selam bayanlar, benim oğlumda 32 günlük oldu. bizimde gaz problemimizçıktı. doktorumuz zinco yu verdi. bakalım 2 gündür kullanıyorum faydalı olacak gibi. ama benim ufaklık sürekli memede uyumak istiyo. memede uyuyup kalıyo, emmiyoda ölee ağzında tutuyo. hadi uyu yatağına yatırayım diyorum hemen uyanıyo. bazende sürekli emmekten boğulmaya kalkıyo ödüm kopuyo :)))emzik kullansam mı die düşünüyorum. hatta dün aldım bir tane çok sevmedi halen tam olarak kabullenmedi :) sizlerde de böle bir sorun var mı emzik kullananlar varsa bilgi verebilir mi. birde emzik ağzında uyursa emziği bırakmıyor. bende emzikle uyumasını istemiyorum korkuyorum uyurken bişi olur diye. emzikle uyuması sakıncalı mı sizce.
İyi akşamlar kızlar, herkesler iyidir inşallah?
Bebeğimin gün be gün büyüyüşünü izlemek gerçekten çok keyifli ama en ufak bişeyde ben çok korkuyorum, ona bişey olur diye aklım gidiyor. Sizde durum nasıl? Rabbim hepimizin yavrularını sakınsın inşallah
Bir de sıcaktan yavrumun sürekli kafası ıslak, terli. Boynunda da isilikler başladı. Bildiğiniz etkili bi ilaç veya yöntem var mı? :94:
emziksiz bir bebeği düşünemiyorum kızıma 3 gunlukken verdim valla :)ben emmişim 4 yaşına kadar herhangi bir problemim yok şükür vermeseydim beni kullanırdı eminim buna:)) hepatit aşısını yaptırdık 30 gunluk oldu canım ağladı bugun biraz ama mecburen tabi şimdi bile benden ayrılmak istemiyor zaten emziğide canı isteyince geneldede keyifliyken emiyor bence düşüncek bişi yok vermemek için
selam canım,benim de kızım 29 günlük gaz problemi çok kötü ben de bugün zinco damla aldım inşallah iyi gelir bir kez damlattım daha sen günde kaç kez damlatıyorsun reçetede günde 4kez 4damla yazıyor eczacı bayan 1 kez çok sancılı olursa sabah akşam 3damla ve dedi ne yapsam?selam bayanlar, benim oğlumda 32 günlük oldu. bizimde gaz problemimizçıktı. doktorumuz zinco yu verdi. bakalım 2 gündür kullanıyorum faydalı olacak gibi. ama benim ufaklık sürekli memede uyumak istiyo. memede uyuyup kalıyo, emmiyoda ölee ağzında tutuyo. hadi uyu yatağına yatırayım diyorum hemen uyanıyo. bazende sürekli emmekten boğulmaya kalkıyo ödüm kopuyo :)))emzik kullansam mı die düşünüyorum. hatta dün aldım bir tane çok sevmedi halen tam olarak kabullenmedi :) sizlerde de böle bir sorun var mı emzik kullananlar varsa bilgi verebilir mi. birde emzik ağzında uyursa emziği bırakmıyor. bende emzikle uyumasını istemiyorum korkuyorum uyurken bişi olur diye. emzikle uyuması sakıncalı mı sizce.
merhaba bende 20 temmuzda doğum yaptım bır kızım var ..aranıza katılmak ıstıorum:)
kızlar isilik için neler yapıyorsunuz? Ben ıslak pamukla siliyorum hergün yıkıyorum ama yine boynun altı yüzü minik minik sivilce gibi şeyler var. sizin bebeklerde de var mı?
[
benim bebişin de bugün düştü göbegi 10.gününde,ama yara kabugu gıbı bışıler var içinde ,normal bı göbek halını almadı ,yakmak falan deyınce korktum ben bı sorun mu var acaba bizimkilerde???bebışlerın göbeklerı dusen arkadaslar bılgı verırse sevınırım.
sorma canıımm aynı geçen gün yıkarken ağzına su kaçırdım nasıl yaptım anlamadım bi yutkunmaya başladı zorlandı ağlıyordu çünkü aaayyy yüreğim hopladı resmen aldım hemen yüz üstü tutup sırtına hafif vurdum düzeldi o günden sonra çok daha dikkatliyim:))
aynen benim kızında kafası ıslak ve isilik alnı hep doktor terletmemeye özen göster terlerse de bez filan değil ılık suyla elinle sil dedi bakalım inşallah geçer sebamed krem biraz iyi geliyor ama o da tam geçirmiyor ne yazık yavrularımız tam sıcağa denk geldi:))
kizlar herkese iyi sahurlar !!!
benim kizim suanda 50 günlük oldu.... benim gögsümü hic tutmadigi icin sütümü pompalayip veriyorum 3 saatte bir 80 ml veriyorum ama bazen 3 saati beklemiyor benimki... sizler ne kadr veriyorsunuz yada nekadar vermemiz lazim ???
selam bayanlar, benim oğlumda 32 günlük oldu. bizimde gaz problemimizçıktı. doktorumuz zinco yu verdi. bakalım 2 gündür kullanıyorum faydalı olacak gibi. ama benim ufaklık sürekli memede uyumak istiyo. memede uyuyup kalıyo, emmiyoda ölee ağzında tutuyo. hadi uyu yatağına yatırayım diyorum hemen uyanıyo. bazende sürekli emmekten boğulmaya kalkıyo ödüm kopuyo :)))emzik kullansam mı die düşünüyorum. hatta dün aldım bir tane çok sevmedi halen tam olarak kabullenmedi :) sizlerde de böle bir sorun var mı emzik kullananlar varsa bilgi verebilir mi. birde emzik ağzında uyursa emziği bırakmıyor. bende emzikle uyumasını istemiyorum korkuyorum uyurken bişi olur diye. emzikle uyuması sakıncalı mı sizce.
aynen canım ben resmen panik atak oldum o ağlayınca kalbime bişey batırıyolar sanki halbuki bebek bu ağlayacak elbette bunu biliyorum ama olmuo yine aynıyım,,,benimkide isilik oldu ben bepanten sürüyorum ama pek bi faydasını göremedim
merhaba bende 20 temmuzda doğum yaptım bır kızım var ..aranıza katılmak ıstıorum:)
selam canım,benim de kızım 29 günlük gaz problemi çok kötü ben de bugün zinco damla aldım inşallah iyi gelir bir kez damlattım daha sen günde kaç kez damlatıyorsun reçetede günde 4kez 4damla yazıyor eczacı bayan 1 kez çok sancılı olursa sabah akşam 3damla ve dedi ne yapsam?
.
kızlar isilik için neler yapıyorsunuz? Ben ıslak pamukla siliyorum hergün yıkıyorum ama yine boynun altı yüzü minik minik sivilce gibi şeyler var. sizin bebeklerde de var mı?
canım serin evi olan bi tanıdığın varsa ona git kal geçene kadar:)) benim kızın boynunun altı kollarının dirsek içi kabarıktı anneme gittim kalmaya geçen hafta annemim evi serin kızıma da sadece çıtçıtlı giydirdim serin serin hem rahat durdu hem geçti:))ama bu seferde alnında çıktı terleyesiye kabarıyor saçlarının dibi bile doktor ılık suyla terini al bez sürme demişti öyle hafifletiyorum işte birde sebamed sürüyorum bazen ama bez sürmemek sadece elinle ılık suyla silmek daha etkili bence dene derim canım:)
kizlar herkese iyi sahurlar !!!
benim kizim suanda 50 günlük oldu.... benim gögsümü hic tutmadigi icin sütümü pompalayip veriyorum 3 saatte bir 80 ml veriyorum ama bazen 3 saati beklemiyor benimki... sizler ne kadr veriyorsunuz yada nekadar vermemiz lazim ???
selam canım,benim de kızım 29 günlük gaz problemi çok kötü ben de bugün zinco damla aldım inşallah iyi gelir bir kez damlattım daha sen günde kaç kez damlatıyorsun reçetede günde 4kez 4damla yazıyor eczacı bayan 1 kez çok sancılı olursa sabah akşam 3damla ve dedi ne yapsam?
emzik konusunda bende uğraşıyorum doktora sordum damaksız silikon al dedi avent aldım ama kızıma aldıramıyorum sen nasıl aldırdın?emzik ağzında uyuması sakıncalı diyorlar evet ama vermeyince de çekerek alırsan damağı düşer diyorlar insan ne yapacağını şaşırıyor valla:82:
canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün benden 9gün sonra kavuşmuşsun kızına bende 11temmuz da yaptım doğumumu:))
hoşgeldin aramıza canımm.