- 27 Aralık 2008
- 730
- 5
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.501
amiiiiiiinnnn:Saruboceq:darısı tüm bekleyenlere :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiiiiinnnn:Saruboceq:darısı tüm bekleyenlere :Saruboceq:
mersenem canım düşük yapmana çok üzüldüm inş teslerinin neticesine göre bundan sonra daha sağlıklı gebelikler geçirirsin..listeden isteğin üzerine seni sildim(
zektbom canım bilgilerini gördüm ve senide listemize ekledim..
yeni gelen arkadaşlar bilgilerini özelden msj atarlarsa eklerim...
Günde 3 tane günlük pet kullanıyorum, çok akıntım var, ama jel mi geri geliyo yoksa akıntı mı ayırt edemiyorum ki, ama krem gibi bişey gelse anlarım herhalde, bide krem geri geliyorsa içeride donan şey ne??? acayıp pıhtılaşıyo içeride, en kötüsüde onu dışarıya çıkarmak, kendi çıkmıyo bende, sende de oluyo mu? ben bu sabah artık tüpün tamamını sokamadım, gitmiyo ve açıyo.
Bu gün 16:30 da doktora gidiyorum, tüp bebekten mezun oldum zemuszemus, artık normal bir jinekolağa gidiyorum, jelim bitti onu da yazdıracağım, hemde bir sorayım daha ne kadar kullanmalıyım diye. Tüp bebekcim 10.haftaya kadar kullan dedi.
İlacın işe yarayan kısmı giriyordur merak etme sen.:1hug:
Mormaske, progresteron kanamsı olan yada tüp bebek ile hamile kalanların kullandığı bir ilaç, sen normal yolla gebe kaldıysan ve herşey yolundaysa bu ilaçla inşallah hiç tanışmazsın.
Ben sadece Elevit kullanıyorum vitamin olarak, başka bişey vermedi tüp bebek doktorum, bu gün ilk kez normal jinekolağa gideceğim, bide ona soracağım bakalım.
Zerdal, arkadaşını çok tebrik ederim, tüp bebekci bir arkadaş daha katılacak aramıza yani, ne güzel. Bizim tüp bebek topiğinde de baya hamile vardı ama burada sadece Angeli görüyorum.
Temmuzda tüp bebek yaptıranlar Topiğinde hamile kalanlarn nerdesiniz yaahuu.
arkadaşlar benim 2 yaşında bi kızım var..bu 2. hamileliğim..kızım bana inanılmaz düşkün ve beni oyuncak bebeğinden bile kıskanan bi kız..nasıl tepki vericek bilemiyorum..bu konuyu düşüneniz oldumu hiç??
hoşgeldin cnmbeni görmediniz sanırım kızlar neyse
hoşgeldin cnm
amannnnnnnnn.... senin işin çok zor olacak o zaman... bence o kadar kıskançlığı varsa bu durumu ona uzman desteği alarak alıştırın derim.. yoksa çok zorluk çekersin.. oyuncak bebeğinden bile kıskanıyorsa eğer kardeşini pekde hoş karşılayacağını sanmıyorum...
kızlar benimde size bi sorum olucak.. gebeliğimin ilk haftalarında göğüslerde acıma vardı ama şuan da bi dolgunluk oldu gibi ama hassasiyet acıma koyulaşma felan yok.. siz de durumlar nasıl?
arkadaşlar bende progestan kullanıyorum 12. haftaya kadarda kullanacakmışım cmt günü hafif bi kanamam oldu dr apar topar progestana başlattı inşallah bişey olmaz bebişime
bende öyle bi dolgunlaşma var ki kocaman oldular şimdiden valla biraz daha büyürlerse sütyenlere sığmıycak valla 75 bile büyük gelirken şimdi maaşallahları var uçlarında da hassasiyet var koyulaşma da var ama normalmiş bunlar ben iyice süt doldukları hali düşünemiuorum bileee :))))eyvahedigeldismile
hoşgelşdin a.s.mrb ben de inşallah 17 nisan 2011 de Anne olucam 2. kez. bu progesteron hapı falan ne dediğinizi anlamadım. daha doktora gitmedim. 1 eylülde gidicem. sadece folik asit kullanıyorum birde elevit.
sizler neler kullanıyorsunuz
çok sevindim yaa...Angel sana bahsetmiştim ya bi arkdaşın haberini bekliyoz diye, tüp bebek yaptırmıştı, tuttu çok şükür çok sevindik. bakalım çılgınımıda nisan annelerine davet ettim. Çok mutluyum arkadaşlar. Bu gün pek gelemiyeceğim buraya. Onun sevincini paylaşıyorum.
hoşgeldina.s.ya kızlar ben de buraya geldim ..aslında benim durum biraz karışık.. ya ucundan mart annesi ya da nisan annesi olucam.. ama diğer taraftakilerden benden nerdeyse 1 ay fazla hamile ben de o yüzden buraya takılıcam.. hem burda birsürü tanıdık ark. var. bana da yer var mı aranızdaaaaaaaaaa???? :))
bende bu ilacı hiç duyamdım...arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düşük riski ve kanamayı önlemek amaçlı 275 mg apranax verdi doktorum. bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan var mı?
çok üzülkdüm canım...kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı
canım bendede tuaf tuaf ağrılar oluyor...Kızlar şu benim kasıklarımdaki ağrı geçmedi ya
sızlıyo sürekli bacaklarımada vuruyo acaba allah korusun dış gebelik geçiriyor olabilirmiyim
bu dış gebelik kaçıncı haftada belli oluyo bilen varmı, kahverengi akıntım çok azda olsa var.
keseyi görmeye yarın gidicem. İnşallah herşey yolundadır
ilk bebişinmi canım
inşallah bişey olmaz canım bebeğine
benim göğüsler aşırı acıyor ya yürürken bile
kızlar benimde size bi sorum olucak.. gebeliğimin ilk haftalarında göğüslerde acıma vardı ama şuan da bi dolgunluk oldu gibi ama hassasiyet acıma koyulaşma felan yok.. siz de durumlar nasıl?
bizim topicde bayağı fire var arkadaşım ((( nazar değdi walla...
bende öyle bi dolgunlaşma var ki kocaman oldular şimdiden valla biraz daha büyürlerse sütyenlere sığmıycak valla 75 bile büyük gelirken şimdi maaşallahları var uçlarında da hassasiyet var koyulaşma da var ama normalmiş bunlar ben iyice süt doldukları hali düşünemiuorum bileee :))))eyvahedigeldismile