- 19 Eylül 2010
- 99
- 0
çok uyuyanın oğlu olurmuş:))))
canım geçmiş olsun bol su iç ve dinlen..daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bol su içmek rahimdeki kasılmaları önlediği için düşük riskini azaltırmış...ben su özürlüyüm ama midem bulana bulana en az 1.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum..hiç yoktan iyidir diyerek...
kanama ve lekenmen olursa yerinden kımıldama derim eğer lekenmen filan olmazsa da çok kısa mesafelere git..bırak darılan olursa darılsın hamile olduğunu öğrendiklerinde hepsi seni anlayışla karşılayacaklardır..bebişlerimiz herşeyden daha önemli bence...
canım temizlikçi deyip geçme bence,eskiler bizden daha tecrübeli oluyor..ama haklısın yinede biz fazla heveslenmeyelim herşeyi Allah bilir...Canım Allah gönlüne göre versin de bunu diyen benim temizlikçi:))))Umutlanma bence:))))
Saol canım verdiğin bilgiler için yok zaten gideceğim yer evden çıkarsam 1 saatlik yolum varda annemlerde kalıcam diğer gideceğim yerler yakın ben biraz şehir merkezine uzak oturuyorum yanlız o kötü
hb bitanem...teşekkür ederim bu güzel karşılama için...inşallah burada güzel paylaşımlar yaparız...hepimizin hamileliğide rahat geçer inşallah...Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eylesin hepimize .....hoşgeldin canımmm sefalar getirdinnnnnn
evet yaaaa canomm hadi inşallahhhhhh
hayırlı olsun rainofapril..inşallah sağlıkla kucağına alırsın...bu dönemlerde lekelenme ve kanama olabiliyormuş...yoğun kanama olmadığı sürece korkma tatlım..ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol su içip dinlen..düşük risklerinde suyun çok önemli etkisi varmış kasılmaları önlüyormuş...
iyiyim canım..kahvaltıya anneme gitiştim,oradan da pazara gittim hatta pazarda canım ayva çektimidem hassas ayva ağrtıyor aslında,nasıl yiyeceğim bakalım çok merak ediyorum..belki göz nefsimi körertirim bir dilim yiyerek...bebişimizle pazarımızı da yapıp eve döndük,az önce babamız geldi birazdan yemeğe otururuz..günüm böyle geçti...
hoşgeldin canım...hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hb bitanem...teşekkür ederim bu güzel karşılama için...inşallah burada güzel paylaşımlar yaparız...hepimizin hamileliğide rahat geçer inşallah...Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eylesin hepimize .....
hb bitanem....çok saolasın...inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi....bu heyecanı yaşamak o kadarda güzelki....
sanada hayırlı bayramlar canım benim güle güle git gel inşallah iyi bak kuzularınla kendinede tatlım benimmmgüzel hamişler bern bugün yolaq cıkcam allahın izniyle sizi okuyamıycam diye üzülüyorum
simdiden hepinizin kurban bayramını kutlarım
bebişlerinizle ilk bayramınız cok seker olur insallah
kuzucuklara bol bol et yedirin tüm drlar hafta da 2 3 gün kırmızı et diyor:)
ben de 2 kuzumla bayram kutluyacagım insallah
sorunsuz bir bayram olur
yola cıkacak olanlara simdiden hayırlı yolculuklar
tatlı anneler
hepinizin harika bir anne olacagına tüm kalbimle inanıyorum
öpüyoruz 3 ümüzde sizi ve cici beişlerinizi:)))
canım bende gece 11 olunca uykum geliyo sabahda 6-7 dedimi ayaktayım hiç sorma yaa bi haftadır böleyim heyecandan galiba eşimde sasırıyo bana sen nasıl böle erken kalkıyon diyoookızlar uyku düzenleriniz nasıl ben alıştıgım gibi saat 8:30 da kalkıyorum uyuyamıyorum karşı komsum da hamile 3 ten önce kalkmıyor bu sorun değil değilmi??*
afiyet olsun canım..
etsiz olduğu için birşey olacağını sanmıyorum..çiğ etler toksplazma yapıyor ama senin çiğ köfte etsizmiş..mide bulantısı da belki nefsin körelince tiksinmişsindir ondan olabilir bazen banada oluyor..
eğer kanaman yada lekelenmen yoksa kendin yapabilirsin canım..benim de hamileliğimi çok kişi bilmesede çok yakınlarım biliyor tüp bebek olduğu için...
akıntıda sadece ikimizde yok sanırım..bunu da boş durmadım ve araştırdım..:13: hamilelikte vucüt östrojen sagıladığı için akıntı olurmuş..bizim progesteronumuz yüksek olduğu için akıntımız olmuyormuş..araştırmalarım bu bilgiyi verdi bana..benim doktorum progynex iğnemin dozunu artırdı vücutta fazla progesteron olmasından dolayı akıntım olmuor sanırım..artık buna bağladım..
hoşgeldin canım..hayırlı olsun,sağlıklı bir 9 ay geçirmeni dilerim...
canım geçmiş olsun bol su iç ve dinlen..daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bol su içmek rahimdeki kasılmaları önlediği için düşük riskini azaltırmış...ben su özürlüyüm ama midem bulana bulana en az 1.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum..hiç yoktan iyidir diyerek...
kanama ve lekenmen olursa yerinden kımıldama derim eğer lekenmen filan olmazsa da çok kısa mesafelere git..bırak darılan olursa darılsın hamile olduğunu öğrendiklerinde hepsi seni anlayışla karşılayacaklardır..bebişlerimiz herşeyden daha önemli bence...
canm geçmiş olsun dikkat et kendineeKızlar ben geldim. Geçmişi okuyamadım. Çkıcam hemen. Yaklaşık 1 saattir kasık ağrrım vardı. Az önce kahverengi lekem geldi. Dr.umu aradım yat dinlen ve bol sıvı tüket dedi. Korkuyorum dua edin
kızlarrrrr kapıyaa bayramdan dolayı kapalıyız yazalım kismeler gelmiyoo valla ailesi uzakta olan ve bayramı evde geçirecek olan tek benim galibaa
Kızlar ben geldim. Geçmişi okuyamadım. Çkıcam hemen. Yaklaşık 1 saattir kasık ağrrım vardı. Az önce kahverengi lekem geldi. Dr.umu aradım yat dinlen ve bol sıvı tüket dedi. Korkuyorum dua edin
hoşgeldin bacım ayy sorma bende de oluyo oturunca bi an ayaga kalkıyom kasıklarım geriliyoo sonra akıntım var bide belim agrıyo az önce komşumla markete gittik inanki belim agrısından yürüyemedimmm rabbim korusun hepimizi ve bebişlerimizi inşallahhhselam arkadaşlarrrrr. geçmişi okudum hepiniz iyiymişsiniz çok şükür. benimde acayip kasık ağrım oluyor arada geliyor ama fena çok korkuyordum. dün annem olur o ağrılar normal dedi. biraz rahatladım. onun dışında çok uykum geliyor bütün gün uyuyorum :) yarın doktora gidicem inş keseyi görebiliriz. hepinizi öpüyorummm
slm canımm çok gecmiş olsun tatlım benim ayagaının altına yastık koy iki tane öle uzan dinlen tatlım benimm rabbim korusun senide bebişinide inşallahhhhKızlar ben geldim. Geçmişi okuyamadım. Çkıcam hemen. Yaklaşık 1 saattir kasık ağrrım vardı. Az önce kahverengi lekem geldi. Dr.umu aradım yat dinlen ve bol sıvı tüket dedi. Korkuyorum dua edin
hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun allah bagıslasın yawrunuuherkese ii akşamlar bende 2011 temmuz anne adayıyım.son regl tarihim 03 ekim 30 ekimde öğrendim 8 kasımda doktora gidip keseyi gördük . 22 kasımda tekrar çağırdı kalp atışları için. allah herkese hayırlısını versin.
kızlarrrrr kapıyaa bayramdan dolayı kapalıyız yazalım kismeler gelmiyoo valla ailesi uzakta olan ve bayramı evde geçirecek olan tek benim galibaa
hoşgeldin bacım ayy sorma bende de oluyo oturunca bi an ayaga kalkıyom kasıklarım geriliyoo sonra akıntım var bide belim agrıyo az önce komşumla markete gittik inanki belim agrısından yürüyemedimmm rabbim korusun hepimizi ve bebişlerimizi inşallahhh
inşalllahhhhh bitanemm. sorma valla o gerilme bende de var hele mutfakta dolaba uzanınca falan karnım yırtılacak sanıyorum çok fena ya. bebişlerimiz sağlıklı demekki kuşummm annelerine tutunmaya çalışıyorlarbenim belim ağrımıyor çok şükür midem de iyi ama bebişim tombik olucak sanırım hep açımm