- 28 Temmuz 2010
- 3.635
- 3
ya burda kimse toplanmıyooo kızlarrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzz
kan testi yaptırdın mı sen :81:nasılsın taze anne adayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya burda kimse toplanmıyooo kızlarrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzz
canım çok geçmiş olsun,bu dönemlerde kanama olabilirmiş,çok yoğun olmadığı sürece korkma..tek tavsiyem bol su içip yatman olabilir..sadece tuvalet ihtiyacın için kalk..
doktorun iğne yada ilaç önerdi mi?bu durumlarda hemen düşük önleyici iğneler tavsiye ediyorlar..
doktor bane 1200mg lık omega3 ve folik plus verdi. omega3 ü her gün 1 tane al balık yiyeceğin gün alma dedi. Folik plus da günde 3 kere alıyorum
slm kızlar
bugün biraz kanamam oldu korkudan yatıyorum doktorumu aradım oda yat dedi bende yatıyorum bugün ama kesildi gibi sanki allah korkutmasın kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu ağlamaya falan başladım eşimda hastaydı sabaht beri oda evdeydi daha şimdi çıktı oda telaşlandı yazık neyse bişey yok çok şkr
ee sizden ne haber
canım ananas suyunu fazla içmekte iyi değildir,dozunu iyi ayarlamaya çalış..ananas suyu kanı sulandırır, fazlası kanamaya yol açabilir...
çok saol cnm
pembemsi bi leke halinde geldi tam olarak kan değil yani kırmızıya dönerse hemen ara gel dedi bugünlük istirahat et korkma dedi çok şkr kesildi şuanlık iyiyim umarım bida olmaz baya bi korktum yatıyorum zaten cnm
dua edelim hayırlısı olsun
Allah yavrularımızı bize bağışlasın geçmiş olsun dikkat et kendine
canim banada doktorum dulphaston diye bir ilac verdi, onu günde 1 defa al dedi, birde ya elevit yada folik plus hangisini istersen onu al dedi, cünkü ikiside ayni özellikleri tasiyormus... bende bir gün onu diger gün digerini aliyorum. ama günde bir tane yeterlimikii??
çok saol cnm
pembemsi bi leke halinde geldi tam olarak kan değil yani kırmızıya dönerse hemen ara gel dedi bugünlük istirahat et korkma dedi çok şkr kesildi şuanlık iyiyim umarım bida olmaz baya bi korktum yatıyorum zaten cnm
dua edelim hayırlısı olsun
canim banada doktorum dulphaston diye bir ilac verdi, onu günde 1 defa al dedi, birde ya elevit yada folik plus hangisini istersen onu al dedi, cünkü ikiside ayni özellikleri tasiyormus... bende bir gün onu diger gün digerini aliyorum. ama günde bir tane yeterlimikii??
kızlar size görmemişin bebeğini göstermek istiyorum...
iyi akşamlar anne adayları bende temmuz annesiyim son adet tarihim 27 eylül 4 temmuz doğum gözüküyo önce idrar testi yaptım ilki silik çizgi ikincisi kalın çizgi pazar günü kan testi yaptırdım 7500 çıktı dr gitmedim daha bayramda sonra gidicem allah kısmet ederse
rabbim meleklerimizi kucağımıza görmeyi nasip etsin
Günaydın kızlar nasılsınız bende düne kadar pek bişi yoktu ama akşamdan beri bulantılarım başladı ama dah akusma yok...
kızlar güzel hatunlar bu arada nasıl besleniyorsunuz alışkanlıklarınızdan değişen neler oldu..sigara içmiyonuz demi...bende sigara falan goookkkk ama çayımı bırakmadım günde 3 fincan kadar içiyom hala...iş yerinde olmasam onuda içmem ama bitki çaylarınada yüklenmek daha kötü ondan çayı bırakamadım eskiden 7-8 bardak içerdim ama...onun dışınnda pek bi olumsuz beslenmem yok ...sizler ne alemlerdesiniz..
bende tam bunu soracaktım.sen de nasış diye aynen seninki gibi aç kalınca özellikle her vakit oluyor benimki.midem bulanıyor diyemeyecek kadar hafif ama var.rahatsız oluyorum.daha erken 5+5 iz en erken6.haftada başlıyormuş.oda hafif hafif.bizimki başladı baksana .doktorum bana ne kadar miden bulanırsa bebek o kadar sağlıklıdır diyordu...hiç midemin çok bulanmasını isteyeceğim aklıma gelmezdi
daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.mesela yumurtayı haşlanmış sevmem kızartılmış çok daha lezzetli ama bebiş için haşlıyorum:2: çay en fazla iki bardak oda çok açık.bide bol bol yeşillik ve meyve yiyorum.yani bol bol ot yiyorum 9 ay sonrada süt vereceğim .eskiden yemekleri çok pişirilmiş severdim şimdi az pişiriyorum tadı güzel değil yaa ama ne yapalım mecbur.ceviz ve kuru hurma yiyorum bide(çok önceden bir hadis duymuştum.hamile kadınlar ilk kırk gününde hurma yesinn diye)
slm kızlar
bugün biraz kanamam oldu korkudan yatıyorum doktorumu aradım oda yat dedi bende yatıyorum bugün ama kesildi gibi sanki allah korkutmasın kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu ağlamaya falan başladım eşimda hastaydı sabaht beri oda evdeydi daha şimdi çıktı oda telaşlandı yazık neyse bişey yok çok şkr
ee sizden ne haber
k.çekmecedeyim canım sen nerde oturuyorsun?
kasımpaşada oturuyorum cnm
k.çekmeceyi bilirim orda arkadaşlarım oturuyor
çok güzel olmuş cnm emeğine sağlık|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |Keseyi gördü
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |