- 28 Mayıs 2011
- 204
- 8
Zinco, içinde çeşitli bitkilerin yağlarının bulunduğu bi damla canım, doğal bi ürün. Günde 3 kere 4'er damla veriyorum bebeğimin ağzına. Gaz sancıları baya azaldı şükür, uyku tutmuyordu yavrumu, baya rahat 2 gündür
Rezene çayı da milupanın bi çayı, onu da doktor verdi. Onu henüz tam olarak içiremedim ama ona da başlayacağım düzenli olarak. Ben kendim için herhangi bişey kullanmıyorum, ne süt arttırmak için, ne de gaz sancısı için, bu ürünleri bebeğime veriyorum ben canım
Ben zincodan memnun kaldım canım, bebeğim 2 gündür rahat bi uyku uyudu ve uyutturdu
Lohusa kanaması normal adet kanaması miktarı olur, aşırısı dikiş kanamasıdır demişlerdi. Benim de kanamam normal adet düzenimdeki gibi. Bazı günler daha az, bazen daha çok ama bence normal sınırlarda. benim de ağrı oluyor bazen, hatta dün 2 tane dikişim düştü. Daha kaç dikişim var onu da bilmiyorum ama benim vajinal septumum vardı, doğum anında onu da kestiler ve doğumdan sonra dikişim iç dış 1 saat sürdü düşün Allah'a şükür şuana kadar bi sıkıntım olmadı ama bazen şeytan dürtüyor, ya yanlış diktilerse, ya sıkıntı varsa diye ama kulak asmıyorum pek. İçin rahat değilse bi git doktora istersen sen canım
he zinco yu bebeğine mi içiriyorsun ben sen içiyorun sanmıştım ben bebeğime vermek istemiyorum bünyesi alışır diye korkuyorum alışır mı acaba?doktor mu tavsiye etti canım benimkide uyumuyor kızarıyor sıkılıyor gazını çıkarırken uykusu falan düzene girerdi gaz sancısı düzelince bi doktora sorayım 12sinde randevumuz var bekleyim o zamana kadar.
benim dikiş bi acıyor bi acımıyor zorluyorum herhalde bazen oturup kalkarken dikkat etmiyorum herhalde birde üşütünce ağrırmış çok terliyorum üşüyorum sonra heryer açıkken daha dikkat edeceğim artık 13 gün sonra genel kontrolüm var kırkım çıkınca çağırdı doktorum bakalım genel kontrol neymiş:)
sizdede oluyor mu kendi doktorumu bırakmak istemiyorum bebeğime de sen bak demiştim en son gittiğimde:)) ikinciyi yapıp tekrar gideceğim nerdeyse o kadar yani:)))