2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsum canım yat dinlen

çok geçmiş olsum canım yat dinlen

Saol canım öyle yapıyorum zaten akşama kadar yatıyorum arada kalkıyorum çok sıkıcı yatmaya hiç alışkın değilim bayramda mecbur bayram ziyaretlerine gidicem bi durum olurmu diye çok korkuyorum

Hoşbulduk:)Bizde iki gündür ağlıyoruz((Dün değil evvelsi gün akıntı geldi kan vardı çok az.Dünden beri de kahverengi akıntım var.Gece acile gittik açıklık ve kanama yok dediler.İlaç verdiler.Bayram tatiline denk geldiği için doktorum şehir dışında ultrason çektiremiyorum.Kalp atışını hala duymadık ama doktorum pazartesi kontrol etti.Çok iyi boş gebelik değil dedi.Umarım bebişim iyidir.Bu konu aklıma geldikçe ağlıyorum(((

Saol canım öyle yapıyorum zaten akşama kadar yatıyorum arada kalkıyorum çok sıkıcı yatmaya hiç alışkın değilim bayramda mecbur bayram ziyaretlerine gidicem bi durum olurmu diye çok korkuyorum

canım çok uzaksa gidecegin yerler doktoruna danışmadan yolculuk yapma bol vitaminli beslen

canım moralini bozmaa sakın bol bol dinlen üzüntü bebegide etkiliyor

kız sana ticker yapalım sat tarihini ve bebikinin dogum tarihini ver bana

Ay canım ya bende ilk kanamam olduğunda çok korktum ve ağladım ama sakin durmaya çalışmalıyız Allahdan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok bende hemen ertesi gün doktora gittim kalp atışlarını gördüm ve gelişimi çok iyi dedi ama dikkat etmem gerekiyomuş verdiği ilaç iyi geldi kanamam filan yok şu anda sen hangi ilacı kullanıyosun ?

Progestan kullanıyorum canım.Benim düşük riskimde yoktu.Doktorum öyle demişti.Sadece idrar yollarımda enfeksiyon var.O da benim bildiğim kadarıyla kum var böbreklermde.Kalp atışını görmemiş olmak korkutuyor beni...

[

slm canım bende çok istiyorum çigköfte ama ilk bebegimde doktorum kesinlikle yasaklamıştı ondan yemitorum salam sucuk sosis ilk 3 ay yeme yada çok az tüket canımcım

içinde et yokk bacımm sadece acısı felan var normal yaniii saol kusum

Bende progestan kullanıyorum banada düşük riski için verdi doktorum ama bilemiyorum genede kalp atışlarınıda duyarsın inşaallah korkma napalım herşey olucağına varıcak

Kızlar banada yaparmısınız benimde son adet tarihim 20 eylül başlangıçdı 26 aralık bitişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…