2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek bezinde 2.numaraya geçtiniz mi,benim bebeğim 25günlük 2paket 1numara bitti.2nu. aldım ama gözüme büyük geldi tekrar 1 alayım dedim siz kaç kullanıyorsunuz?

kızlar bebek bezinde 2.numaraya geçtiniz mi,benim bebeğim 25günlük 2paket 1numara bitti.2nu. aldım ama gözüme büyük geldi tekrar 1 alayım dedim siz kaç kullanıyorsunuz?

ben hala 1 deyim. 3.200 oldu kilosu 2 numara almış eşim ama büyük geldi o.1 numaraya devam.

bu hafta tartmadım ama 3buçuk olmuştur sanırım.ama 1numara iyi oluyor,1paket daha alayım zaten 2haftayı bulmuyor bitmesi,büyük olursa bacaklarının arası çok açık olur rahat etmez diye düşünüyorum

ben numaya geçtim oğlum 4250 doğdu evdeki paket bittikten sonra 3 numarasını alıcaz 2 numarası 4 6 kilo için

Ben emzik veriyorum, bayağı kurtarıcı oluyor aslında.
Doktora da sordum verebilir miyiz diye, 1 yaşına kadar bir sakıncası yok kullanabilir dedi.

süt denemedim birde onu deneyeyim humanayı birinci çocuğumda denedim işe yaramadı.... allah razı olsun cümlemizin inşallah

Arkadasim,
memeyi kapamiyorsa slikon meme uclarini deneyebilirsin. ben ilk baslarda onlari kullanmistim...meme uclarim cok kucuk oldugu icin kapamiyordu bebisim. bu arada madela'nin bir biberonunu aldik biz arada bir ogun ben de biberonla veriyorum sutumu, boylece bir ogun ozgurluk ilan ediyorum...
memeye alisinca hem meme hem de biberonu kabul ediyor. birde biraz buyuyunce 30 gun bitince agzi daha da gucleniyor. meraklanma memeye de alisir, sen sakin moralini bozma...sutum cok diye dusun ki artsin. bu arada hava cok sicak o yuzden de bol su icmek lazim:)
sevgiler ve kolay gelsin
y

mrb arkadaslar ben de anne oldum,cuma gunu normal dogumla asya hüma mı aldım kucagıma,kızım epıdurale bile müsaade etmedi suni sancıyla geldi.normal dogum yapan arkadaslar bu dıkışler kaç gunde geçer(

mrb arkadaslar ben de anne oldum,cuma gunu normal dogumla asya hüma mı aldım kucagıma,kızım epıdurale bile müsaade etmedi suni sancıyla geldi.normal dogum yapan arkadaslar bu dıkışler kaç gunde geçer(

Allah analı babalı büyütsün inş.
Ben doğum yapalı 18 gün oldu, hala geçmedi dikişlerim.
Doğum yaptığım ilk günden beri ayaktayım ondan mı geçmedi diye düşünüyorum ya da normal mi bilemiyorum , bekliyorum bakalım.
Ağrım sızım yok, rahatta oturuyorum artık ama dikişlerim düşmedi.
Normal doğum yapmış arkadaşlar beni de bilgilendirirse sevinirim.

acta biraktim ama resmen gögsümü itiyor... hatta mamayi emzirme pozisyonunda veriyorumki emzirme pozisyonuna gecince kabul etsin diye.. gögüs ucum cok sert sadece iki defa cekti gögsümü ondada bütün kanallar tikandi iki gün gögsüme dokunamiyordum sütümde gelmedi iki gün, pompayla hepcektim sonra tekrardan geldi.. o aradada mama verdim mecburen, kizim simdi 45 günlük oldu.... kilosuda 3.600 oldu simdiye kadar sütümü vericem diye ilk günlerde cok ac kaldi doktorumdan paparayi isittim bebekler ancak kendi kilolarinin %10 unun kaybedebilirlermis benim bebgim 2,250 kg dogdu ve 400 grama yakin kilo verdi buda normal degilsmis bende mecburen sütümü pompalayip verdim o sekilde aldi hep ama ara ara gögsümü vermeye calistim bir umut tutar diye ama olmadi.... biberonlada cok hava yutuyor.... napacagimi sasirdim 2 gün ac kaldi yine almadi gögsümü aglamaktan göbegi firladi disari.... yani yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal....
masallah canim hayirli ugurlu olsun... aynen benimkide öyle ikiniyor gün boyu zorlanmaktan kendini sikmaktan altini bile dgisemiyorum...
benim sütüm sadece iki defa bebek emdigi icin tikandi aslinda kanallari actigi icin ilkinde öyle tikaniyormus tabi kizim emmemeye yeminli oldugu icin tekrar icmeyince sütüm azaldi ama sonrasinda bol bol sivi tüketerek sütüm yine artti... ama ben yorgun uykusuz ve streste olunca sütümde olmuyor.... söyle yorgunlugumu atinca bl bol oluyo sütüm...
canim benim bebegim 4 günlük kilosuda 3.600 hala 1 numara kullaniyoruz :)))))
bacak kisimlarinda iz yapiyorsa kücüük geliyordur ordan belli olur kücük olup olmadigi
bende meme basligi aldm ama onuda reddediyor resmen damaklariyla o plastigi alip firlatiyo eliylede gögsümü itiyo ayaklarni sertlestiriyo dimdik bi sekilde remen tepki gösteriyo bende pes ettim bu emme isine sütümü pompalayip veriyorum naayim belki biraz daha büyürse alir ...
tebrik ederim canim

Kızlar benimde normal doğum sunii sancı ile, 23 günlük olduk bugün , ama dikişlerim henüz gecmedi doktorum 1 ayı bulur geçmesi demişti. Hala az da olsa kanamam da var, ve bazen otururken falan acıyor dikişlerim ve kasıntım var... Dün geceden beri de iki yumurtalığıma sancı giriyor Cuma günü kontrolum var bakalm doktorum ne dicek bu arada bende doğumdan beri yannızım hep ayaktayım belki ondan benimde gec iyileşiyor dikişlerim. Ama genede normal doğum yapabilmiş olmanın gururunu ve sevincini yasıyorum :)

canım bugün benim 10.günüm çok hafifledi geçti sayılır acısı kuru tutmaya gayret et daha çabuk iileşiyormuş ben bikaç gündür saç kuratma makinasıyla kurutuyorum işe yarıyor bebeğin de hayırlı olsun canım tebrik ederim bende sunni sancıyla doğum yaptım...

cnım bende 1 gün önce suni sancıyla normal doğum yaptım dikişlerim çoğu düştü sanırım içerde bi tane var batıo arada ,,,

bir hafta cnm benim oyle sürdü...cok geçmiş olsun. allah analı babalı buyutmek nasip etsinn....

Herkese slm kızlar benim modem bozulmuş bi süredir giremedim doğurmayan kaldımı? Nasıl gidiyor bebişle durumlar benim ki 26 gunluk oldu gaz problemimiz var kaka yaparken ağlıyoruz bu konuda çözüm bulabilmiş olan var mı?Geçmişi en kısa zamanda okuyacağım...Doğuranların gözü aydın hayırlı olsun hepinize melekleriniz....

kızlar yardm edin ne yapmalıyım kızım 2gündür kakasını yapamıyor,doktora mı gitsem zeytinyağı mı versem

kızlar humana still tea kullanan var mı aranızda
Ben kullanıyorum çok faydasını görüyorum 2 gundur içmedim kızım huysuz gazıda çok var içindeki bikiler bebeğegeçip rahatlatıyordu sanırım sütte çok yapıyor..
kızlar yardm edin ne yapmalıyım kızım 2gündür kakasını yapamıyor,doktora mı gitsem zeytinyağı mı versem

sırf anne sütümü içiyor ek gda var mı yoksa ?Sırf anne sütüyse emdikten sonra üşenme 15 dk midesi omzuna gelcek şekilde evde dolaş yada durabiliyorsan dimdik dur sırtını sıvazla yavas yavas vur sırtına gene kakasını yapmazsa dr a götür bence...Eşi baharatlı tavuk yapmıştı yedim yemez olaydım o gun susmadı yavrum sende kabızsan senin yediklerinden kaynaklanıyordum bol kayısı kiraz ye sutune de geçer işe yarar belki şimdiaklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…