kızlar yardm edin ne yapmalıyım kızım 2gündür kakasını yapamıyor,doktora mı gitsem zeytinyağı mı versem
mrb arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun bende ocak ayında inşş ikinci bebeğimi dünyaya getircem oğlumu 2 yıl emzirdim sütü az olan annelere tavsiyem ayva kompostosu bulgur pilavı yeşil soğan kefir ve bolca su müthiş süt yapıyor bol bol tüketmenizi tavsiye ederim...
kızlar yardm edin ne yapmalıyım kızım 2gündür kakasını yapamıyor,doktora mı gitsem zeytinyağı mı versem
Canım Hayırlı olsun, biz bu saydıkların yersek eğer bizim cocukların gaz sorunu ayyuka cıkar :) hele hele yeşil soğan ve bulgur doktorumun yasakl
adğı en önemli iki yemek :)
Merhaba güzel anneler biz geldik...Çok şükür ben de kızıma kavuştum c. tesi günü saat 12.30da..Onu görmek her şeye bedeldi...Dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.Benim ağrılarım biraz fazla ameliyat esnasında bi kaç aksilik yaşadık ama şimdi iyiyim çok şükür.O yüzden fazla giremiyorum nete doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum henüz yapmayanları da Allah kurtarsın diyorum...Biraz daha kendime geleyim doğum hikayemizi de paylaşacağım inşallah...
Canım hayırlı uğurlu olsun kızın Allah analı babalı buyutsun...
herkese gunaydın dun gece kızıma 15 dk bir 15 dk 1 göğüsten vermeye karar verdim ama 15 dk emzirip gazını çıkardım sonra 2.memeye geçmeden omzumda uyudu butun gece 2 saatte 15 dk emdi gazını çıkarırken uyudu yeterli beslendimi açmı hastamı anlayamadım sizce 2 saatte bir 15 dk emmek yeterliolur mu?
slm cnm bende oruç tutmayı çok istiyorum ama doktor kesinlikle olmaz süt azalır hatta eşime benim karım olsa asla tutturmam dedi. orucun sonra telafisi oluyo ama anne sütünün olmuyor malesef dedi.. napıcam bilemiyorum sütüm azalır yetmezse çok üzülürüm acaba bigün tutiyim bigün tutmuyim öle dengeliyim mi diyorum napacağım konusunda çok kararsızımkizlar hepinizin Ramazan-i serifleri hayirli ugurlu olsun Rabbim bu güzel ayi en güzel sekilde degerlendirmeyi nasip etsin...... dualrinizda bizleride unutmayin
kizlar bu arada oruc tutacak olan varmi ?
benim kizim gögsümü tutmadigi icin pompalayip veriyorum ama son 3 gündür sütüm kili kilina yetiyor yani cok sivi tüketmeme ragmen artik bebegim büyüdügü icinmi yoksa sütümde azalmami oluyor anlayamiyorum önceden bir pompalyla sadece 140 ml geliyodu simdi ise 80 ml anca oluyove oruc tutmayi cok istiyorum....
herkese gunaydın dun gece kızıma 15 dk bir 15 dk 1 göğüsten vermeye karar verdim ama 15 dk emzirip gazını çıkardım sonra 2.memeye geçmeden omzumda uyudu butun gece 2 saatte 15 dk emdi gazını çıkarırken uyudu yeterli beslendimi açmı hastamı anlayamadım sizce 2 saatte bir 15 dk emmek yeterliolur mu?
Hoşgeldin canım bayadır yoktun merak etmiştim seni tebriğin için de teşekkürler ayrıca...Canım bebişlerin gece uykusu çok ağır oluyor o yüzden gece emmek istemiyorlar benimki de öyle yapıyor.Gece açlığını yatıştıracak kadar emiyor az emdiği için de 2 saatte bir uyanıyor çabuk acıkıyor.Merak etme canım ateşi filan yoksa bir şeyi yoktur.Zaten az emdiği için 2 saatte uyanıyor tam doysa daha geç uyanır.Sabah uyandıklarında emmediklerini telafi ediyorlar minik vampirlerimiz:))Sabah olunca göğüslerim sarkmış inek göğüsleri gibi oluyor içleri bomboş kalıyor:))
slm cnm bende oruç tutmayı çok istiyorum ama doktor kesinlikle olmaz süt azalır hatta eşime benim karım olsa asla tutturmam dedi. orucun sonra telafisi oluyo ama anne sütünün olmuyor malesef dedi.. napıcam bilemiyorum sütüm azalır yetmezse çok üzülürüm acaba bigün tutiyim bigün tutmuyim öle dengeliyim mi diyorum napacağım konusunda çok kararsızım
çatı muayenesi 38de yapılmıstı ve müsait oldugunu söyledi,yalnız geçen gün nişan denen sey geldi nst de hiç sancı çıkmadığı için de doktor açılma varmı dıye bakmaya gerek duymadı ,tam 40.haftası oluyor cuma gunu ve doktorum kesınlıkle bekletme taraftarı değil,sancısı gelmeden ve açılması olmadan suni sancıyla normal dogum yapan var mı aranızda arkadaslar ???
Maaşallah canım humanayı ben de kullanıyorum ama burçağı deneyeyim bir de bakalım keramet hangisinde acaba:))Bebeğin ilk ay kaç kilo aldı canım benim göğsüm boşalıyor baya sen öyle deyince endişelendim şimdi aç mı kalıyor acaba diyeGöğüs boşalması daha görmedim hep dolu çok pirinç yiyorum humana çay bir de günde 1 paket eti burçak birde kepekli ekmek peynir bunlar süt yapıyor sanıtım humana çayda her sabah 1 fincan içiyorum dene istersen faydasını görürsün...Aynen 8 de bir kalkıyor 11 e kadar zırt pırt meme istiyor...uyumuyorda oyle bana bakıyor:)
Ben de tutmayacağım bu sene.Allah emzikli kadınlara izin vermiş tutmayabilirler diye.Anne susuz kalırsa süt yapımı azalıyor bebekler aç kalıyor.Rabbim bizim bebeklerimizi düşünüp izin verdiyse ben de sonra telafi ederim inşallah diye düşünüyorum.Tutanlarınkileri de Allah kabul etsin şimdiden..valla bilemedim bende.... dün niyetliydim ama bücür gece uyutmadi beni haliyle sahuada kalkamadim ac acta tutmadim.... insallah yarin bi denemek istiyorum bakalim sütümde azalma olucakmi... Ama Rabbim öyle büyükkii eminimki onun farzini yerine getirmeye nyetlendigimiz icin yada yerine getirdigimiz icin oda bebeklrimizin rizkini verecek ..... insallah yarin tutabilirim iftarla sahur arasi düzenli besin alimini tamamlarsak bence bi sorun olmaz diye düsünüyorum...,
kızlar suyum geldi...doğuma hazırlanıyorum..evdeyim sancı bekliyorum..dua edein :):):)
galiba kızım geliyo....
yusuflandım...