nisan- 5 nisan, 5 mayıs-6 mayıs :)))
İnşallah Allah'ın izniyle Haziran'da da hamilelik haberimizi veririz.Bu cuma gününün, hıdırellez'in hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin.. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?