2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun,bu dönemlerde kanama olabilirmiş,çok yoğun olmadığı sürece korkma..tek tavsiyem bol su içip yatman olabilir..sadece tuvalet ihtiyacın için kalk..
doktorun iğne yada ilaç önerdi mi?bu durumlarda hemen düşük önleyici iğneler tavsiye ediyorlar..

çok saol cnm

pembemsi bi leke halinde geldi tam olarak kan değil yani kırmızıya dönerse hemen ara gel dedi bugünlük istirahat et korkma dedi çok şkr kesildi şuanlık iyiyim umarım bida olmaz baya bi korktum yatıyorum zaten cnm

dua edelim hayırlısı olsun

doktor bane 1200mg lık omega3 ve folik plus verdi. omega3 ü her gün 1 tane al balık yiyeceğin gün alma dedi. Folik plus da günde 3 kere alıyorum:KK16:

canim banada doktorum dulphaston diye bir ilac verdi, onu günde 1 defa al dedi, birde ya elevit yada folik plus hangisini istersen onu al dedi, cünkü ikiside ayni özellikleri tasiyormus... bende bir gün onu diger gün digerini aliyorum. ama günde bir tane yeterlimikii??

slm kızlar

bugün biraz kanamam oldu korkudan yatıyorum doktorumu aradım oda yat dedi bende yatıyorum bugün ama kesildi gibi sanki allah korkutmasın kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu ağlamaya falan başladım eşimda hastaydı sabaht beri oda evdeydi daha şimdi çıktı oda telaşlandı yazık neyse bişey yok çok şkr

ee sizden ne haber

canım geçmiş olsun dinlen hiç bir iş yapma arada oluyormuş kanama arkadaşımda yaşadı.hiç korkma içini ferah tut

canım ananas suyunu fazla içmekte iyi değildir,dozunu iyi ayarlamaya çalış..ananas suyu kanı sulandırır, fazlası kanamaya yol açabilir...

öylemi canım ozaman aslında ilk zamanlar içmek tehlikeli. ben hiç içmeyeyim en iyisi kendimi riske atmayayım yok yere zaten zar zor kavuştum meleğime.

çok saol cnm

pembemsi bi leke halinde geldi tam olarak kan değil yani kırmızıya dönerse hemen ara gel dedi bugünlük istirahat et korkma dedi çok şkr kesildi şuanlık iyiyim umarım bida olmaz baya bi korktum yatıyorum zaten cnm

Allah yavrularımızı bize bağışlasın:KK49::KK19: geçmiş olsun dikkat et kendine:KK16:

canim banada doktorum dulphaston diye bir ilac verdi, onu günde 1 defa al dedi, birde ya elevit yada folik plus hangisini istersen onu al dedi, cünkü ikiside ayni özellikleri tasiyormus... bende bir gün onu diger gün digerini aliyorum. ama günde bir tane yeterlimikii??

folik plus aldığın zamanlar günde 3 tane al elevitin içeriğindeki folik asit oranın bilmiyorum ama onun bir multivitamin olduğunu biliyorum grip olduğum zaman kullanıyordum onu:26: ondan 1 tane alman yeterlidir heralde. bilemiyorum doktorun söylediği gibi al sen:92:

bende gün içersinde mutlaka ceviz meyve hurma bazen kuru incir balık tavuk yada et mut3aka yeşillik süt tüketmeye çalışıyorum ama yumurta hiç yiyemiyorum normaldede sevmem zaten yumurtayı şimdi hiç yiyemiyorum

çok saol cnm

canim benim, gecmis olsun, sen dinlenmene bak, istirahaini yapp, gerisini Allah a birak, moralini yüksek tut, umudunuda yitirme, umut cikmayinca can cikmazsmis.... dönüsüm kanamasidir,

doktorunun dediği gibi kullan cnm en doğrusunu o bilir

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü:nazar:
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|85| | |Keseyi gördü:nazar:
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü:nazar:
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü:nazar:
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |
13|Defhne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek:nazar:
14|ebruozcan85|26|4 Ekim|11 Temmuz|49| | |
15|oranje|24|8 Ekim|12 Temmuz|54| | |Keseyi gördü:nazar:
16|esra8608|..|27 Eylül|4 Temmuz|..| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
17|canom_14|24|16 Ekim|23 Temmuz|56| | |26 Kasım dr. gidecek:nazar:

Son düzenleme:
kızlar size görmemişin bebeğini göstermek istiyorum...:KK9::KK49:

Pek net değil; ama maşallah :nazar::nazar::nazar:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. :emir_bebek:

iyi akşamlar anne adayları bende temmuz annesiyim son adet tarihim 27 eylül 4 temmuz doğum gözüküyo önce idrar testi yaptım ilki silik çizgi ikincisi kalın çizgi pazar günü kan testi yaptırdım 7500 çıktı dr gitmedim daha bayramda sonra gidicem allah kısmet ederse
rabbim meleklerimizi kucağımıza görmeyi nasip etsin

Hoşgeldin canım. Listemize ekledim seni de. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Günaydın kızlar nasılsınız bende düne kadar pek bişi yoktu ama akşamdan beri bulantılarım başladı ama dah akusma yok...:KK17:

Benim daha adet gecikmesi olmadan hafif içim bulanıyordu; ama abartı değil. Çok hafif.. Ama çok aç kaldığımda ve geceleri yatarken hafif mide bulantısı ve mide yanmam oluyor. Kusma yok henüz :KK19:

kızlar güzel hatunlar bu arada nasıl besleniyorsunuz alışkanlıklarınızdan değişen neler oldu..sigara içmiyonuz demi...bende sigara falan goookkkk ama çayımı bırakmadım günde 3 fincan kadar içiyom hala...iş yerinde olmasam onuda içmem ama bitki çaylarınada yüklenmek daha kötü ondan çayı bırakamadım eskiden 7-8 bardak içerdim ama...onun dışınnda pek bi olumsuz beslenmem yok ...sizler ne alemlerdesiniz..

Ben hergün muhakkak kahvaltıda peynir, zeytin, domates, yumurta yiyorum. Yumurta sevmem; ama içim bulana bulana yiyiyorum napiim :KK17:

Çay yerine, taze sıktığım meyve suyumu içiyorum. Çayı da dr. um günde 1 bardak o da yemeklerden ancak 2 saat sonra içmeme izin verdi.:KK25: Zaten pek sevmem çay. :KK3:

:KK61: bende tam bunu soracaktım.sen de nasış diye aynen seninki gibi aç kalınca özellikle her vakit oluyor benimki.midem bulanıyor diyemeyecek kadar hafif ama var.rahatsız oluyorum.daha erken 5+5 iz en erken6.haftada başlıyormuş.oda hafif hafif.bizimki başladı baksana .doktorum bana ne kadar miden bulanırsa bebek o kadar sağlıklıdır diyordu...hiç midemin çok bulanmasını isteyeceğim aklıma gelmezdi:KK1:

Seninle aynıyıs demek ki bizde bugün 5+5 olduk :nazar::nazar:

bende de hafif var. Arada böyle midem kalkacak gibi oluyor; ama birşeyler yiyince geçiyor. Ara öğünlerde bende badem, fındık ve ceviz yiyiyorum.

Midem bulanınca da az yoğurt yiyiyorum ki midemi bastırsın diye. Tavsiye ederim kızlar. :KK3:

daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.mesela yumurtayı haşlanmış sevmem kızartılmış çok daha lezzetli ama bebiş için haşlıyorum:2: çay en fazla iki bardak oda çok açık.bide bol bol yeşillik ve meyve yiyorum.yani bol bol ot yiyorum 9 ay sonrada süt vereceğim:KK52: .eskiden yemekleri çok pişirilmiş severdim şimdi az pişiriyorum tadı güzel değil yaa ama ne yapalım mecbur.ceviz ve kuru hurma yiyorum bide(çok önceden bir hadis duymuştum.hamile kadınlar ilk kırk gününde hurma yesinn diye)

Hurmayı bende duymuştum. Alayım bari. Bu gidişle duba gibi olucaz :KK9::KK9:

slm kızlar

bugün biraz kanamam oldu korkudan yatıyorum doktorumu aradım oda yat dedi bende yatıyorum bugün ama kesildi gibi sanki allah korkutmasın kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu ağlamaya falan başladım eşimda hastaydı sabaht beri oda evdeydi daha şimdi çıktı oda telaşlandı yazık neyse bişey yok çok şkr

ee sizden ne haber

Canım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun. :KK71:

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü:nazar:
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |Keseyi gördü:nazar:
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü:nazar:
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü:nazar:
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |