2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok vermiyosun yaaa bende sabah aksam 60 cc veriyodum şimdi sadece aksam verim diom istersen bi dr danıs canım benim dr kilosu ii o yğzden tek ögüne düşür dedi ondan böle yapıcam artık

canım, o herhalde sütünün miktarına bağlı. ben 2 saatte bir 60 cc veriyorum mamayı. süt de geldikçe sağıyorum

kızlar bebişleri nasıl bi aydınlıkta yatırmalıyız?
loş bi ışık mı yoksa karanlık mı?

canım ben gündüzleri normal ev şartlarında yatırıyorum. akşamları karanlıkta. gece mamasını verirken mutfağın falan ışığını açıp odayı hafif aydınlık hale getiriyorum

cnm dönencenin oldugu yataga yatırcım cidden gözleriyle izlio bende bana bakıp çevirio die takip edemio sanıodum .. bu takipmi oluyorr cnm :)

yaaaaaaa evet karanlıkta yatmaları gerekiyormuş.
off yaaa ben hep loş ışıkta yatırdım. nerdeyse aydınlık yani...
fırsat mı oldu netten okumaya...
doğduğundan beri vırrraaaaakkk vıırrraaaakk ağlıyooo
şimdi okim de bilgilenim bariii

cnm dönencenin oldugu yataga yatırcım cidden gözleriyle izlio bende bana bakıp çevirio die takip edemio sanıodum .. bu takipmi oluyorr cnm :)

evet:) bebis daha onlar oyle saatlerce bakamazki yoruluyor. 5 dakika sonra konsantrasyonu bozuluyor zaten. Bu arada cizgili oyuncaklara bayiliyor. Gerci ilk 3 ay yuzun bebegin icin en guzel oyuncak:) ben normalde lens takiyorum ama geceleri ve sabahlari beni gozlukle goruyor. Uzun uzun gozlukleriimi inceliyor haylaz:)

Sevgiler
Y

kızlar dönence ii oluyo gercekten dalıyolar ama bi arkadasım dediki uygun deil bebekler için neden dedim gözleri için dedi

çok tskr ederim desteğin için diger arkadaşlarada öle.. benden kurtulamazsınız artık devamlı sorarım size sorular

canım çok vermiyosun yaaa bende sabah aksam 60 cc veriyodum şimdi sadece aksam verim diom istersen bi dr danıs canım benim dr kilosu ii o yğzden tek ögüne düşür dedi ondan böle yapıcam artık

ne güzel sütün varmış inşallah daha çok olur benim sütüm az hemde çok yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım bir çok ağlıyor aç bu diyorum mama yapıyorum içemiyor, bir çok ağlıyor gazı var diyorum ne yapsam olmuyor mama veriyorum içiyor valla anlamadım gaz mı açmı çok mu yedi :44:

bende mama ve anne sütü veriyodum gaz ağrısı çoğalmaya başladı çok ağlamaya başladı dr götürdüm 15 günde 800 gr almış baya azalttım mamayı ağlayınca açlığından ağlıyo diye veriyodum mamayı şimdi memede durupta uzun bi süre çekmezse veriyorum

benide eklermisiniz esra erdem şevketoğlu

merhaba bende temmuz 2011 annesiyim:) benim kızım da emziği canı isteyince alıyor,uyumak istediği zaman emziği vermeyi çok denedim ama sonuç vermedi. hiç emzik tutmayan bebeklere bakkal emziği tavsiye ederim onu daha kolay alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…