- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
uzaktaymışsın bana. hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun canım?
evet biraz arası var ama metrobüs kolaylaşrdı baya
fatih medicalpark inş cnm....doktorum ayşegül sofuoğlu doktorumu çok seviyorum ondan vazgeçemiyorum cnm
sen nereye gidiyosun
çok güzel olmuş cnm emeğine sağlık
hamile kaldığım kilo 85 cnm
ilk sayfaya koyamıyomuyuz
İlk sayfaya koymak için mod arkadaşa söylememiz lazım. Ama o zaman bilgilerimizi hep o düzenleyecek. Ona haber vermemiz gerekecek yani. Uygun mudur :)
canımcım bildirmeden önce benim adımı değiştirebilirmisin rica etsem
al canım al,bizler çok şanslıyız balığın bol olduğu döneme geldi hamileliğimiz...iyi maşşalah yemen içmen ...umarım sağlıklık bebecikler dünyaya getiririz..bende akşama balık alayım barii...
kırmızı ve yoğun değilmiş,korkma tatlım... bana hemşire bu dönemlerde kanamanız olabilir yoğun olmadığı sürece korkma demişti...çok saol cnm
pembemsi bi leke halinde geldi tam olarak kan değil yani kırmızıya dönerse hemen ara gel dedi bugünlük istirahat et korkma dedi çok şkr kesildi şuanlık iyiyim umarım bida olmaz baya bi korktum yatıyorum zaten cnm
dua edelim hayırlısı olsun
canım transferden sonra bana da ananas ye demişlerdi ama ben araştırma yapmadan hiçbir şey yiyip içmemeye dikkat ettiğim için ananası da iyice araştırmıştım..zaten kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum birde ananas yemem sakıncalı olabilir diye yemedim...öylemi canım ozaman aslında ilk zamanlar içmek tehlikeli. ben hiç içmeyeyim en iyisi kendimi riske atmayayım yok yere zaten zar zor kavuştum meleğime.
canım transferden sonra bana da ananas ye demişlerdi ama ben araştırma yapmadan hiçbir şey yiyip içmemeye dikkat ettiğim için ananası da iyice araştırmıştım..zaten kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum birde ananas yemem sakıncalı olabilir diye yemedim...
aklınızda bulunsun arkadaşlar nar da düşük riski yapıyormuş.
Kabak çekirdeği de düşük yapıyormuş kızlar. Ben zaten yemem; ama aklınızda bulunsun.:13:
bende tam bunu soracaktım.sen de nasış diye aynen seninki gibi aç kalınca özellikle her vakit oluyor benimki.midem bulanıyor diyemeyecek kadar hafif ama var.rahatsız oluyorum.daha erken 5+5 iz en erken6.haftada başlıyormuş.oda hafif hafif.bizimki başladı baksana .doktorum bana ne kadar miden bulanırsa bebek o kadar sağlıklıdır diyordu...hiç midemin çok bulanmasını isteyeceğim aklıma gelmezdi
İlk sayfaya koymak için mod arkadaşa söylememiz lazım. Ama o zaman bilgilerimizi hep o düzenleyecek. Ona haber vermemiz gerekecek yani. Uygun mudur :)
saol cnmDüzelttim ve bildirdim
saol cnm şuan iyiyim tamamen kanamam kesildi:92:al canım al,bizler çok şanslıyız balığın bol olduğu döneme geldi hamileliğimiz...
kırmızı ve yoğun değilmiş,korkma tatlım... bana hemşire bu dönemlerde kanamanız olabilir yoğun olmadığı sürece korkma demişti...
dualarımız seninle...
hiç duymamıştım saol cnm bilgi içinKabak çekirdeği de düşük yapıyormuş kızlar. Ben zaten yemem; ama aklınızda bulunsun.:13:
sanada güzelimhayırlı akşamlar güzel annelerrrrrrrrrrrrrrr
yaaa kızlar size bişi sorcam benim oturdugum an böle biraz belim agrıyo sizce normalmi korkuyom yaa bişi olur diyee allahım korusun
yok canım kan testi yaptırmadım idrar testi yaptılarkan testi yaptırdın mı sen :81:nasılsın taze anne adayı
benimde agrıyo canım ilk zamanlarda oluyomuşşşyaaa kızlar size bişi sorcam benim oturdugum an böle biraz belim agrıyo sizce normalmi korkuyom yaa bişi olur diyee allahım korusun
kaç gündür cnm ananas istiyodu alıcaktım almıyım bari
Merhaba kızlar.Yaaaaaaaaaaa bende bu topiğe gelmeyi çok ama çok istiyorum.Ne olur bizlere dua edin.Hamilelerin duası kabul olur.Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Bu arada Kasım topiğinden buraya transfer olan arkadaşlarımıda kocamannnnnnnnn öpüyroum.
yaaaa ne bilim canım cok korkuyom ben yaaaaaaaaa ne yapmam lazım onuda bilmiyom yastık koydum uzanmaya calışıyom ama hiç yatmayı sevmiyom hep ayaktayım yada oturuyom rabbime emanetiz bebişlerimizide bizide korusun yüce rabbim inşallahhhh çok tesekkürler canımmod arkadaşca bi sorun yoksa bizim için ne olabilir ki
saol cnm
saol cnm şuan iyiyim tamamen kanamam kesildi:92:
hiç duymamıştım saol cnm bilgi için
sanada güzelim
normaldir cnm bebekler şekillendikçe olucakmış böyle ağrılar
senindemi oluyo canım ayy inşallahh öledir kuzu yaaaa çok tesekkürler bidenemmyok canım kan testi yaptırmadım idrar testi yaptılarçok iyiyim sağol sen nasılsın
benimde agrıyo canım ilk zamanlarda oluyomuşşş
ayyy sormaaa igrenmek yok haaa benimde canım kokoreç çektii yedim rahatladım
Merhaba kızlar.Yaaaaaaaaaaa bende bu topiğe gelmeyi çok ama çok istiyorum.Ne olur bizlere dua edin.Hamilelerin duası kabul olur.Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Bu arada Kasım topiğinden buraya transfer olan arkadaşlarımıda kocamannnnnnnnn öpüyroum.
yaaa kızlar size bişi sorcam benim oturdugum an böle biraz belim agrıyo sizce normalmi korkuyom yaa bişi olur diyee allahım korusun
mod arkadaşca bi sorun yoksa bizim için ne olabilir ki
saol cnm
saol cnm şuan iyiyim tamamen kanamam kesildi:92:
hiç duymamıştım saol cnm bilgi için
sanada güzelim
normaldir cnm bebekler şekillendikçe olucakmış böyle ağrılar