meraba arkadaşlar... bende 23 temmuzda erken doğum sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim. oğlumdaki b,ikaç sıkıntıdan bahsetmek istiyorum bunu yaşayan anneler var mı çünkü beni endişelendirmeye başladı...
oğlum sanki çok korkakmış gibi geliyor herşeyden tiksiniyorbazen e dudak büküp hıçkıra hıçkıra ağlıyo
son 2 haftadır acayip tükürük salgılamaya başladı
bir de henüz elleriyle birşeyitutamıyor yani tutuyorda kontrollü değil mesela çıngırağını sallayamıyor
bide bazı günler çook çook huzursuzz sürekli sallanarak uyumak istiyor sallanması durunca ağlıyor derin uykuya geçemiyor
bencede gayet normal,bence bunlar normal refleksler canım bizim 4 ayımız bitti yeni başladık sıcramalar azalmaya ve surekli sallanma olayı bizde de var gozleri kapalı resmen aglıyor
sanırım benide gördüne sevinirsin , bende yeni geldim......ooo pelcel hanım sizi burda görmek ne güzellll....
geçmiş bayramı herkeslerin kutlu olsun arkadaşlar....merhaba kızlar herkese hayırlı bayramlarrrr...
‎1881-193∞
. ' 12 '
9 _/ 3
' . 6 . '
Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek..
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz..
bugün 10 KASIM sen rahat uyu ATAM İZİNDEYİZ..!
bence bunlar normal refleksler canım bizim 4 ayımız bitti yeni başladık sıcramalar azalmaya ve surekli sallanma olayı bizde de var gozleri kapalı resmen aglıyor
merhaba arkadaşlar çocuğum 3 kasımda 4 aylık oldu. 4 aylık karma aşısını yaptıramadım daha. sorun olur mu
burdayımmmmmmmmGelirsen haber ver.
Mrb kızlar buraya yazmayalı çok olmuştu facedeki adresim hacklendi ve şimdi grubu bulamıyrm gruptan kimseyide biri umarım iletimi görür Nihan Erol Bucan:) eşim ve oğlumun resmi var Burcuya falan da ulaşamadım davet bekliyrm benden gelen mailleri kabul etmeyin
Nihancım arkadaşlık teklifi gönderdim