• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ağlama canım ağlama.. :29: illa bizde kavuşacağız ama ne zaman Allah bilir. bizde böyle sınanıyoruz de rahatlamaya çalış,ben öyle yapıyorum

sağol canım ya allah razı olsun ama işte gönül dinlemiyo ki içim yanıyo:((((((
dün bi arkadaşımla bebek mağazasına girdik o çocuğuna araba kol. alacaktı .bende öyle bebek eşyalarına bakarken gözlerim doldu offfff oofff allahım tez günde bizlere de versin
yokluğu çok zor hiçbişeyle kapatılmıyo unutulmuyo hep içim de kanayan bi yara :43::43::43::43::43:

sağol canım ya allah razı olsun ama işte gönül dinlemiyo ki içim yanıyo:((((((
dün bi arkadaşımla bebek mağazasına girdik o çocuğuna araba kol. alacaktı .bende öyle bebek eşyalarına bakarken gözlerim doldu offfff oofff allahım tez günde bizlere de versin
yokluğu çok zor hiçbişeyle kapatılmıyo unutulmuyo hep içim de kanayan bi yara :43::43::43::43::43:

bilmezmiyim.. 2 tane yiğeniim var 1 tanesi kucağımda büyüdü 1 taneside yeni doğdu,doğumunda yanındaydım. insan kızkardeşini kıskanabilirmi böyle birşeyde,ben kıskandım... 23 yıldır ilk kez kıskandım...!
kendimden utandım ama napim içimden geçti,elimde olmadan oldu. ben hep çocuk düşkünü o ise çocuk sevmez biriyken şimdi o çocuklu ben değilim...
zaten hiçbir isteyim kolaylıkla olmadı bugüne kadar,hep çabalamak zorunda kaldım.
Allahın sevdiği bir kuluyumki beni hep böyle sınayıp duruyor. sende öyle de kendine. tevekkül önemli birşey. sen herşeyi yap dua et sonunu Allaha bırak. İlla Allah duallarımızı kabul edecek,ben inanıoorum. İnşallah tez zamanada kabul ederde bizde içimizin yangısından kurtuluruz

canım dün geldi ilk , bende gecenin 2sinde yine dayanamadım kocişi uyandırıp çalıştım. bu gecede kandırabilirsem yapacağım. ne olur ne olmaz,belkide bir yerde yanliş hesapladım bilmiyorum. belkide 2. kere yumurtladım.. zira pcolular birçok yumurta bırakıp büyütme sorunu yaşarlarmış bir makalede okudum. hatta pcolu kişiler çoğul gebelik oranında üstelermiş.. yani ben tedbiri elden bırakmıyorum. keşke ovu.testim olsaydı:97: sağol canım ilgilendiğin için:71:
bende oyle dedim keske testi olsaydi... bak sende biliyiosun zatenn ... hic belli olmaz guzelim calis sen calis.. ha bugun calisamasanda uzulme insallah dununkilerde ise yarar...
aynı arkadaşım bende katılıyorum duyugularına.kötü anlam da değil ama işte bi kıskançlık giriyo içime bi kötü oluyorum ne bebek arabası ne de hamile görmeye tahammülüm yok zoruma gidiyoo :43::43::43::43: bende senin gibi arkadaşlarımla görüşümüyorum hep bi bahane buluyorum onlar bebeklerini anlatırken bana sadece susmak kalıyo onlara bakıp imrenerek ahh çekmek kalıyo sonra eve gelince zırıl zırıl ağlıyorum :43::43::43::43::43:
ya kizlar iste bende biunun icin burda anons yapmaktan cekiniyorum Allah biliyorya belki uzulen olurcok isten ve yikilan nebileyim cok dusunuyorum bunu....

bende oyle dedim keske testi olsaydi... bak sende biliyiosun zatenn ... hic belli olmaz guzelim calis sen calis.. ha bugun calisamasanda uzulme insallah dununkilerde ise yarar...

ya kizlar iste bende biunun icin burda anons yapmaktan cekiniyorum Allah biliyorya belki uzulen olurcok isten ve yikilan nebileyim cok dusunuyorum bunu....

inşallah canım,ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış. verirse ne ala,vermezsede yapacak birşey yok.

ben burda hamile haberi duyunca hevesleniyorum ama. yani bak diyorum kendime,ne kadar uğraştı sonunda kavuştu,benimde öyle olacak diyorum.. yani çekinme söyle canım. yoksa yoksaaaaaa.. test yaptında söylemiyormusunnnn???:52:

bilmezmiyim.. 2 tane yiğeniim var 1 tanesi kucağımda büyüdü 1 taneside yeni doğdu,doğumunda yanındaydım. insan kızkardeşini kıskanabilirmi böyle birşeyde,ben kıskandım... 23 yıldır ilk kez kıskandım...!
kendimden utandım ama napim içimden geçti,elimde olmadan oldu. ben hep çocuk düşkünü o ise çocuk sevmez biriyken şimdi o çocuklu ben değilim...
zaten hiçbir isteyim kolaylıkla olmadı bugüne kadar,hep çabalamak zorunda kaldım.
Allahın sevdiği bir kuluyumki beni hep böyle sınayıp duruyor. sende öyle de kendine. tevekkül önemli birşey. sen herşeyi yap dua et sonunu Allaha bırak. İlla Allah duallarımızı kabul edecek,ben inanıoorum. İnşallah tez zamanada kabul ederde bizde içimizin yangısından kurtuluruz

aynı benim de abimin ikzleri var onlara baktıkça hep dua ediyorum rabbim bana da versin diye.bende hep zorluklarla uğraştım pko var bende ilk hamileliğim de çok uğraştım doktor doktor gezdim sonun da oldu ama yine hüsranla bitti demek ki allahım bizi sınıyo kuraban olduğum rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün aminnnn:16::16::16::16:

bende oyle dedim keske testi olsaydi... bak sende biliyiosun zatenn ... hic belli olmaz guzelim calis sen calis.. ha bugun calisamasanda uzulme ins

çok haklısın canım ama işte onların da en mutlu günü

aynı benim de abimin ikzleri var onlara baktıkça hep dua ediyorum rabbim bana da versin diye.bende hep zorluklarla uğraştım pko var bende ilk hamileliğim de çok uğraştım doktor doktor gezdim sonun da oldu ama yine hüsranla bitti demek ki allahım bizi sınıyo kuraban olduğum rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün aminnnn:16::16::16::16:

AMİN canım...
bendede pko var:50:
sen ne tedaviler uyguladın,tüp bebek falanmıydı?
ben daha hiç bişey yapmadım,eşimde gitme oluruna bırak yazdan sonra gidersin diyip duruyor.. ne yapacağımı şaşırdım:97:

AMİN canım...
bendede pko var:50:
sen ne tedaviler uyguladın,tüp bebek falanmıydı?
ben daha hiç bişey yapmadım,eşimde gitme oluruna bırak yazdan sonra gidersin diyip duruyor.. ne yapacağımı şaşırdım:97:

yok canım ben daha 1.5 yıllık evliyim.dr bebek isteği ile gidince pko olduğunu öğrendik 2 ay klomen tedavisi ile hamile kalmıştım allah yüzüme gülmüştü sadece 2 ay:emir_bebek: sonra zaten dış gebelik oldum

iyiyim ben bebegimm, beklemedeyim sen gibi.... meraklardayimmm... gelen giden olmazsa testi haftaya yapmaya planliyorummm...
bu arada kizlar yaaa cok uzgun yaziyonuzz lutfen toparlanin uzuluyorum Allah buyukkk

evet toparlanalımmm:24::24:
inşallah gelmez kırmızılar... hafta başı yaparsın,yada pazar günü yap,anneler günü....:16::16:

inşallah canım,ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış. verirse ne ala,vermezsede yapacak birşey yok.

ben burda hamile haberi duyunca hevesleniyorum ama. yani bak diyorum kendime,ne kadar uğraştı sonunda kavuştu,benimde öyle olacak diyorum.. yani çekinme söyle canım. yoksa yoksaaaaaa.. test yaptında söylemiyormusunnnn???:52:

o yonden haklisin canim mesela kalbimin uzuuun zamandir ugrastaydi bu gibi durumlar bize bi isik yakiyooo..

sanki oyle gibi yazmissim demii:1::1: yok guzeulimm yapmaya cesaret edemedim daha digrusu testime kiyamadim... 16 euro verdim ya :32::1::18::37: cimri benn:37::37::71:

yok canım ben daha 1.5 yıllık evliyim.dr bebek isteği ile gidince pko olduğunu öğrendik 2 ay klomen tedavisi ile hamile kalmıştım allah yüzüme gülmüştü sadece 2 ay:emir_bebek: sonra zaten dış gebelik oldum

anladım canım. bende bu ay bi geçsin istiyorum o klomenmidir nedir ondan ama bakalım kısmet. belki gerek kalmaz.
sen soğan suyu içtin mi??

iyiyim ben bebegimm, beklemedeyim sen gibi.... meraklardayimmm... gelen giden olmazsa testi haftaya yapmaya planliyorummm...

inşallah canım benim güzel haberi alırsın senin adına çok sevinirim tatlımm:16::16::16:

bu arada kizlar yaaa cok uzgun yaziyonuzz lutfen toparlanin uzuluyorum Allah buyukkk[/Q

o yonden haklisin canim mesela kalbimin uzuuun zamandir ugrastaydi bu gibi durumlar bize bi isik yakiyooo..

sanki oyle gibi yazmissim demii:1::1: yok guzeulimm yapmaya cesaret edemedim daha digrusu testime kiyamadim... 16 euro verdim ya :32::1::18::37: cimri benn:37::37::71:

:9::9::9::9: ama bende acıyorum ya... ki ben sadece 5tl veriyorum,ona bile acıyorum. bunu alacağıma dondorma alırdım,çiikolata alırdım falan diye geçiyor içimden...:27: hala çocuk gibi jelibon yiyen bi tipim ondan sanırım:89:

gecmis olsun canimmm insallah bu defa saglikli gebelik yasarsin... simdi 4. denemen falan heralde demi??? enkisa zamanda hayirlisiyla tekrar yasarsin insallah canim mutlu hamileligi...

tatlicadi gulum sen kac yillik evliydin?? benimm temmuzda 5 yil olacak...

anladım canım. bende bu ay bi geçsin istiyorum o klomenmidir nedir ondan ama bakalım kısmet. belki gerek kalmaz.
sen soğan suyu içtin mi??

inşallah canım hiçbir tedaviye gerek kalmaz hemen meleğine kavuşursun
evet canım o zaman tedaviye başlamadan önce içmiştim canım ya herşey vesile oldu ya da soğan suyu işe yaradı canım ama işte herşeyin bi vakti zamanı var canım o vakit gelmeyince hiçbişey olmuyo yeter ki allahım nasip etsi
bi de canım ilk gebelikten sonra pko belası sorun olmuyomuş o sadece ilk gebeliği elde edinceye kadar :1::1:

:9::9::9::9: ama bende acıyorum ya... ki ben sadece 5tl veriyorum,ona bile acıyorum. bunu alacağıma dondorma alırdım,çiikolata alırdım falan diye geçiyor içimden...:27: hala çocuk gibi jelibon yiyen bi tipim ondan sanırım:89:

ayy Allah iyiligini versin canim... tabi yaa cok paraa testi alinca dayanamam yaparim demistim ama kiyamiyoruùmm... keske turkiyeden iki uc deste alsaydimmm anca yeterdi.... bende jelibon hastasiyim ama burdakiler gelatin li malum hayvanla onun icin mahrumuz.. canimda cok pis cektiiii:83::84::84::91:

Back