arkadaşlar bende temmuz annesi olmak istiyorum ..bakalımm Allah kısmet ederse..son regi 2 kasım beklenen regi 28 kasım.... 2 yaşında kızım var o da 2008 temmuz doğumlu ..inşşalah bir daha kısmet olur temmuz annesi olmak...ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olucak..temmuz sonu doğum yaparım sezeryan da 10 gün önce alınıyo bebek...bakalım kısmet artık...
tşkler..ozaman ben bir soru sorayım..benim akıntım olmuyor bu normal mi?İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlarsınız.Merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz bişeyler olursa seve seve yardımcı olurum.
teşekkür ederim canım...ne güzel gecmiş kuzu afiyet olsun canımmm
benimde akıntım yok yaaa..olması mı normal acaba olmaması mı????ilk ayyy ne gibi degişiklikler oluyo canım bide ebnim ilki düşüktü ya belim felan agrısın hemen tedirgin olyom akıntım var beyaz sekilde bi gögüslerim felaket agrıyo bide acıkmahissi var normal mi bunlar baska neye dikkat edelim varmı önerilerin baska şimdiden tesekkürlerrrr
canım,benim eşimde çalışıyor bizde evdeyiz..zaten çalışmasa da hamileliğin ilk aylarında yolculuk tehlikeli olduğu için götürmezdi..selam kızlar nasılsınız güzel anneler bayram telaşlarınız mı var yoksa...ben bayramda bi yere gidemiyorum eşim çalışmak zorunda..bende tek gitmek istemedim memlekete falan.evde şekerleme yapıcam ha bire...
kızlar nasıl begendinizmiii diğer topigede attım ama daha çok bu topige uyarrr bugun aldım çokmu erken davrandım nee ama dayanamadımmmm
az önce bi polis eşi arkadasımla görüştümde belim agrıyo deyince oglun olcak ozaman dedi genelde erkek olunca bele kız oluncada kasıklara vururmuş bende az önce ondan duydum hakkımızda hayırlısı olsun valla babamız çiçek yaptırmış ilk duydugu gün üstündede kız bebek vardı benim için farketmez eli ayagı düz saglıklı olsunda farketmez benim için hayırlısı olsun inşallahhh canlar hepimiz içinnn
rabbim gönlüne göree versin inşallah canım benimmarkadaşlar bende temmuz annesi olmak istiyorum ..bakalımm Allah kısmet ederse..son regi 2 kasım beklenen regi 28 kasım.... 2 yaşında kızım var o da 2008 temmuz doğumlu ..inşşalah bir daha kısmet olur temmuz annesi olmak...ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olucak..temmuz sonu doğum yaparım sezeryan da 10 gün önce alınıyo bebek...bakalım kısmet artık...
herkese merhaba,
bende temmuz annesi olacağım inşallah,ilk hamileliğim ve sizlerin bana çok yardımı olacağını düşünüyorum.umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.
tşkler..ozaman ben bir soru sorayım..benim akıntım olmuyor bu normal mi?
teşekkür ederim canım...
benimde akıntım yok yaaa..olması mı normal acaba olmaması mı????
canım,benim eşimde çalışıyor bizde evdeyiz..zaten çalışmasa da hamileliğin ilk aylarında yolculuk tehlikeli olduğu için götürmezdi..
canım çok beğendim güzel günlerde giy..içinden gelmiş almışsın..iyide yapmışsın :81:
benimde arada kasıklarım ağrıyor..
yok canım kan testi yaptırmadım idrar testi yaptılarçok iyiyim sağol sen nasılsın
benimde agrıyo canım ilk zamanlarda oluyomuşşş
ayyy sormaaa igrenmek yok haaa benimde canım kokoreç çektii yedim rahatladım
ya bende istiyorum ara sırada olsun ama yok olmuyoRica ederim canım. Valla bende de şiddetli bulantı olmuyor diye kafayı takıyorum sorma:) Bazen şiddetli bulantımolsun istiyorum. Aslında bu kadar da kafaya takmamak gerek; ama elimizde değil:)
ah cnm ya geçmiş olsun bol bol dinlen allah yardımcın olsuncanim, ben bel agrisini hepinizin yerine cekiyorum sanirim.... cünkü hareket edecek halim yok, hareket ettikce kilitleniyorum(( bende bel fitigida var yaa, simdi iyicee azdi agrisii
hoşgeldin aramızaslm kızlar bende 6 haftalık hamileyim5.haftada kesemi gördüm 2 gün önce hafif kanamam oldu çok korktum hatta ağladım ertesi gün hemen kontrole gittim doktorum düşük riskim bulunduğunu söyledi ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi bu arada gelişimi çok iyiymiş bebeğimin ve kalp atışlarını gördüm iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem dualarınızı eksik etmeyin .Allah yardımcımız olsun inşaallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.Benide listeye eklerseniz sevinirim 29yaşındayım 65 kiloyum :)
oo ben doktor kontrolünden dönerken aldım bu bakılılardan benimde yumurtanın içinden bebik çıkıyo senin kide çok güzelmiş güle güle giy şekerimkızlar nasıl begendinizmiii diğer topigede attım ama daha çok bu topige uyarrr bugun aldım çokmu erken davrandım nee ama dayanamadımmmm
merhaba cnmherkese merhaba,
bende temmuz annesi olacağım inşallah,ilk hamileliğim ve sizlerin bana çok yardımı olacağını düşünüyorum.umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.
günaydın şekerimgünaydınlarrrrrrr dünyanın en güzel anneleriii hayırlı pazarlarrrrrrrrr
canım hepimizde genelde olan selermiş ben hep soruyom aynı seleri sölüyo herkes normalmiş yaniii
bende de öyle iğrenme falan yok ama cnm çokta fazla bişey çekmiyomidem bulanmıyo akıntım yok:18:sadece arada ğarılarım oluyo o kadar ama ben çok endişelenmiyorum çünkü benim önceki hamileliğimde böyleydi
ya bende istiyorum ara sırada olsun ama yok olmuyo
ah cnm ya geçmiş olsun bol bol dinlen allah yardımcın olsun
hoşgeldin aramızadikkat et kendine
oo ben doktor kontrolünden dönerken aldım bu bakılılardan benimde yumurtanın içinden bebik çıkıyo senin kide çok güzelmiş güle güle giy şekerim
merhaba cnm
burdan çok şeyler öğreneceğiz cnm hep beraber
amin cnm
günaydın şekerimsanada
bende soruyorum cnm normalmiş bunların olması ama bende olmuyo o ayrı:82:
günaydın herkese
bende temmuz annesi olucam inşallah
4+4 hamileyim
şimdilik doğum tarihi 20 temmuz görülüyor
inşallah sağ salim alırız bebişleri kucağımıza
bende mide bulantısı oluyo akıntım yok bu normal heralde
bide ben adet tarihim gelmeden 3 gün önce öğrendim
10 kasımdı
dün adet günümdü kasıklarım daha çok ağrıdı
hatta korktum bişe olur mu diye ama
adet olmadım tabiki allahıma şükürler olsun
24 kasımda kalp atışını dinlicem inşallah kesede görünmedi ama
doktor duyarız büyük olasılıkla dedi
inşallah duyarım meleğimi :18:
slm canlar benimde canım çig köfte cekti içinde et yokk neyse sipariş verdim geldi yedim ama şimdide midem bulandı yaaaaa
Ben geldimmm:)Bizde 6+1 iz.Bizide alır mısınız aranıza