2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol cnm

pembemsi bi leke halinde geldi tam olarak kan değil yani kırmızıya dönerse hemen ara gel dedi bugünlük istirahat et korkma dedi çok şkr kesildi şuanlık iyiyim umarım bida olmaz baya bi korktum yatıyorum zaten cnm

dua edelim hayırlısı olsun

doktor bane 1200mg lık omega3 ve folik plus verdi. omega3 ü her gün 1 tane al balık yiyeceğin gün alma dedi. Folik plus da günde 3 kere alıyorum

canim banada doktorum dulphaston diye bir ilac verdi, onu günde 1 defa al dedi, birde ya elevit yada folik plus hangisini istersen onu al dedi, cünkü ikiside ayni özellikleri tasiyormus... bende bir gün onu diger gün digerini aliyorum. ama günde bir tane yeterlimikii??

canım geçmiş olsun dinlen hiç bir iş yapma arada oluyormuş kanama arkadaşımda yaşadı.hiç korkma içini ferah tut

canım ananas suyunu fazla içmekte iyi değildir,dozunu iyi ayarlamaya çalış..ananas suyu kanı sulandırır, fazlası kanamaya yol açabilir...

öylemi canım ozaman aslında ilk zamanlar içmek tehlikeli. ben hiç içmeyeyim en iyisi kendimi riske atmayayım yok yere zaten zar zor kavuştum meleğime.

Allah yavrularımızı bize bağışlasın geçmiş olsun dikkat et kendine

folik plus aldığın zamanlar günde 3 tane al elevitin içeriğindeki folik asit oranın bilmiyorum ama onun bir multivitamin olduğunu biliyorum grip olduğum zaman kullanıyordum onu:26: ondan 1 tane alman yeterlidir heralde. bilemiyorum doktorun söylediği gibi al sen:92:

bende gün içersinde mutlaka ceviz meyve hurma bazen kuru incir balık tavuk yada et mut3aka yeşillik süt tüketmeye çalışıyorum ama yumurta hiç yiyemiyorum normaldede sevmem zaten yumurtayı şimdi hiç yiyemiyorum

canim benim, gecmis olsun, sen dinlenmene bak, istirahaini yapp, gerisini Allah a birak, moralini yüksek tut, umudunuda yitirme, umut cikmayinca can cikmazsmis.... dönüsüm kanamasidir,

doktorunun dediği gibi kullan cnm en doğrusunu o bilir

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|85| | |Keseyi gördü
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |
13|Defhne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek
14|ebruozcan85|26|4 Ekim|11 Temmuz|49| | |
15|oranje|24|8 Ekim|12 Temmuz|54| | |Keseyi gördü
16|esra8608|..|27 Eylül|4 Temmuz|..| | |Bayramdan sonra dr. gidecek
17|canom_14|24|16 Ekim|23 Temmuz|56| | |26 Kasım dr. gidecek

Son düzenleme:
kızlar size görmemişin bebeğini göstermek istiyorum...

Pek net değil; ama maşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Hoşgeldin canım. Listemize ekledim seni de. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Günaydın kızlar nasılsınız bende düne kadar pek bişi yoktu ama akşamdan beri bulantılarım başladı ama dah akusma yok...

Benim daha adet gecikmesi olmadan hafif içim bulanıyordu; ama abartı değil. Çok hafif.. Ama çok aç kaldığımda ve geceleri yatarken hafif mide bulantısı ve mide yanmam oluyor. Kusma yok henüz

Ben hergün muhakkak kahvaltıda peynir, zeytin, domates, yumurta yiyorum. Yumurta sevmem; ama içim bulana bulana yiyiyorum napiim

Çay yerine, taze sıktığım meyve suyumu içiyorum. Çayı da dr. um günde 1 bardak o da yemeklerden ancak 2 saat sonra içmeme izin verdi. Zaten pek sevmem çay.

Seninle aynıyıs demek ki bizde bugün 5+5 olduk

bende de hafif var. Arada böyle midem kalkacak gibi oluyor; ama birşeyler yiyince geçiyor. Ara öğünlerde bende badem, fındık ve ceviz yiyiyorum.

Midem bulanınca da az yoğurt yiyiyorum ki midemi bastırsın diye. Tavsiye ederim kızlar.

Hurmayı bende duymuştum. Alayım bari. Bu gidişle duba gibi olucaz

Canım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun.

çok güzel olmuş cnm emeğine sağlık

hamile kaldığım kilo 85 cnm

ilk sayfaya koyamıyomuyuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…