- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
selam oranje yeni topicte toplanmışsınız ne güzel benim nette sorun vardı 2 gündür giremedim ama bu akşam sorun çözüldü ve ben de katılıyorum aranıza
kızlar sizinle burda da buluşmak ne güzel,biz gidicez memlekete ama pazartesi.Bu arada nasıl gidiyor hamileliğiniz
kızlar nasıl begendinizmiii diğer topigede attım ama daha çok bu topige uyarrr bugun aldım çokmu erken davrandım nee ama dayanamadımmmm
hoşgeldin bitanem benim evet yhaa aynı duygular içindeyiz tatlım benim güle güle git gel inşallahhh valla benim belim agrıyoo oturup kalkıncakasıklarım sızlıyo beyaz sekilde aknıtım var gögüslerim agrıyo çok şükür yinede razıyım mutluyum yeterki saglıcakla gelsin bebişim canımın içi sende ne var ne yok aslında paylaşsak böle yasadıgımız belirtileri felan benim ilki düşüktü ya canım ondan cok tedirgin oluyom rabbime emanetiz bebişlerle
benimde ilk bebegim merdivenden çıkarken öldü o yüzden merdivenlerden çıkarken inerken sanki karnım burnumdaymış gibi davranıyorum acuk korkuyorum 3.ayı doldurayım başka bişi istemiyorumama ilki sağlıksızmış hiç midem bulanmamıştı ama şimdi böcegim midemi zorluyoooo
az önce bi polis eşi arkadasımla görüştümde belim agrıyo deyince oglun olcak ozaman dedi genelde erkek olunca bele kız oluncada kasıklara vururmuş bende az önce ondan duydum hakkımızda hayırlısı olsun valla babamız çiçek yaptırmış ilk duydugu gün üstündede kız bebek vardı benim için farketmez eli ayagı düz saglıklı olsunda farketmez benim için hayırlısı olsun inşallahhh canlar hepimiz içinnn
kız o zaman benim ki ne olcak hem belim agrıyo hem kasıgım yoksam ikislerimmi olcak hem kız hem oglann ayyy yaaaaaaa 26 sı gelsede bebikimi görsem bekli 2 tanedir
melikee aşeriyomusun kızzzz
ben başladım valla canım kahvaltı yapmak istemedi mandalina yedim sonrada pastaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi düşünüyomda ıyyyyyy aç karnınaaaaaaaa
kaçmayın sakın birazdan gelicemmmm
yok güzelim benim hesaplayıcıya göre 4 artı 4 gözüküyor henüz keseyi göremedikk bayramdan sonra inşallah.mide bulantıların erken başlamış canım benim öncekinde 5.haftada başlamıştı ama o bulantılar bebişinin yaşadığını gösteriyor canımooo maşallahh kız senin bebik 2.ayını doldurmuş ne güzellll üzerime alındım hemenn benim hamilelik güsel gidiyo mide bulantılarımlaasen anlat senin nasıl gidiyooo kalp atışını gördünmüüüü
çok güzel iyi günlerde giy inşallah ben de biberon emzik falan aldım zaten öncekine ördüğüm giysiler hep duruyor kendime sonra bakıcamkızlar nasıl begendinizmiii diğer topigede attım ama daha çok bu topige uyarrr bugun aldım çokmu erken davrandım nee ama dayanamadımmmm
sağol canım inşallah sağlıklıca gidip geliriz doktora sordum gitmende sakınca yok dedi ama korkuyorum yine de.bende zaten bel fıtığı var bu yaştahoşgeldin bitanem benim evet yhaa aynı duygular içindeyiz tatlım benim güle güle git gel inşallahhh valla benim belim agrıyoo oturup kalkıncakasıklarım sızlıyo beyaz sekilde aknıtım var gögüslerim agrıyo çok şükür yinede razıyım mutluyum yeterki saglıcakla gelsin bebişim canımın içi sende ne var ne yok aslında paylaşsak böle yasadıgımız belirtileri felan benim ilki düşüktü ya canım ondan cok tedirgin oluyom rabbime emanetiz bebişlerle
ben de merdivenlere çok dikkat ediyorum,ilkinde ben de kayıp düşmüştüm 2. basamaktan.neyse bu kez sağlıklı olur bebişlerimiz inşallahbenimde ilk bebegim merdivenden çıkarken öldü o yüzden merdivenlerden çıkarken inerken sanki karnım burnumdaymış gibi davranıyorum acuk korkuyorum 3.ayı doldurayım başka bişi istemiyorumama ilki sağlıksızmış hiç midem bulanmamıştı ama şimdi böcegim midemi zorluyoooo
kızlar ben ilkinde tam dut zamanıydı o zaman sürekli dut yiyordum,ekşi şeyleri ağzıma sürmüyordum nitekim erkekmiş.yani ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi miydi.kasık bel ağrısı bilmem cinsiyet hakkında ipucu verir mi.Bir de karın büyürse öne doğru çıkık olursa kız basenler genişlerse erkek derler hayırlı sağlıklı olsun da başka bi şey istememkız o zaman benim ki ne olcak hem belim agrıyo hem kasıgım yoksam ikislerimmi olcak hem kız hem oglann ayyy yaaaaaaa 26 sı gelsede bebikimi görsem bekli 2 tanedir
yok güzelim benim hesaplayıcıya göre 4 artı 4 gözüküyor henüz keseyi göremedikk bayramdan sonra inşallah.mide bulantıların erken başlamış canım benim öncekinde 5.haftada başlamıştı ama o bulantılar bebişinin yaşadığını gösteriyor canım
çok güzel iyi günlerde giy inşallah ben de biberon emzik falan aldım zaten öncekine ördüğüm giysiler hep duruyor kendime sonra bakıcam
sağol canım inşallah sağlıklıca gidip geliriz doktora sordum gitmende sakınca yok dedi ama korkuyorum yine de.bende zaten bel fıtığı var bu yaştabel ağrım arada nüksediyor kasıklarımda da sızı ve gerilmeler hissediyorum canım,göğüslerde dolgunluk var,akıntım var her gün çamaşır değiştiriyorum:) mide bulantım henüz yok,yiyorum da yiyorum valla
ben de merdivenlere çok dikkat ediyorum,ilkinde ben de kayıp düşmüştüm 2. basamaktan.neyse bu kez sağlıklı olur bebişlerimiz inşallah
kızlar ben ilkinde tam dut zamanıydı o zaman sürekli dut yiyordum,ekşi şeyleri ağzıma sürmüyordum nitekim erkekmiş.yani ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi miydi.kasık bel ağrısı bilmem cinsiyet hakkında ipucu verir mi.Bir de karın büyürse öne doğru çıkık olursa kız basenler genişlerse erkek derler hayırlı sağlıklı olsun da başka bi şey istemem
kahvaltını yapmaya calış bebegemmm süt iç yumurta ye haslanmış sonra peynir ye mutlakaaaa
turşu almaya gittimmm
ah canım yaa yemeye çalışıyorum ama 2 gündür pek yiyemiyorum