- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Slm kızlar benimde doktora gitmeden önce pembemsi bi akıntım vardı fazla önemsememiştim ama dikkat edin öyle bi durum olduğunda o düşük riskinden kaynaklanıyomuş daha sonra kanamam oldu biraz ama neyseki hemen durdu bilginiz olsun yani pembemsi bi akıntı olursa doktorunuza danışın.
Ben geldimmm:)Bizde 6+1 iz.Bizide alır mısınız aranıza
çok geçmiş olsum canım yat dinlen
Saol canım öyle yapıyorum zaten akşama kadar yatıyorum arada kalkıyorum çok sıkıcı yatmaya hiç alışkın değilim bayramda mecbur bayram ziyaretlerine gidicem bi durum olurmu diye çok korkuyorum
Hoşbulduk:)Bizde iki gündür ağlıyoruz((Dün değil evvelsi gün akıntı geldi kan vardı çok az.Dünden beri de kahverengi akıntım var.Gece acile gittik açıklık ve kanama yok dediler.İlaç verdiler.Bayram tatiline denk geldiği için doktorum şehir dışında ultrason çektiremiyorum.Kalp atışını hala duymadık ama doktorum pazartesi kontrol etti.Çok iyi boş gebelik değil dedi.Umarım bebişim iyidir.Bu konu aklıma geldikçe ağlıyorum (((
Hoşbulduk:)Bizde iki gündür ağlıyoruz((Dün değil evvelsi gün akıntı geldi kan vardı çok az.Dünden beri de kahverengi akıntım var.Gece acile gittik açıklık ve kanama yok dediler.İlaç verdiler.Bayram tatiline denk geldiği için doktorum şehir dışında ultrason çektiremiyorum.Kalp atışını hala duymadık ama doktorum pazartesi kontrol etti.Çok iyi boş gebelik değil dedi.Umarım bebişim iyidir.Bu konu aklıma geldikçe ağlıyorum (((
kız sana ticker yapalım sat tarihini ve bebikinin dogum tarihini ver bana
Ay canım ya bende ilk kanamam olduğunda çok korktum ve ağladım ama sakin durmaya çalışmalıyız Allahdan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok bende hemen ertesi gün doktora gittim kalp atışlarını gördüm ve gelişimi çok iyi dediama dikkat etmem gerekiyomuş verdiği ilaç iyi geldi kanamam filan yok şu anda sen hangi ilacı kullanıyosun ?
[
slm canım bende çok istiyorum çigköfte ama ilk bebegimde doktorum kesinlikle yasaklamıştı ondan yemitorum salam sucuk sosis ilk 3 ay yeme yada çok az tüket canımcım
6 ekim son regli ama bebikmin doğum tarihi ne demekben bilmiyorum ki...
Oldu muuu acabaa
canim 6 ekimse nasil 6+1 oluyor?Teşekkür ederim canom_14 yüzüm güldü birazcık:)))))
Progestan kullanıyorum canım.Benim düşük riskimde yoktu.Doktorum öyle demişti.Sadece idrar yollarımda enfeksiyon var.O da benim bildiğim kadarıyla kum var böbreklermde.Kalp atışını görmemiş olmak korkutuyor beni...
Olmuşş:)))5 hafta 5 günlük değil ama neyse:)))Doktor amcası 6+1 dedi ona:)))