2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim 6 ekimse nasil 6+1 oluyor?
sen bebeginin kalp atisini görmüsmüydün?

moralini yüksek tutmalisin canim,
Rabbim yüzünü her daim güldürüsnnnn:emir_bebek:

Öğrendiğimden beri 1 hafta gelişimi önden gidiyor.Doktorum pazartesi 5+2 dedi.Kese ölçüsüne göre söylüyorlar ya gelişimi 1 hafta önde.Kalp atışını görmedik henüz.Kafama tek taktığım o zaten hayırlısıyla onu da görsek iyiden iyiye rahatlayacağım.
İyi dileklerin için teşekkür ederim:)Umarım seninde yüzün hep güler.Tek gözyaşın mutluluktan olur canım:KK49:

nasıl yani benim hesaplamama göre 5+5 günlük internete yazsana gebelik hesaplama diye bir bak ordan

Az önce de açıkladım canım gelişmimiz 1 hafta önden gidiyor.Birde şu leke olmasa:KK43:
Bu arada o lekelenme bende sadece tuvalette oluyor.Sizde de öylemiydi???Normalde yok yani.Günde 1 kere felan oluyor..

güzel hamişler bern bugün yolaq cıkcam allahın izniyle sizi okuyamıycam diye üzülüyorum
simdiden hepinizin kurban bayramını kutlarım
bebişlerinizle ilk bayramınız cok seker olur insallah
kuzucuklara bol bol et yedirin tüm drlar hafta da 2 3 gün kırmızı et diyor:)
ben de 2 kuzumla bayram kutluyacagım insallah
sorunsuz bir bayram olur
yola cıkacak olanlara simdiden hayırlı yolculuklar
tatlı anneler
hepinizin harika bir anne olacagına tüm kalbimle inanıyorum
öpüyoruz 3 ümüzde sizi ve cici beişlerinizi:nazar::)))
:KK9::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar:
güzel hamişler bern bugün yolaq cıkcam allahın izniyle sizi okuyamıycam diye üzülüyorum
sorunsuz bir bayram olur
tatlı anneler

hayırlı yolculuklar canım :nazar:

Ben daha yeni kahvaltı ediyorum ondan yazamadım sabah beri miğdem fena bulanıyodu komşuda kapılarını sökmüş apartmanın içinde boya yapıo kokusundan iice miğdem kalktı kustum off yaa yemekde yiyemedim :KK43:

kızlar uyku düzenleriniz nasıl ben alıştıgım gibi saat 8:30 da kalkıyorum uyuyamıyorum karşı komsum da hamile 3 ten önce kalkmıyor bu sorun değil değilmi??*

slm canlar benimde canım çig köfte cekti içinde et yokk neyse sipariş verdim geldi yedim ama şimdide midem bulandı yaaaaa:KK5: :KK5:
afiyet olsun canım..
etsiz olduğu için birşey olacağını sanmıyorum..çiğ etler toksplazma yapıyor ama senin çiğ köfte etsizmiş..mide bulantısı da belki nefsin körelince tiksinmişsindir ondan olabilir bazen banada oluyor..
günaydin canlar, bende rüyamda kisir yapiyordum, uffff bi canim cektiki sormayin...... yapsammi acaba, daha cevremde kimseciklerede söylemedim hamile oldugumu ilk 3 ay gectikten söylerim diyorum, o zamana kadar canim ne cekerse artik kendim yapicam :))) suanda tiksinti yok cok sükür,
benimde akintim hic yok sadece 3 günde bir beyaz akintim oluyor, bazen kou sari ama bu akinti cokk degil 3-4 günde bir yaniii
kasik ve bel agrim tabikiii devam ediyor, karnim ac oldugunda midem bulaniyor o kadar
yeni gelen arkadaslarida tebrik ediyorum aramiza hosgedinzz
eğer kanaman yada lekelenmen yoksa kendin yapabilirsin canım..benim de hamileliğimi çok kişi bilmesede çok yakınlarım biliyor tüp bebek olduğu için...
akıntıda sadece ikimizde yok sanırım..bunu da boş durmadım ve araştırdım..:13: hamilelikte vucüt östrojen sagıladığı için akıntı olurmuş..bizim progesteronumuz yüksek olduğu için akıntımız olmuyormuş..araştırmalarım bu bilgiyi verdi bana..benim doktorum progynex iğnemin dozunu artırdı vücutta fazla progesteron olmasından dolayı akıntım olmuor sanırım..artık buna bağladım..
Ben geldimmm:)Bizde 6+1 iz.Bizide alır mısınız aranıza:emir_bebek::KK49:
hoşgeldin canım..hayırlı olsun,sağlıklı bir 9 ay geçirmeni dilerim...:nazar:
Slm kızlar benimde doktora gitmeden önce pembemsi bi akıntım vardı fazla önemsememiştim ama dikkat edin öyle bi durum olduğunda o düşük riskinden kaynaklanıyomuş daha sonra kanamam oldu biraz ama neyseki hemen durdu bilginiz olsun yani pembemsi bi akıntı olursa doktorunuza danışın.
canım geçmiş olsun bol su iç ve dinlen..daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bol su içmek rahimdeki kasılmaları önlediği için düşük riskini azaltırmış...ben su özürlüyüm ama midem bulana bulana en az 1.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum..hiç yoktan iyidir diyerek...
Saol canım öyle yapıyorum zaten akşama kadar yatıyorum arada kalkıyorum çok sıkıcı yatmaya hiç alışkın değilim bayramda mecbur bayram ziyaretlerine gidicem bi durum olurmu diye çok korkuyorum :KK43:

kanama ve lekenmen olursa yerinden kımıldama derim eğer lekenmen filan olmazsa da çok kısa mesafelere git..bırak darılan olursa darılsın hamile olduğunu öğrendiklerinde hepsi seni anlayışla karşılayacaklardır..bebişlerimiz herşeyden daha önemli bence...

Bende 12 den önce kalkmıyorum ancak uykumu alabiliyorum ama akşam yatışında önemli tabi ben mesela 1 den önce uyuyamıyorum

sorunsuz bir bayram olur
tatlı anneler
canım hayırlı yolculuklar,kendine ve bebişine iyi bak..bayramınız mübarek olsun şimdiden canım...
Ben daha yeni kahvaltı ediyorum ondan yazamadım sabah beri miğdem fena bulanıyodu komşuda kapılarını sökmüş apartmanın içinde boya yapıo kokusundan iice miğdem kalktı kustum off yaa yemekde yiyemedim :KK43:
canım bu saate kadar kahvaltı yapmamış olman iyi birşey değil ama midenin bulanması ço iyi bir şey :13: doktorlar bulantının bebeğin sağlıklı olduğuna işaret ettiğini söylüyorlar...
kızlar uyku düzenleriniz nasıl ben alıştıgım gibi saat 8:30 da kalkıyorum uyuyamıyorum karşı komsum da hamile 3 ten önce kalkmıyor bu sorun değil değilmi??*

12'de yatıyorum 8.30 da kalkıyorum...
karşı komşun kaç aylık hamile?belki ilerleyen aylarda bizde öyle oluruz..

Ben normalde kafamı kaldıramıyorum.Ama bugün canım sıkkın diye uyuyamadım.Sınıfta yardımcı ablma var.Hocam oğlan geliyor dedi.3 tane kızı var.Ben cin gibiydim hocam uyuyamazdım diyor:KK66:

şimdi 4.ayına girdi ama bu zamana kadar hep yattı :KK55::KK55:
onun kızı olucak demek ki :KK4:
neyse canlar ben kaçar yemek yapıcam hoşçakalın
güle güle canım..bende birazdan yemek yapmak için çıkıcam...
Ben normalde kafamı kaldıramıyorum.Ama bugün canım sıkkın diye uyuyamadım.Sınıfta yardımcı ablma var.Hocam oğlan geliyor dedi.3 tane kızı var.Ben cin gibiydim hocam uyuyamazdım diyor:KK66:

demek ki bizim oğlumuz olucak...:KK55: sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyet farketmez..kız delisiyim ama rabbim bunca yıl bekledikten sonra hangisini verirse versin yanlızca duacı olabilirim..

X