- 8 Mayıs 2008
- 68
- 0
- 44
Canım WINDSALBE-n gaz kremi denemeni öneririm.30 TL.Bn 3 gündür kullanıyorum çok işe yarıyor.İnternetten araştır istersen.Karnına masaj yaparak sabah-akşam sürüyorsun.Alman markası onlar senelerdir kullanıyorlarmış bizde daha yeni duyulmaya başladı..umarım işe yarar geçmiş olsun..
canım Allah yardımcın olsun bizimde oluyor seni çok iyi anlıyorum,ben zinco damla almıştım doktorum sab diye bi damla verdi bu daha etkili dedi ama aktif gaz sancısına etkisi olmuyor sabah öğle akşam 8damla ver önle dedi eğer çok sıkıştırdıysa ve ne yaptıysan gazını çıkaramıyorsa gliserin kansuk fitil var onu at güzelim gazla birlikte tuvaletini yapıyor,birde saat 7de başlıyor diyorsan 7olmadan bezini çıkar karnına bebe yağıyla masaj yap ılık havlu koy tabanına masaj yap ılık suyla yıka bebişini inşallah gaz sancısını böyle önlemiş olursun birde gliserin kansuğu bana doktor tavsiye etti internette yorumlarda sık kullanılırsa alışkanlık yapar yazıyordu doktora sordum yok öyle birşey dedi kullanırım diyorsan doktoruna sor bi derim canım,son olarak sab damla kullanmak istersen fiyatı 29 lira ve güvenilir eczaneden al takliti varmış çünkü yüreksiz insanlar çok küçücük çocukların üstünden para kazanmaya çalışıyorlar Allah fırsat vermesin yavrularımızı korusun.
inşallah böyle böyle sancılardan kurtuluruz hep birlikte canım
Canım, biz de kolik ile boğuşuyoruz, hatta bebeğimizi rahatlatmak için eşim şimdi aldı kucağına. Doktorumuz çok ciddi krize girdiğinde yarım spazmo panalgine fitil verin dedi. Biz 2 kere verdik, faydasını gördük. Tabi fitil her gün verilmez. Şu anda neo baby diye bir gaz ilacı kullanıyoruz. Bebeğimiz biraz rahatlatıyor. Sonra doktorumuzun izni ile nurse harvey diye bir gaz ilacı deneyeceğiz. Hangisi iyi gelirse onunla devam eddeceğiz. Bir de günde 1 kere 5 damla biogaia isimli bir bağırsak probiyotiği veriyoruz. Tabi, hiç bi şey bu gaz sıkıntısını geçirmiyor, biraz rahatlatıyor bebeği. Bunların hiçbiri ilaç kategorisinde satılmıyor. Kayınvalidem eczacı. O da bunları ilaç gibi düşünmeyin, sizin içtiğiniz rennie gibi şey olarak düşünün dedi. Sen tabi yazdığım bu ilaçları doktoruna bir danışıp kullan.
merhaba Asudem...Bence bir daha hortumla falan gazını boşalttırma..Okuduklarıma göre koliğin çözümü yok, fakat 3aydan sonra geçiyor, yani sabredeceğiz. ben de sancı ile kıvranırken üzülüyorum ama en fazla ayağımda sallıyorum, sabsimplex veriyorum, hiçbir ilaç işe yaramıyor galibaBelki ağladığında senin yerine başka biri ilgilense bir süre için ikiniz için de daha iyi olur. hafata sonları anneme gidiyorum gece çocukla o yatıyor, bana emzirmeye getiriyor, çok iyi oluyo. Sakın memeyi kesme ve aç bırakma. çocuk gazdan hasta olmaz, ama açlıktan veya gereksiz fazla ilaçtan veya makatından kanül sokulmasından hasta olabilir.bu geçici bir dönem unutma..ve yalnız değilsin...
Canım WINDSALBE-n gaz kremi denemeni öneririm.30 TL.Bn 3 gündür kullanıyorum çok işe yarıyor.İnternetten araştır istersen.Karnına masaj yaparak sabah-akşam sürüyorsun.Alman markası onlar senelerdir kullanıyorlarmış bizde daha yeni duyulmaya başladı..umarım işe yarar geçmiş olsun..
birşeyi çok merak ediyorum neden insanlar ağlayan bir bebek görünce gözlerini hayretle açar annesinin onu tüm susturma çabalarına rağmen?
acaba benim bebeğimi alttan alttan çimdikleyip çimdiklemediğimemi bakıyorlar?
ve neden bebeğin ağlamasını duyan herkse şöyle aptalca bir yorumda bulunur??? ayyyyyyyy ağlatmayın onu!!!!!!
yahu kardeşim ben manyak mıyım çocuğumun ağlamasıyla mutlu olayım susturabilsem zaten şu an ağlamıyor olacak değilmi?
nedense neçok insan kendinde konuşma yetkisi buluyor bebekle ilgili bebek bi anda kamu malına dönüşüyor :
bebeğimi uyuturum
_ sen hep neden uyutuyorsun bu çocuğu diyorlar
altını bebeği soymadan değiştirmenin yöntemini bilen varsa banada anlatsın
_aaaa üşütmeyesin diyorlar
bebeğim gaz sancısından ağlar komşu kapımı çalar bebek çok ağladı sesini duydum tam gelecektim ki sustu der ve benden mantıklı bir açıklama bekler
sevgili dostlar şimdi soruyorum size acaba bu dünyada tüm 51 günlük bebekler konuşup annecim gazım var çıkarırmısın yada acıktım beni doyururmusun diyor da bir benimki mi ciyak ciyak bağırıyor????bebeğini ağlatmadan mı büyüttü herkes de bi ben mi acemiyim?aranızda bebeğine ağlamak yerine türkü söylemeyi öğretebilen varsa ne olur yolunu banada öğretin gözünüzü seveyim yoksa ben bebeğin ağlıyor diyen ilk kişiyi gırtlaklamak üzereyim((((
birşeyi çok merak ediyorum neden insanlar ağlayan bir bebek görünce gözlerini hayretle açar annesinin onu tüm susturma çabalarına rağmen?
ve neden bebeğin ağlamasını duyan herkse şöyle aptalca bir yorumda bulunur??? ayyyyyyyy ağlatmayın onu!!!!!!
yahu kardeşim ben manyak mıyım çocuğumun ağlamasıyla mutlu olayım susturabilsem zaten şu an ağlamıyor olacak değilmi?
nedense neçok insan kendinde konuşma yetkisi buluyor bebekle ilgili bebek bi anda kamu malına dönüşüyor :
bebeğimi uyuturum
bebeğim gaz sancısından ağlar komşu kapımı çalar bebek çok ağladı sesini duydum tam gelecektim ki sustu der ve benden mantıklı bir açıklama bekler
sevgili dostlar şimdi soruyorum size acaba bu dünyada tüm 51 günlük bebekler konuşup annecim gazım var çıkarırmısın yada acıktım beni doyururmusun diyor da bir benimki mi ciyak ciyak bağırıyor????bebeğini ağlatmadan mı büyüttü herkes de bi ben mi acemiyim?aranızda bebeğine ağlamak yerine türkü söylemeyi öğretebilen varsa ne olur yolunu banada öğretin gözünüzü seveyim yoksa ben bebeğin ağlıyor diyen ilk kişiyi gırtlaklamak üzereyim((((
Ben 3. hafta civarında boya ve röfle yaptırdım. Gebelikde de yaptırmıştım, doktorum 1. trimester sonrası yaptırabilirsin demişti.kızlar saçlarımı boyatmayı istiyorum kuaföre gitmeye vakit olmadığı için boya aldım bugün ama karar veremiyorum ne yapsam boyasam mı?doktoruma sordum bugün kanıtlanmış yapılmış bi çalışma yok istersen boyatabilirsin dedi,istersen organik al dedi markete gittim bugün kızımı babasına bırakıp naturel colors organik boya vardı ama renkleri yoktu bir daha fırsat bulamam diye loreal aldım şimdi bi akıl verin ne yapayım:82:
bebeğimi uyuturum
Bebeğim 1,5 aylık, gaz nedeniyle kıvranarak uyandı, eli kolu durmuyordu, yastığa koyup sallamaya başladığım an durdu, uyuyor, sabaha kadar da olmaz ki!.ama en azından bir çare...
Gerçekten elalem herşeye karışıyor, ağladığında sütün mü yetmiyor, mama mı versen vs..
Bu arada yarın kayınvalidem gelecek bana yardıma.Aslında iyi niyetli ama biraz da bilmiş..eşime ben bakarım beni arayın vs ısrarla diyor..İş yapmaya gelince ise yoruluyor. kadının herşeyi batıyor, sanki bebeğimi sahiplenmek istiyormuş gibi geliyor halbuki bırak baksın...ne bileyim işte saçmalıyorum.
selam güzel annişler.herkesin bir sorun var.benimde bebeğim 25 günlük oldu bizim sorunumuzda sesi hırıltılı çıkmaya başladı 2-3gündür alında hırıltılımı sesimi çatallı diyim.ateşi yok öksürükte yok ama ne olduğunu anlamadım hastamı ettim diyorum acaba drunu aradım ulaşamadım aramaya devam ediyorum.sizdede böyle bir sorun var mı?
selam güzel annişler.herkesin bir sorun var.benimde bebeğim 25 günlük oldu bizim sorunumuzda sesi hırıltılı çıkmaya başladı 2-3gündür alında hırıltılımı sesimi çatallı diyim.ateşi yok öksürükte yok ama ne olduğunu anlamadım hastamı ettim diyorum acaba drunu aradım ulaşamadım aramaya devam ediyorum.sizdede böyle bir sorun var mı?
evet canım benim bebiş de 22 günlük. bizde de o sorun var...
aynı öksürük ateş vs yok
belki sütten kaynaklanıyor olabilir mi???