2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim 5.haftada kesemi gördüm 2 gün önce hafif kanamam oldu çok korktum hatta ağladım ertesi gün hemen kontrole gittim doktorum düşük riskim bulunduğunu söyledi ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi bu arada gelişimi çok iyiymiş bebeğimin ve kalp atışlarını gördüm iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem dualarınızı eksik etmeyin .Allah yardımcımız olsun inşaallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.Benide listeye eklerseniz sevinirim 29yaşındayım 65 kiloyum :)

hayırlı ugurlu olsun canımm allah hayırlı ve saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin dua ederim canım sende bize et olurmu kuzuu

hayırlı ugurlu olsun canımm allah hayırlı ve saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin dua ederim canım sende bize et olurmu kuzuu

Amin canım çok saol biraz korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın bu düşük olayı çok zor bişeymiş bunu anladım sürekli lavobodayım kanamam olucak die çok korkuyorum gerçi ilaç çok iyi geldi progestan kullanıyorum günde 3 kere ama bakalım iki hafta sonra tekrar kontrolüm var Birde bende kansızlık var ileri derecede onun için de gynoferon kullanıyorum günde iki kere birde folik asit olark folbiol kullanıyorum günde 1 defa ilaçlarda miğde bulantımı arttırıyo iştahsızlık var bende sabahları zorla bişyler yemeye çalışıyorum çıkarıcak gibi oluyorum 1 kerede kustum ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi problem diil Sen kaç haftalık hamilesin senn nasıl gidiyo ?

canım benimde daha yeni 8 ekimdi adetim suanda inetrnete göre 5+1 görünüyo ben adetim 1 gün gecti hemen gittim kan testine cok şükür cıktı hatta 397 cıktı klomen kullanmıştım bu ay sükürler olsunki rabbime bebişim benimlemiş benim de ilki düşüktü canım rabbim kimseye yasatmasın inşallah bundada tedirginim işte daha görmedik teyzesi bayramdan sonra inş bende de kansızlık var ama çok ileri safhada deil canım ben pekmez yemeye calışıyom bide dokrotum elevit verdi öncede düşügüm oldugu için coraspin verdi canım onları kullanıyom rabbimin izniyle bayram bitsinde bende sabırsızlıkla bekliyom bebişimi görmeyi rabbime emanetiz bitanem

Son düzenleme:
slm kızlar...bende aranıza yeni katıldım...bende temmuz 2011 annesi olacam inşallah Rabbimin izniyle...burda güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum canlarım...dün doktora gittim...beta HCG ye bakıldı..1500 çıktı...ayın 27 sinde tekrar kontrolum var...şuan henüz ufak o zaman muayene edecem seni dedi...sizler nasılsınız şekerler?

hoşgeldin canımmm sefalar getirdinnnnnn
ay herkes hamile olsunda topigimiz dolsun emiiiiiiiiiiiiiiii

evet yaaaa canomm hadi inşallahhhhhh

hayırlı olsun rainofapril..inşallah sağlıkla kucağına alırsın... bu dönemlerde lekelenme ve kanama olabiliyormuş...yoğun kanama olmadığı sürece korkma tatlım..ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol su içip dinlen..düşük risklerinde suyun çok önemli etkisi varmış kasılmaları önlüyormuş...

slm canım naber nasılsınnnn
iyiyim canım..kahvaltıya anneme gitiştim,oradan da pazara gittim hatta pazarda canım ayva çekti midem hassas ayva ağrtıyor aslında,nasıl yiyeceğim bakalım çok merak ediyorum..belki göz nefsimi körertirim bir dilim yiyerek...bebişimizle pazarımızı da yapıp eve döndük,az önce babamız geldi birazdan yemeğe otururuz..günüm böyle geçti...

hoşgeldin canım...hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah

merhaba bende 2010 nisan annesiyim çok güzel dönemler yaşıyorsunuz şu aralar kıymetini bilin ve tadını çıkarmaya bakın.Bebekli yaşam ilk aylarda beklediğinizden zor geçiyor

canım şu ilk 3 ayı bir atlatsak çok rahat dönemler yaşayacağız da korkudan o rahatlığı yaşayamıyuruz daha..bizde senin gibi sağlıka kucağımıza alırız inşalah yavrumuzu kucağımıza

ne güzel gecmiş kuzu afiyet olsun canımmm

İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlarsınız.Merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz bişeyler olursa seve seve yardımcı olurum.

ilk ayyy ne gibi degişiklikler oluyo canım bide ebnim ilki düşüktü ya belim felan agrısın hemen tedirgin olyom akıntım var beyaz sekilde bi gögüslerim felaket agrıyo bide acıkmahissi var normal mi bunlar baska neye dikkat edelim varmı önerilerin baska şimdiden tesekkürlerrrr

selam kızlar nasılsınız güzel anneler bayram telaşlarınız mı var yoksa...ben bayramda bi yere gidemiyorum eşim çalışak zorunda..bende tek gitmek istemedim memlekete falan.evde şekerleme yapıcam ha bire...

selam kızlar nasılsınız güzel anneler bayram telaşlarınız mı var yoksa...ben bayramda bi yere gidemiyorum eşim çalışak zorunda..bende tek gitmek istemedim memlekete falan.evde şekerleme yapıcam ha bire...

slm canım nasılsın nasıl gidiyo bende gidemiyom kusum eşimin izni bittii zaten polislerin fazla izni olmuyo 20 gün onuda yazın harcadık kısmet napalım evimizde gecirz ilk defa inşallahhh

selam oranje yeni topicte toplanmışsınız ne güzel benim nette sorun vardı 2 gündür giremedim ama bu akşam sorun çözüldü ve ben de katılıyorum aranıza
slm canım nasılsın nasıl gidiyo bende gidemiyom kusum eşimin izni bittii zaten polislerin fazla izni olmuyo 20 gün onuda yazın harcadık kısmet napalım evimizde gecirz ilk defa inşallahhh

kızlar sizinle burda da buluşmak ne güzel,biz gidicez memlekete ama pazartesi.Bu arada nasıl gidiyor hamileliğiniz

ooo maşallahh kız senin bebik 2.ayını doldurmuş ne güzellll üzerime alındım hemenn benim hamilelik güsel gidiyo mide bulantılarımlaa sen anlat senin nasıl gidiyooo kalp atışını gördünmüüüü

kızlar nasıl begendinizmiii diğer topigede attım ama daha çok bu topige uyarrr bugun aldım çokmu erken davrandım nee ama dayanamadımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…