-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.441
kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı
Katara_Ang bu araştırmayı nerde okuduğunu lütfen söylede o siteyi şikayet edelim.sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın
gerçekten çok üzüldüm çünkü aynı şeyleri yaşadım
benimde ilk kaybımdan sonra bazı testler yapıldı bunlar genetik testlerdi
ve benim kanımda pıhtılaşma çıktı. tedaviside gebelikten önceki ilk üç ay aspirin, folik asit ve B12 vitamini. Gebe kaldıktan sonrada bunlara ek olarak heparin içeren yani kanı sıvılaştıran iğne. Belki duymuşsundur hergün iğne olan gebeleri bende onlardan biriyim.
İnşallah sorunun neyse ortaya çıkar ve bundan sonraki gebeliğin daha sağlıklı bi şekilde olur. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
Kendine iyi bak canım.
Kızlar bişe sorcam
benim bugün kasıklarım belim bacaklarım sürekli sızlıyor
adet ağrısı gibi değil ama anlamadım
eve gidip biran evvel yatmak istiyorum
kahverengi lekem bugün yok ama sanki bu sızlama sonunda yine gelcek gibi
sizinde sürekli bahsettiğiniz rahim büyüyo ondan oluyo sızısımıdır bu? ve bu kadar erken dönemdemi olur ben daha 5 hafta bile değilimm off yaa
böyle olan varmı?
canım kalbinin durduğunu nasıl anladınız? ben de pek bi belirti yok daha haftaya gitcem kontrole.. sürekli kafam bebikte.. inşallah bişey olmaz.mersenem canım geçmiş olsun
benim ilkinin de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum
ama bak ikinciye hamileyim
Allah sana da nasip eder inşallah
ya kızlar ben de buraya geldim ..aslında benim durum biraz karışık.. ya ucundan mart annesi ya da nisan annesi olucam.. ama diğer taraftakilerden benden nerdeyse 1 ay fazla hamile ben de o yüzden buraya takılıcam.. hem burda birsürü tanıdık ark. var. bana da yer var mı aranızdaaaaaaaaaa???? :))
hiç bi bilgim yok.. netten bi araştır bakalım..arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düşük riski ve kanamayı önlemek amaçlı 275 mg apranax verdi doktorum. bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan var mı?
hepiniz saolun kızlar ALLAH razı olsun canım senin bebekte mi aynı oldu
ay canımcım iyiki buldum sizleri.. çok şükürselam canım hoşgeldin...
bende yanlışlıkla oraya girmişim bi baktım herkes ileri, öyle çaktım..
buradan devam et sende..
ay canımcım iyiki buldum sizleri.. çok şükür
amaan amaan,böyle düşüncelerden uzak durmak lazım...
bence böyle durumlarda asla kendinizle kıyaslamayın...
herkesin ilişkisi farklı ayrıca bunu sadece hamileliğe
bağlamamak lazım,başka nedenleri de vardır mutlaka...
ama cinsellik hem kadn hem erkek için çok önemli bir ihtiyaç
hemde ilişkinin sağlığı açısından,çünkü bu isteksiz dönem iyice soğutuyor
canım hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta bende o bel ve kasık ağrılarından olmuştu. Ben çalışmadığım için evde yattım ağrım arttığında. Halada ayakta çok kalınca kasıklarım ağrıyor.
Sen henüz doktora gitmedin sanırım, gittiğinde herşeyi sor, hatta bir arkaşadım önermişti, hamilelik ilerledikce soruların artacak, küçük bir not defteri edin ve sorularını not al, bence iyi fikir.
Fırsat buldukca ayaklarını uzat, iş yerinde masa altına bi tabure filan koy, sen hamilesin herşeye izin var.:1hug:
araştrdım canım ama hiçbir bilgi yok tam tersi antiflematuarların kullanılmasının riskli oldugunu söylüyorlar. içmedim gerçi lekelenmemde gecti şimdi ama napıcam bilmiyorum yaa. doktorumla ilgili şüphe ve korku basladı şimdi..
kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı
bence başka bi doktora daha git ve bu ilacı verdini söyle bakalım ne dicek..
araştrdım canım ama hiçbir bilgi yok tam tersi antiflematuarların kullanılmasının riskli oldugunu söylüyorlar. içmedim gerçi lekelenmemde gecti şimdi ama napıcam bilmiyorum yaa. doktorumla ilgili şüphe ve korku basladı şimdi..