2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah canım humanayı ben de kullanıyorum ama burçağı deneyeyim bir de bakalım keramet hangisinde acaba:))Bebeğin ilk ay kaç kilo aldı canım benim göğsüm boşalıyor baya sen öyle deyince endişelendim şimdi aç mı kalıyor acaba diye:KK43:(Uyanık olursa zaten benimki de sürekli emmek istiyor ilk ayı kontrolünde sütün yetip yetmediğini anlarız artık.İnşallah yetiyordur süt olsun diye günde 5 öğün yemek yiyorum doğumda aldığımdan daha fazlasını almaktan korkar oldum artık:)

Ben de tutmayacağım bu sene.Allah emzikli kadınlara izin vermiş tutmayabilirler diye.Anne susuz kalırsa süt yapımı azalıyor bebekler aç kalıyor.Rabbim bizim bebeklerimizi düşünüp izin verdiyse ben de sonra telafi ederim inşallah diye düşünüyorum.Tutanlarınkileri de Allah kabul etsin şimdiden..

yarın 4 hafta dolacak 1.300 gr aldı ben 13 kilo verdim oylede kaldım 7 8 kilo fazlam var ama emzirme olayı bitene kadar ben kendimi önemsemiyorum o buyusun ben mutlu olurum seneye inşallah ana kız süslenip denize:))Belki seninki çok emim boşaltabiliyor benim kinin sesini bile duymuyrum emerken yuttumu yutmadımı sut geldimi gelmedimi anamıyorum sadece haftalık kilosuna bakınca rahatlıyorum...

Merhaba güzel anneler nasılsınız?

Doğum yapalı yarın 3 hafta olacak. Ben birtürlü fırsat bulup buraya gelip sizlerle sohbet edemiyorum.

Kızım 3600gr. 53cm doğdu.
2. haftayı doldurduğunda kontrolde 4000gr. ve 55cm çıktı.
4. haftayı doldurunca yani haftaya kontrolümüz ve aşımız var bakalım ne kadar büyümüş olacak kızım.

Sizler nasılsınız. bir çok doğum yapan olmuştur.

Allah Analı babalı büyümek nasip etsin bebeklerimize.

arkadaşlar sadece 3kez kullandığım medela elektrikli süt sağma cihazımı satıyorum eğer düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar,
26 temmuzda oglus deniz erenle 17 saatlik suni Sanci macerasindan sonra normal dogumla kavustuk.Oglus 42+0 da 4.100 gram olarak dogdu.Simdi dogurma derdi bitti doyurma derdi basladi:))

yarın 4 hafta dolacak 1.300 gr aldı ben 13 kilo verdim oylede kaldım 7 8 kilo fazlam var ama emzirme olayı bitene kadar ben kendimi önemsemiyorum o buyusun ben mutlu olurum seneye inşallah ana kız süslenip denize:))Belki seninki çok emim boşaltabiliyor benim kinin sesini bile duymuyrum emerken yuttumu yutmadımı sut geldimi gelmedimi anamıyorum sadece haftalık kilosuna bakınca rahatlıyorum...
Maaşallah kilo alımı iyiymiş canım Allah nazarlardan saklasın...Benimki de kilo aldı gibi geliyor herkese 15 gün sonra anlarız artık.Ben çok az kilo verebildim sadece 7 kilo:KK43:(68 kiloluk bir dubayım hala:))57yle hamile kalmıştım:))Ama dediğin gibi kilom şu an önemsediğim en son şeylerden biri zamanında 25 kilo vermiş biri olarak:))Önemli olan bebeğimin iyi olması sütümün çok olduğu gün benden mutlusu olmuyor.2 gün yoktu bebeğim aç kalmıştı ağla ağla bi hal oldum herşeye üzülüyorum o zaman depresyona giriyorum, biz böyle iyiyiz şimdilik kilolarımızla..bebeğim 6 aylık olsun ben anında kilo veririm nasıl olsa:))Bu arada canım babası naptı gördü mü bebeğini...
arkadaşlar sadece 3kez kullandığım medela elektrikli süt sağma cihazımı satıyorum eğer düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.
Bir hafta önce aldım ben de medela marka makine keşke daha önceden haberimiz olsaydı..
Merhaba arkadaslar,
26 temmuzda oglus deniz erenle 17 saatlik suni Sanci macerasindan sonra normal dogumla kavustuk.Oglus 42+0 da 4.100 gram olarak dogdu.Simdi dogurma derdi bitti doyurma derdi basladi:))

Maaşallah oğluşuna canım Allah analı babalı büyütsün,sen de doyurmaya çalışanlar kervanına katıldın demek hoşgeldin diyelim o zaman:))

slm güzel annişler nasılsınız bebişlerle aranız nasıl
biz dün 1 aylık olduk 4250 54 cm doğmuştu 5500 59 cm olmuş mama takviyeside var bende gaz için damla verdi mamayı değiştirdi sindirimi daha kolay olanını verdi aşımız yapıldı kalça filmi çekildi herşey çok iyimiş 10 eylülde tekrar aşı olmaya gidicez

Slm kızlar bebeğimi emzirirken bacağı hareketsiz kalınca morarıyor bu beni korkutuyor bu normal mi ?

slm güzel annişler nasılsınız bebişlerle aranız nasıl
biz dün 1 aylık olduk 4250 54 cm doğmuştu 5500 59 cm olmuş mama takviyeside var bende gaz için damla verdi mamayı değiştirdi sindirimi daha kolay olanını verdi aşımız yapıldı kalça filmi çekildi herşey çok iyimiş 10 eylülde tekrar aşı olmaya gidicez

Maşallah Maşallah kızına Maşallah demeden geçmeyeyim dedim :))))

kızlar göbek bağınız kaç günde düştü??

bizim 13 günde düştü:KK53:

slm arkadaşlar nasılsınız biz yarın 40lanıcaz inşş...günler ne çabuk geçiyorr yaa ne çabuk büyüyorlarr:KK16:duygulandımmm gene:KK43::KK43:

asudecim bugün oruç tuttun galiba nasıldı sütün durumu nasıl cnm azalma var mı?

niye kimseler gelmiyoo kızlar hadi toplanalım

merhabalar bayadır giremedim herkes yaz için biyerlerde sanırım bebişlerde buyuyo cok sıcak hava isilik oldu benim yavrucum bende hala iyi olamadım acemi desem değildi doktorum bu sezeryan carptı beni tam iyi oldum artık diyorum bi bakıyorum yanmalar yine başlamış neyse geccek inş bi gun :KK55:

kızlar benim oğlumun bi gözü çapaklanıyor.
aranızda öyle olan var mı?

cnm, benim oğlumda doğduğudan beri sol gözü çapaklanıyor .. ilaç kullanmak istemiyorum.doktorumuz 1 aya gecer dedi. sıcak suyla ,demli çayla temizle dedi..
19.günümüz geçmedi..çoğu bebekte olurmuşş cevremdekiler öyle diyorlarr..

kızlar benim oğlumun bi gözü çapaklanıyor.
aranızda öyle olan var mı?

Benim kızımında gözü çapaklanıyordu, kaynatılmış ılık suyla sildim ertesi gün çoğaldı iltihaplandı hiç gözünü açamadı yavrum :KK43: sonra sütümü sıktım gözüne gün içide her emzirmeden sonra, ve mendili göz pınarından göz ucuna kadar bir kere silip sonr abska tarafıyla ayn seyi yaptım bulastırmadım hiç. Ertesi güne hiçbirşeyi kalmamıştı.:nazar:

Kızlar humana çayından fayda görmeyen var mı? ben oğluşumda kullandım işe yaramadı gibi ama bilemedim nasıl kullanmak gerekir? gögüslerim bazen güzel doluyor bazen bom boş ama yinede aç mı bilemiyorum... yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X