2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah sen de bize katılırsın canım.kızını da Allah sana bağışlasın.Bir hamilelik geçirmişsin dolayısıyla da bir haftaya kadar falan belirtileri hissedersin.Her şey gönlünce olsun

İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlarsınız.Merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz bişeyler olursa seve seve yardımcı olurum.
tşkler..ozaman ben bir soru sorayım..benim akıntım olmuyor bu normal mi?
ne güzel gecmiş kuzu afiyet olsun canımmm
teşekkür ederim canım...
benimde akıntım yok yaaa..olması mı normal acaba olmaması mı????

selam kızlar nasılsınız güzel anneler bayram telaşlarınız mı var yoksa...ben bayramda bi yere gidemiyorum eşim çalışmak zorunda..bende tek gitmek istemedim memlekete falan.evde şekerleme yapıcam ha bire...
canım,benim eşimde çalışıyor bizde evdeyiz..zaten çalışmasa da hamileliğin ilk aylarında yolculuk tehlikeli olduğu için götürmezdi..
kızlar nasıl begendinizmiii diğer topigede attım ama daha çok bu topige uyarrr bugun aldım çokmu erken davrandım nee ama dayanamadımmmm

canım çok beğendim güzel günlerde giy..içinden gelmiş almışsın..iyide yapmışsın :81:

benimde arada kasıklarım ağrıyor..

herkese merhaba,
bende temmuz annesi olacağım inşallah,ilk hamileliğim ve sizlerin bana çok yardımı olacağını düşünüyorum.umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.

rabbim gönlüne göree versin inşallah canım benimm
herkese merhaba,
bende temmuz annesi olacağım inşallah,ilk hamileliğim ve sizlerin bana çok yardımı olacağını düşünüyorum.umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.

hoşgeldin canım benimde ilk hamilelegiim bakalım tabiki birbirimize yardımcı ve destek olmak için burdayız bitanem benimmm

canım hepimizde genelde olan selermiş ben hep soruyom aynı seleri sölüyo herkes normalmiş yaniii

günaydın hanımlar

dün uğrayamadım hiç sabah bi çıktım evden akşama kadar çarşı dolaştım ordan da yemeğe eltime geldim gece 12 buçuktu geldim size baktım ama yazamadım bi geçmişi okuyup geleyim

bende de öyle iğrenme falan yok ama cnm çokta fazla bişey çekmiyomidem bulanmıyo akıntım yok:18:sadece arada ğarılarım oluyo o kadar ama ben çok endişelenmiyorum çünkü benim önceki hamileliğimde böyleydi

Rica ederim canım. Valla bende de şiddetli bulantı olmuyor diye kafayı takıyorum sorma:) Bazen şiddetli bulantımolsun istiyorum. Aslında bu kadar da kafaya takmamak gerek; ama elimizde değil:)
ya bende istiyorum ara sırada olsun ama yok olmuyo
canim, ben bel agrisini hepinizin yerine cekiyorum sanirim.... cünkü hareket edecek halim yok, hareket ettikce kilitleniyorum (( bende bel fitigida var yaa, simdi iyicee azdi agrisii
ah cnm ya geçmiş olsun bol bol dinlen allah yardımcın olsun
hoşgeldin aramıza dikkat et kendine
kızlar nasıl begendinizmiii diğer topigede attım ama daha çok bu topige uyarrr bugun aldım çokmu erken davrandım nee ama dayanamadımmmm
oo ben doktor kontrolünden dönerken aldım bu bakılılardan benimde yumurtanın içinden bebik çıkıyo senin kide çok güzelmiş güle güle giy şekerim
herkese merhaba,
merhaba cnm

burdan çok şeyler öğreneceğiz cnm hep beraber

amin cnm
günaydınlarrrrrrr dünyanın en güzel anneleriii hayırlı pazarlarrrrrrrrr
günaydın şekerim sanada
canım hepimizde genelde olan selermiş ben hep soruyom aynı seleri sölüyo herkes normalmiş yaniii

bende soruyorum cnm normalmiş bunların olması ama bende olmuyo o ayrı:82:

slm seker naber nasılsın evet canım belkisende 3 aydan sonra baslar bebegem

günaydın herkese
bende temmuz annesi olucam inşallah
4+4 hamileyim
şimdilik doğum tarihi 20 temmuz görülüyor
inşallah sağ salim alırız bebişleri kucağımıza
bende mide bulantısı oluyo akıntım yok bu normal heralde
bide ben adet tarihim gelmeden 3 gün önce öğrendim
10 kasımdı
dün adet günümdü kasıklarım daha çok ağrıdı
hatta korktum bişe olur mu diye ama
adet olmadım tabiki allahıma şükürler olsun
24 kasımda kalp atışını dinlicem inşallah kesede görünmedi ama
doktor duyarız büyük olasılıkla dedi
inşallah duyarım meleğimi :18:

yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz topiğimize,
inşallah hep beraber güzel anlarımızı paylaşırız,beraber çıktığımız bu yolu fire vermeden tamamlarız..bunun için sürekli dualar ediyorum...
inanmayacaksınız belki ama düşmanıma bile annelik duygusunu yaşat diye dualar ediyorum 6 senedir ne çektiğimi bir Allah, bir ben,bir de ailem biliyor..oyüzden hakeden herkez annelik tacıyla taçlansın inşallah...

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

slm canlar benimde canım çig köfte cekti içinde et yokk neyse sipariş verdim geldi yedim ama şimdide midem bulandı yaaaaa

günaydin canlar, bende rüyamda kisir yapiyordum, uffff bi canim cektiki sormayin...... yapsammi acaba, daha cevremde kimseciklerede söylemedim hamile oldugumu ilk 3 ay gectikten söylerim diyorum, o zamana kadar canim ne cekerse artik kendim yapicam :))) suanda tiksinti yok cok sükür,
benimde akintim hic yok sadece 3 günde bir beyaz akintim oluyor, bazen kou sari ama bu akinti cokk degil 3-4 günde bir yaniii
kasik ve bel agrim tabikiii devam ediyor, karnim ac oldugunda midem bulaniyor o kadar
yeni gelen arkadaslarida tebrik ediyorum aramiza hosgedinzz

[
slm canlar benimde canım çig köfte cekti içinde et yokk neyse sipariş verdim geldi yedim ama şimdide midem bulandı yaaaaa

slm canım bende çok istiyorum çigköfte ama ilk bebegimde doktorum kesinlikle yasaklamıştı ondan yemitorum salam sucuk sosis ilk 3 ay yeme yada çok az tüket canımcım

Slm kızlar benimde doktora gitmeden önce pembemsi bi akıntım vardı fazla önemsememiştim ama dikkat edin öyle bi durum olduğunda o düşük riskinden kaynaklanıyomuş daha sonra kanamam oldu biraz ama neyseki hemen durdu bilginiz olsun yani pembemsi bi akıntı olursa doktorunuza danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…