Yıldız,
Masaj videosunu seyrettim birazdan bebe yağı ile uygulamayı düşünüyorum:)
görüşmek üzere
insallah ise yarar canim. bu arada birsey daha farkettim ya da ise yaradigini dusunuyorum. Kayinvalidem cok akilli kadindir. Bebis dogdugu gunden beri cocuk duzeni sever diyip duruyordu kadincagiz, tabii ben ancak kendimi toparlayabildim, son bir haftadir aksamlari hep ayni saatte ayni seyleri yapmaya calisiyoruz. Sanki biraz daha rahatladi, aglama krizleri azaldi gibi...ogleden sonra 5'de emziriyorum sonra saat 6-7:30 arasi yuruyuse cikiyoruz kizimla sonra 7:30'da banyo yaptirip saat 8'de tekrar meme ile bulusma...sonra da 10 dakika donencesi ile oynamasina izin verip, 70ml sagilmis sutunu icirip (ekstraya bayiliyor) masajini yapip altini degistiriyorum...minisim 1:30'a kadar deliksiz uyuyor...sonrada sabah 4:30 gibi tekrar acikiyor...ama o saatte biraz gazi oluyor...bu gaz masaji ise yariyor gibi insallah oyle gibi gelmiyordur...kolay gelsin arkadasim...su gaz sancisi bitse yavrularimiz guzel guzel uyuyacaklar...
Insallah senin ufakliga da iyi gelir...
sevgiler
Y
canım burnu tıkalı olabilir. Benimkiinin burnu tıkalı olunca hırıltılı sesler çıkarıyor
Epeydir giremiyorum.
Biraz bizden ve kızımdan haberler vereyim. Sonra kızım uyanmazsa biraz geçmişi okuyayım.
Asya 34 günlük oldu. Biraz önce aşısını yaptırdık geldik. Çok ağlamadı kuzum.
Boyuna kilosuna bakıldı. 3600gr. 53cm doğmuştu.
5200gr. 56cm olmuş yavrum.
Doktor en fazla 1000gr. almasını bekliyoruz ayda 1600gr almış. Fazla almış ilerde obezite riski olabilir dikkatli ol dedi. Ben ne yapayım sadece anne sütü alıyor onuda vermeyeyimmi.
Zaten anne karnını özleyen ve buyüzden çok huysuzluk eden bir bebek aç bırakayımda daha mı huysuz olsun.
İlk 6 ay anne sütü sonuçta obez riski olursa ek gıdada kısmaya gideriz bizde 6 aydan sonra. Hem boyu uzun hiçte kilolu bir bebek gibi durmuyor sonuçta.
Ay doktora çok sinirlendim böyle konuşup duruyorum. Ama haksızmıyım siz söyleyin.
Sizin bebişler kaç kilo aldı bir ayda. Gerçekten fazlamı benim kızımın aldığı kilo?
evet canım benim bebiş de 22 günlük. bizde de o sorun var...
aynı öksürük ateş vs yok
belki sütten kaynaklanıyor olabilir mi???
kızlar gerçek isimlerinizi mesaj atın ekleyelim sizleri
kızlar slm sormak istediğim bebeğim 36 haftalık dogdu suan tam 34 günlük suan 1 aylıkm oluyor aylıkmı.. birde merak ettiğim simdi neler yapması gerekir.. benimki biraz fazla uykuyu seviyor.. doktor sorun yok dedi.. ama ben yinede korkuorum.. parmagımı takip etmesi lasım mı simdiden.. bir arkadasımla aynı gün dogum yaptık.. onunki yüz üzstü yatırdın mı sırt üstü dönüomuş.. bunu hepinizin ki ypıyormu.. benimki yapmıoda.. sadece azcık kafasını kaldırıyor.. ayaklarında destek verdinmi öne dogru gidioyor..
ben konusuorum bakıo ama parmak takibi yok 34 günn az bişey dimi.. simdi 2 aylıkmı peki bu bebek..
bence her bebeğin gelişimi farklı oluyor o yüzden kıyaslama yapma benimkide 25 günlük benimkinin ters dönebileceğini sanmıyorum daha bence arkadaşınınki de ters bırakıyodur yana devriliyordur bilinçli dönmüyordur bööle şeyleri kafana takma ii bi doktorun varsa o sorun yok diyorsa boşa kendini acabalarla yorma derim ben..
ben konusuorum bakıo ama parmak takibi yok 34 günn az bişey dimi.. simdi 2 aylıkmı peki bu bebek..
insan korkuyor yaa .. seninki kaç günlük.. ne biliyim bakıyor gibi çıngırdaga bakmıo daha :)) eşimde korkma diodu simdi almıs onla ugraşıo acaba bakcak die adamıda deli ettim sanırım :)