2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ağrıyor canım. Normal, hatta kasıklarım da ağrıyor arada

Ben bildirdim özel mesajla; umarım ilgilenirler bizimle:KK3:

İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. Dualarımız seninle. :KK69:

mrb canım gercekten mi yaa bende tedirgin oldum ne bu bel agrısı diye hani cok erken geldi bana ama yinede sizede bi danısayım aynı durum varmı diye gecer inşallah hayırlısıyla bide cok korktum bişi olcak felan diye allah korusun bebişlerimizide bizide canım benimmm çok tesekkürlerrr:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

Rica ederim canım. Valla bende de şiddetli bulantı olmuyor diye kafayı takıyorum sorma:) Bazen şiddetli bulantımolsun istiyorum. Aslında bu kadar da kafaya takmamak gerek; ama elimizde değil:)

yav kızlar burayı okudum oram buram ağrımaya başladı he.belim ağrıdı biraz sanki :)
dr sabahları biraz bulantım oluyo dedim bana dramamine yazdı bgn kahvaltıdan sonra içtim.ya bulantıdan çok bidem kazınıyo kendimi tutmasam 100 kilo olurum heralde ana öğün haricinde bol bol meyve su kraker yiyorum yoksa varya ucunu kaçırıcam :)
bide o hapı tok mu açmı yazmıyo baktım foruma farketmez demişler siz kullanıyo musunuz??

Rica ederim canım. Valla bende de şiddetli bulantı olmuyor diye kafayı takıyorum sorma:) Bazen şiddetli bulantımolsun istiyorum. Aslında bu kadar da kafaya takmamak gerek; ama elimizde değil:)

evet canım da bana doktorum elevit verdi o engel oluyomus bulantıya mesela ben tatlıyı severdim ama simdi istemeye istemeye yiyorum canım böle limon ekşi tuzlu seler cekiyoooo:KK34: bu arada ellerine saglık canım liste içinn :KK19: :KK19:

yav kızlar burayı okudum oram buram ağrımaya başladı he.belim ağrıdı biraz sanki :)
dr sabahları biraz bulantım oluyo dedim bana dramamine yazdı bgn kahvaltıdan sonra içtim.ya bulantıdan çok bidem kazınıyo kendimi tutmasam 100 kilo olurum heralde ana öğün haricinde bol bol meyve su kraker yiyorum yoksa varya ucunu kaçırıcam :)
bide o hapı tok mu açmı yazmıyo baktım foruma farketmez demişler siz kullanıyo musunuz??

slm canım yok ben elevitle coraspin alıyom önce düşügüm oldu ya coraspini ondan verdi sanırım bide belim agrıyınca cok korktummm:KK5:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ya ben karnım kocaman olsun istiyorum yaa bide bebşlrimiz yengeç burcu olucak yengeç burcu halim selim laf dinleyen bişey dimi yoksa değil mi?:KK36::KK35:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ya ben karnım kocaman olsun istiyorum yaa bide bebşlrimiz yengeç burcu olucak yengeç burcu halim selim laf dinleyen bişey dimi yoksa değil mi?:KK36::KK35:

hayırlısı olsun kuşum ben sadece evcil olduklarını biliyom yani aileye düşkün oluyolarr:KK34:

Merhaba kızlar.Yaaaaaaaaaaa bende bu topiğe gelmeyi çok ama çok istiyorum.Ne olur bizlere dua edin.Hamilelerin duası kabul olur.Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Bu arada Kasım topiğinden buraya transfer olan arkadaşlarımıda kocamannnnnnnnn öpüyroum.:KK16:

ayy ,inş.sizide ağustos anneleri bölümünde görürüz....

iyi aksamlar annecikler, benim midem bulanmiyor, ama sizler bulanmiyor diye niye üzüllüyorsunuz ? cok merak ettim

birde benim 10 temmuz dogum günüm, muhtemel dogum tarihimde 8 temmuz :)))) yani ayni güne denk gelme ihtimalide yüksek aslinda, bakalim görelim
ben hakiki bir yengecim canlar, cokta uysalimdir, herkeste cok sever sayarlar sagolsunlar,,,,, ama tek sevmedigim huyum cokk duygusalim malesef :KK43:(( daha güclü olmak isterdim aslinda

kızlar bişey sorcam benim 13. adet günüm sizlerin günü geçmiş günü geçen arkadaşlar sorum hani adet olacagımız zaman rahminin acıldıgını hissederiz yaa o hamileyken oluyomu yani nasıl anlatsam ayıp olcak ama sanki içeri hava giriyomuş gibi bir his oluyomu saatten belli biraz endişelendim sorayım dedim???

kızlar bişey sorcam benim 13. adet günüm sizlerin günü geçmiş günü geçen arkadaşlar sorum hani adet olacagımız zaman rahminin acıldıgını hissederiz yaa o hamileyken oluyomu yani nasıl anlatsam ayıp olcak ama sanki içeri hava giriyomuş gibi bir his oluyomu saatten belli biraz endişelendim sorayım dedim???

canım tam anlayamadım sorununu ama ağrılar oluyorsa bu çok normal..doktorum kese büyüdükçe kasık ağrılarının olabileceğini ve bu ağrılardan korkmamam gerektiğini söyledi..

canım tam anlayamadım sorununu ama ağrılar oluyorsa bu çok normal..doktorum kese büyüdükçe kasık ağrılarının olabileceğini ve bu ağrılardan korkmamam gerektiğini söyledi..

aslında anlatamadım ama gerek kalmadı geçti zaten agrılar oluyor simdilik teşekkürler

canom ben adet olacağım zaman böbrek taraflarım ağrıyordu.mesela o hiç olmadı.ama rahim tarafım çok ağrıdı başlarda .şimdi git gide azaldı .dediğin gibi aynen rahmin açılıyormuş gibi hissediyorsun...

canom ben adet olacağım zaman böbrek taraflarım ağrıyordu.mesela o hiç olmadı.ama rahim tarafım çok ağrıdı başlarda .şimdi git gide azaldı .dediğin gibi aynen rahmin açılıyormuş gibi hissediyorsun...

ewet dün akşam öyle bişey hissettim ama bugun geçti :KK31:

X