2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kendini bilmez çocuk dr uymuş o öyle 10 saat sancı çekmişsin doğmamış sen ne yapacaksın hem boylesi daha hayırlıymış demek ki...Hepsini boş ver meleğin kucağında ya şimdi gerisi boş Allah analı babalı mutlu büyütmek nasip etsin...

Teşekkür ederim canım alayım hemen bu medela camel olanından bahsediyorsun değilmi emmedikce akmayandan... fiyatı pahalı

Canım, sen fiyatı pahalı diyince internette baktım. Fiyatı 56 lira olandan bahsediyorsun sanırım. Medela calma. Sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Ben süt pompasının biberonundan bahsediyorum. Pompa güzel ama biberon kısmı beslemek için uygun değil. Ben bu model biberonu bilmiyorum ama epey fonksiyonel bir şeye benziyor. :))

kızlar pişiğe çare trosyd ve bepanthen merhemi karıştırıp sürün 2 en fazla 3 gune bişeyi kalmaz pişik geçince de ıslk pamuk kuruttuktan sonra da bepanthen merhem sürün sürekli popişleri yanmasın...Bu arada c.tesiden sonra bi süre giremem heralde benim kocam gene coştu bende ev tuttum taşınıyorum numaramı da değiştiriyorum...Bu da ona ders olsun bu saatten sonra ona ne acırım ne üzülürüm şartları yapar çocuğunu görür yapmaz keyfi bilir...Ama ben artık onu adam yerine koymayacağım it yerine koyacağım...Şu halimle benle uğraşıyor beni ağlatıyor yok bundan koca da baba da olmaz anladım sorumsuzun teki...boş eve geldiğindeki yüz ifadesini görmek isterdim ama :)Bundan sonra kızım ve ben kavga gürültüyle buyuyceğine kufur duyacağına annesinin aşağılanmasını göreceğine mutlu bir şekilde babasız buyumesi daha kolay sorarsa anlatırım babasını isterse de görür ama kızım isterse buyuyunce öbür türlü beyfendi şartları yerine getirir dışarda mışarda kalabalık yerlerde gösteririm o da acıdığımdan değil kızım için...Ben de hamilelikten beri kafanızı şişirdim u sorunla...Bir de gaz sancısına çare bulan var mı kızlar kıvranıyor ıkınmaktan göbeği fırtlıyor

Canım sen elinden geleni yaptın için rahat olsun hayırlısı böyleyse böyle olsun...O da anlar ilerde anlamasına da iş işten geçmiş olur o kadar kırıp döktükten sonra..Yeni eve taşınmak zor olacak şimdi senin için bebekle yardımcı olacak birileri vardır inşallah canım.Yine gel ama buralara haberlerini bekleyeceğim canım Allaha emanet olun şimdilik..

Ne doktorlar var hiç hasta psikolojisinden anlamıyorlar sen takma onu kafana canım.Bebeğini sağ salim almışsın kucağına onu düşün hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...Hastalığın için de geçmiş olsun dikkat et yediklerine bu ara annesin artık sonuçta:)

güzelim dün gittim dr brown's biberon aldım ama geniş ağız doğal akış valla gece verdim sanki gaz sorunu çok olmadı gibi geldi ama çok çabuk içti tabi dolu dolu geldi bende bundan korkuyorum beni bırakır diye... olmazsa medelayı alıcam bilmiyorum kafam karıştı :))))))

canım, benim bebeğim biberon kullanırken beni bırakmak istemedi ama garibim, ne yapsın süt gelmeyince pek sinirlendi (( Umarım senin sütün fazlalaşır ve sorun yaşamazsın

Allah razı olsun kızlar çok sağolun Rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin acılarını göstermesin çok zor..

Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun

kızlar:) bebeklerin sırt , alın ve omuzlarındaki tüyler ne kadar sürede dökülüyor? 2 haftalık olduk azalma yokta :)

Arkadaşlar biz de gaz sancısından kıvranıyoruz ( bebeğim çok acı çekiyor ve saatlerce ağlıyor. 2 kere acile götürdüm. Damla verdi doktor iyi geliyor ama çok da fazla değil. Rezene çayı veriyorum günde en fazla 2 kere veriyorum her verdiğimde de 40 ml geçmiyorum. Rahatlatıyor ve uyumasını kolaylaştırıyor. Sizlere de tavsiye ederim.

Başınız sağolsun emir allahtan mekanı cennet olsun inşallah...

amin kızlar Allah razı olsun ecel,saati geldiği zaman ne geri ne ileri atılır..

merhaba anneler bebekleriniz hayırlı olsun ben kısmetse eylül annesi olacağım bir şey soracaktım bu huggies in organik pamuklusunu deneyen var mı denediyseniz memnun kaldınız mı?
bir de yeni doğan yada 0-3 ay alttan çıtçıtlı body ve tulum kaç tane olması gerek?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

kafamızı şişirmek ne demek canım ben kendi adıma merak ediyordum iii olduğunuzu düşünüyordum pek fazla yazamasamda takip ediyodum forumu sen çok güçlü bi kadın+annesin umarım bundan sonrası sen ve güzel kızın için hayırlı olur bu arada bizde gaz sancısına bi çözüm bulamadık bulan olursa paylaşır umarım...

canım hayırlı olsun Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin sağlıklı bi şekilde bebişine kavuşursun inşallah,hepsini al ama abartma derim ben canım bebişler günden güne değişip büyüdükleri için hepsi yeni kalır ben biraz abartmışım galiba bir kaç kez daha giydiririm en fazla sonra kalkacak hepsi yeni alışveriş yapmam lazım hep yazlık almışım kışlık sezonunu açacağım artık:)) ama tulumu ayrıyetten alma derim yeni doğan takımında oluyor zaten onlar yeter ben yeni doğan takımını 3 takım aldım tulumu falan giydirdim ama artık giydiremiyorum 1 aylık olduk abla oldu kızım:))
huggies hakkında birşey diyemeyeceğim bilmediğim için almadım düşündüm ama etrafımda kullanan yoktu kimseden duymadığım için prima pampers beyaz paketten alıyorum çokta memnunum ona karar veremezsen prima al derim:)
tekrar hayırlı olsun canım bebişin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok güzel bi duygu

canım inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın ben huggies i denedim ama bebeğim sevmedi popomuza iyi gelmedi prima premium care denedik onu da sevmedi şimdi prima yeni bebek kullanıyoruz:)

seninde bebeğin hayırlı olsun şimdiden ..kolay doğumlar dilerim benim bebeğim 20 günlük oldu primanın (sarı paketli ) 2 numarasını bide premium olanını kullandık ikisinden de memnun kaldık huggiesi denemedik ben çıtçıtlı body 8 tane filan aldım 3 tanesi şimdiden küçük gelmeye başladı ama az olduğunu düşünüyorum çünkü bize yetmedi malum hava çok sıcak terledikçe değiştirdik tulum hiç giymedi daha ama havalar yavaş yavaş serinlemeye başladı bi de sen eylülde doğum yapacaksın ona dikkat et kolsuzları fazla alma bence..

kızımı ilk haftadan beri uyuyunca ayağıma alıyordum dalsın iyice diye ama alışmış sallamadan uyumuyor ya sallayacağım yada emerken uyuyacak birisini gördüm emziriyor yatırıyor 4aylık oğlu uyuyor çocuk beşiğinde sallamadan maşallah imrendim walla:)) dün ve bugün yatakta emziriyorum uyuyor bırakıyorum sonra kendi yatağına alıyorum da beşiğine koyup kendisi uyusun istiyorum şimdiden sonra alıştırmam zor mu??sabah karnı toktu uykusu vardı bıraktım başladı ağlamaya hadi dedim sabredeyim uyur belki ama çoğalttı ağlamayı bırakamadım kıyamadım aldım emzirdim yine uyudu öyle akıl verin ne yapmam lazım siz nasıl uyutuyorsunuz??

ben huggies in organik pamuklusununu bir paket deneme boyu kullandım. gayet iyiydi, bi sorun yoktu, pişman olmazsın.
sana önerim mutlaka 0-1 ay çıtçıtlı body al, biz de bir sürü 0-3 ay aldık ama 20 günlüğüz hala büyük geliyorlar bize. 3555 doğmuştu bebiş.

merhaba temmuz anneleri:) doğum yaptığımdan beri çok fazla foruma giremiyorum.2 konuda tavsiyem var huggies organic pamukludan çok memnunum pişik oluşumunu da engelledi bebeğimde.2.si de WINDSALBE N diye bir gaz kremi var.Bulabilirseniz eczanden mutlaka alın.Bazı eczaneler getirtiyor.Bana 2 gün önce arkadaşım önerdi ve inanılmaz memnunum.Googole yazın çıkıyor zaten.Gaz derdinize çözüm kesin test ettim süperrrr :) Bol sütlü bol uykulu az gazlı günlerimiz olsun...

Benim taktiğimi dene istersen.Biraz emme süresini uzat ve acıkıp yorulsun sonra emzir ve emzirirken uyuyakalsın .İyice daldığında al ve yüzüstü yatağına yatır.Gazını da yatarken çıkartıyor.1-2 sefer böyle yaptıktan sonra benimki alıştı.İnşallah senin bebişte de işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…