- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
ayy canım yaa hiç sorma bende delisiyimde karsı komsum ebe yaa o sakın yeme şişersin simdiden dedi çok tuz var onda dedi bende arada nadiren yiyom su bimden alıyom biberiye tursuyla kornişon acır varya
ben nadiren yiyemiyom canım çok istiyoooonasıl durdurcam kendimiiiiiiiiiiiii
kızzzz senin bu şen şakraklıgın öldürüyo beniii hep böle ol inşallahhh canım benimmm
canlarrrr ben kactım eşim internette işi varmış hadi çok öptüm sisiiii rabbime emanet olunnn yegenlere iyi bakınnn emiiiii
canlarrrr ben kactım eşim internette işi varmış hadi çok öptüm sisiiii rabbime emanet olunnn yegenlere iyi bakınnn emiiiii
sağol canım bu mutlulugum bebegimin erken gelmesi ona borçluyum bu halimii
canım Allah mutluluğunu artırsın, senin kan değerin kaç çıkmıştı
sen de henüz keseyi görmedin yani,ben çok merak ediyorum valla şu bayram geçsin de dönelim ve bebeğimi göreyim.Benim doktor idrarda çıktı dediğim halde kan tahlili yaptırdı ama bana benimki yüksek geldi biraz 771 di 4 haftalıkken.yüksek olması neye alamet acabacanım kanda bakkmadı doktor idrar testi yaptı
sen de henüz keseyi görmedin yani,ben çok merak ediyorum valla şu bayram geçsin de dönelim ve bebeğimi göreyim.Benim doktor idrarda çıktı dediğim halde kan tahlili yaptırdı ama bana benimki yüksek geldi biraz 771 di 4 haftalıkken.yüksek olması neye alamet acaba
araştırdınmı canım nette falan kızzzzzz ikis olmasın ben araştırayım bakim canını sıkma sakın haaaaaaaaaa
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
böle buldum bence ikizzzzzzzzzzzz
Çoğul gebelikler: İki ya da daha fazla sayıda bebeğin bulunduğu gebelikler de kan hCG değerleri normalden daha yüksek olur.
bir kız bir erkek olsa ne güzel olur geniş geniş bi aile oluruz
canım çıkmam lazım yarın görüşürüz