Zinco, içinde çeşitli bitkilerin yağlarının bulunduğu bi damla canım, doğal bi ürün. Günde 3 kere 4'er damla veriyorum bebeğimin ağzına. Gaz sancıları baya azaldı şükür, uyku tutmuyordu yavrumu, baya rahat 2 gündür
Rezene çayı da milupanın bi çayı, onu da doktor verdi. Onu henüz tam olarak içiremedim ama ona da başlayacağım düzenli olarak. Ben kendim için herhangi bişey kullanmıyorum, ne süt arttırmak için, ne de gaz sancısı için, bu ürünleri bebeğime veriyorum ben canım
Ben zincodan memnun kaldım canım, bebeğim 2 gündür rahat bi uyku uyudu ve uyutturdu
Lohusa kanaması normal adet kanaması miktarı olur, aşırısı dikiş kanamasıdır demişlerdi. Benim de kanamam normal adet düzenimdeki gibi. Bazı günler daha az, bazen daha çok ama bence normal sınırlarda. benim de ağrı oluyor bazen, hatta dün 2 tane dikişim düştü. Daha kaç dikişim var onu da bilmiyorum ama benim vajinal septumum vardı, doğum anında onu da kestiler ve doğumdan sonra dikişim iç dış 1 saat sürdü düşünAllah'a şükür şuana kadar bi sıkıntım olmadı ama bazen şeytan dürtüyor, ya yanlış diktilerse, ya sıkıntı varsa diye ama kulak asmıyorum pek. İçin rahat değilse bi git doktora istersen sen canım
Sağol canım geçti çok şükür pişiğimiz dun uykusuz kaldım onu yüzüstü yalnız bırakmıyım diye popo havada tuttum gene hiçıslak mendil kullanmadım önceki sayfada yazdığım teknik işe yaradı çok şükür..Bu gece de çok az kaka yaptı doldurmadı bezini bugun de ona taktım kafayı sütüm mü yetmiyor aç mı diye...
benim kızımın poposuda çok kötü pişik ve isilik oldu, ben poposunu ıslak pamukla temizledikten sonra az bir pamuğa hakiki zeytinyağı sürdüm iyi geldi kızıma :) böyle sorunda denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
Kızlar bebeğime benim nazarım değiyor sanırım pişik yok dedim pişik oldu pişik var dedim geçti geçti dedim gene oldu çok kaka yapıyor dedim kaka azaldı aç dedim kakası yok dedim durmadan kaka yapmaya başladı bir sürü sey sivilce yok dedim sivilce oldu kendi nazarımdan nasıl korurum ben kuzumu buna bi çare lazım asıl benim nazarım değiyor kuzuma
Kızlar bebeğime benim nazarım değiyor sanırım pişik yok dedim pişik oldu pişik var dedim geçti geçti dedim gene oldu çok kaka yapıyor dedim kaka azaldı aç dedim kakası yok dedim durmadan kaka yapmaya başladı bir sürü sey sivilce yok dedim sivilce oldu kendi nazarımdan nasıl korurum ben kuzumu buna bi çare lazım asıl benim nazarım değiyor kuzuma
Canım benim ben de çok korkuyroum nazardan bize bi arkadaş bir yanında kıtmir duası bir yanında nazar ayeti olan bir gümüş kolye hediye etti onu yatağına astık canım.Bir de herşeye karşı korumak için babası uygun olduğunda kızıma Cevşen okuyor o bence çok faydalı.Allah Peygamber efendimize(s.a.v.)savaşta korunması için taktığın zırhı çıkar bunu oku demiş zırh kadar koruyor insanı denir cevşen için..Nette de var cevşen-i kebir yazarsan çıkar.Sen okuyamıyorsan da çocuğuna dinlet uyurken filan netten aç dursun.ben de genelde emzirirken filan felak nas ve ayet'el kürsi'yi okuyorum bebeğime canımsen de bunlara dikkat et bence değiyordur nazarın Allah korusun en çok sen seviyorsun sonuçta...Ben de aynı ne dersem o geliyor başımıza dillendirmemek lazım denir bi de bebeğin güzelliklerini..Geçmiş olsun canım benimkinin de sol gözünde çapak oldu içim acıyor gözünü öyle gördükçe(
kızlar ya bizim halaaaaaa göbeeemiizzz düşmedi.
14 gün olduk...
bi de düştükten sonra nasıl oluyor.??yani bizim göbekler gibi mi yoksa bişeler kalıyo zamanla da o mu düzeliyor...
Canım benim ben de çok korkuyroum nazardan bize bi arkadaş bir yanında kıtmir duası bir yanında nazar ayeti olan bir gümüş kolye hediye etti onu yatağına astık canım.Bir de herşeye karşı korumak için babası uygun olduğunda kızıma Cevşen okuyor o bence çok faydalı.Allah Peygamber efendimize(s.a.v.)savaşta korunması için taktığın zırhı çıkar bunu oku demiş zırh kadar koruyor insanı denir cevşen için..Nette de var cevşen-i kebir yazarsan çıkar.Sen okuyamıyorsan da çocuğuna dinlet uyurken filan netten aç dursun.ben de genelde emzirirken filan felak nas ve ayet'el kürsi'yi okuyorum bebeğime canımsen de bunlara dikkat et bence değiyordur nazarın Allah korusun en çok sen seviyorsun sonuçta...Ben de aynı ne dersem o geliyor başımıza dillendirmemek lazım denir bi de bebeğin güzelliklerini..Geçmiş olsun canım benimkinin de sol gözünde çapak oldu içim acıyor gözünü öyle gördükçe(
he zinco yu bebeğine mi içiriyorsun ben sen içiyorun sanmıştım ben bebeğime vermek istemiyorum bünyesi alışır diye korkuyorum alışır mı acaba?doktor mu tavsiye etti canım benimkide uyumuyor kızarıyor sıkılıyor gazını çıkarırken uykusu falan düzene girerdi gaz sancısı düzelince bi doktora sorayım 12sinde randevumuz var bekleyim o zamana kadar.
benim dikiş bi acıyor bi acımıyor zorluyorum herhalde bazen oturup kalkarken dikkat etmiyorum herhalde birde üşütünce ağrırmış çok terliyorum üşüyorum sonra heryer açıkken daha dikkat edeceğim artık 13 gün sonra genel kontrolüm var kırkım çıkınca çağırdı doktorum bakalım genel kontrol neymiş:)
sizdede oluyor mu kendi doktorumu bırakmak istemiyorum bebeğime de sen bak demiştim en son gittiğimde:)) ikinciyi yapıp tekrar gideceğim nerdeyse o kadar yani:)))
kızlar ya bizim halaaaaaa göbeeemiizzz düşmedi.
14 gün olduk...
bi de düştükten sonra nasıl oluyor.??yani bizim göbekler gibi mi yoksa bişeler kalıyo zamanla da o mu düzeliyor...
[
Benim kızımın göbeği de 1 hafta sonra düştü ama hala ara ara kanıyor, sonra o kan kuruyup kabuk bağlıyor, sonra o kabuk düşüyor... Böyle bi kısır döngüde bizim göbeğimiz
Doktoru 1 hafta sonraya kadar düzelmezse getir yakalım dedi ama inşallah gerek kalmaz
İyi akşamlar kızlar, herkesler iyidir inşallah?
Bebeğimin gün be gün büyüyüşünü izlemek gerçekten çok keyifli ama en ufak bişeyde ben çok korkuyorum, ona bişey olur diye aklım gidiyor. Sizde durum nasıl? Rabbim hepimizin yavrularını sakınsın inşallah
Bir de sıcaktan yavrumun sürekli kafası ıslak, terli. Boynunda da isilikler başladı. Bildiğiniz etkili bi ilaç veya yöntem var mı? :94:
kızlar ben bir öğsümü sağdığımda anca 10 ml süt geliyor.bu sütyüm az olduğunu gösterir dimi?napıcam ben...