2011 Nisan Anneleri

çok teşekkürler funmak cım gönderdim mesaj olarak:))

bu arada benim 2 gün önce akıntım hafif kanlı geldi ama çok çok az 2 gün sürdü ve bugün birsey yok. doktorumla konustuğumda bana apranax 275 mg içmemi söyledi düşüğü önlermiş.. bana tuhaf geldi açıkçası ve içemedim. bu konuda bilgisi olan var mı?

HNK, apranax önerildiğini ilk kez duydum, ilginç. Benim kanamam olduğunda progynex ampul berdi. Progresteron içeren bir iğne bu. Ama apranax kuvvetli bir ağrı kesici diye biliyorum, gerçi senin dozun düşük ama yinede tavsiyem, içmeden bir doktora daha sor, bir doktora telefon edip sorsan bile eminim sana bir cevap verecektir. En azından apranax kanamayı önlermi hamilelikte diye sorsan evet yada haır derler belki.

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düşük riski ve kanamayı önlemek amaçlı 275 mg apranax verdi doktorum. bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan var mı?

açıkçası bana da saçma geldi. benim dişim ağrıdığında bile beni ters çevirmişti o hap. çok kötü olmuştum. gerçi hapların çeşitleri var apranax fort ağır mesela. bu doktorlarda niye böyle acaba bazısı hiç ilaç kullandırmaz bazısı ilaça basvurur. ben ilkinde vitamin bile içmedim. maşallahta nur topu gibi ve çok zeki. bundada folik asit falan içtim (ilkinde içmedim mesela) bakalım ne fark olucak. ama ilkinde ço kdoğal beslendim ve çok balık.. bunu mutlaka yiyin.

mersenem çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim sağlıkla tekrar hamile kalmanı nasip eder inş ama bu durumda önceliği olan sensin tedavini yaptır sen iyi olasın ki bebeğin de iyi olsun moralini yüksek tutmaya çalış bi yerde duymuştum rabbim sağlıklı nesiller devam etsin diye sağlıklı olmayan meleklerimizi yanına erken alıyomuş böyle düşün herşeyin hayırlısı olsun çokkk geçmiş olsun canımmm dualarımız hep sizinleee

kızlar bende çok kabızlık çekiyordum size tavsiyem bol su için.. ben progesteron jel kullanıyorum üstüne birde o kabızlık yapıyor normalde ama bende çok şükür yok.. hatta çok düzenli oldum... sebze ve bol su alımına bağlıyorum..gerçi artık su midemi bulandırıyo ama neyse..

agel ne diyosunnn bu jel mi kabızlık yapıyoooo, off ya, 3 lt su içiyorum, sabahları müsli kuru kayısı yiyorum bana mısın demiyo. Şu jelden kurtulduğum gün acayip sevineceğim. daha 2 hafta kullan dedi bana doktorum.

iyiy geceler kızlar hepiniz sağlıcakla bebişleri kucağınıza alırsınız inşallah:CüvCüv:
ben bi arkadaşa bakmaya geldiydim aslında:KK1:aşkito cadısı buraya geldi mi diye baktım ama göremedim:KK1:sempatiksalakcinni
neyse...
zektbom arkadaşım senin msjını gördüm,naçizane tavsiyelerim olacak..benim de hamileliğimde ilk 4 ay içerde kanamam oldu,progestan hap kullandım ilk başlarda günde 6 tane kullanıyordum:bbo:çok ağır geliyor insan sinirli oluyor...ayrıca o kanamadan dolayı acayip bel ağrısı oluyordu...dinlenmen gerek,akşamları hep yat,kendine iyi bak ağır iş yapma kesinlikle...ilişki zaten yasak..düşük tehliken var bunun bilincinde olacaksın...ama panik de yapma..progestan durumu düzenliyor inşallah geçer bi şeyciğin kalmaz..benim 4. aya doğru anca geçmiştikafamçokkarıştıama çalışıyordum ben yoruluyordum haliyle...
dikkat et kendine canım...
hepinize iyi geceler diliyorum kızlarkaydirigubbakcemile3
4.aya kadar dewam edebiliyo demekki..neyse iyiye yönelsinde..bndede bel ağrıları var..ama gariptir doktor bana yat dinlen yada ilişkiye araver gibi tavsiyede bulunmadı ona canım sıkıldı..bide beni 1 ay sonraya çağırdı..inşallah cnm geçer gider..çok saol tavsiyelerine uyucm:))benneyaptımki

kızlar o kadar suyu nasıl içiyorsunuz? ben 1 lt zor içiyorum...
doktor böyle devam edersem serum takılması gerektiğini söyledi...
mesela bu saate kadar hiç su içmedimm

canın istemesede sürekli içiyosun, benim işyerinde bi şişem var bittikçe doldurup içiyorum, normalde bende çok su içmem ama mecbur içiyorum
bi önceki gebeliğimde bebeğin suyu az çıkmıştı onun içinde hiç ihmal etmek istemiyorum
bence sende sürekli canın istesede istemesede iç.

Birde ben hergün ananas suyu içiyorum
daha önce sizde duydunuzmu bilmem
bebeğin iyi tutunmasını sağlıyormuş
bir nevi doğal progestan sanırım.

kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı

mersenem çok geçmiş olsun cnm..Rabbim yardımcın olsun..hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş..

Bende Kelebe gibi yapıyorum, elimde devamlı 1tl su şişesi var, böylece miktarı biliyorum. Bu saate kadar 1 lt bitti bile. Su içtikce daha çok içesin gelecek. Tadı hoşuna gitmiyorsa içine elma dilimleri yada limon at, belki öyle daha rahat içersin. Özellikle bu sıcaklarda ihmal etme arkadaşım su içmeyi.

Mersenem için çok üzüldüm, allah bir daha yaşatmasın inşallah o açıyı, daha kötüsünden korusun. Dilerim en kısa zamanda kucağına bebeğini alırsın.

canım sen burdan yaz görürsem eklerim. malum arkadaşlar maşallah çok hızlı ilerliyorlar sayfaları takip etmem zor oluyor eğer eklememişsem görmemişim demektir.eklememişsem bir daha yenile mesajını.
bu arada hoşgeldin...

tatlışoğlum bn bu özel msj işini beceremedim :)) daha doğrusu msj kotam dolmamış gönderilmiyo..bn burdan yazayım sana bilgileri..görürsün yazımı inşallah :)) sat:5 temmuz,,beklenen doğum tarihi : 12 nisan,,yaş :23,,kilo :66.....şimidien tşkrler cnm.. buarada hoşbulduk arkadaşım...
a.s

Bende Kelebe gibi yapıyorum, elimde devamlı 1tl su şişesi var, böylece miktarı biliyorum. Bu saate kadar 1 lt bitti bile. Su içtikce daha çok içesin gelecek. Tadı hoşuna gitmiyorsa içine elma dilimleri yada limon at, belki öyle daha rahat içersin. Özellikle bu sıcaklarda ihmal etme arkadaşım su içmeyi.

denemeye çalışcam kızlar, limon falan iyi fikir aslında zaten midem bulanıyo..

agel ne diyosunnn bu jel mi kabızlık yapıyoooo, off ya, 3 lt su içiyorum, sabahları müsli kuru kayısı yiyorum bana mısın demiyo. Şu jelden kurtulduğum gün acayip sevineceğim. daha 2 hafta kullan dedi bana doktorum.

3.aya kadar kullanacaksın dedi doktorum... ya bazen ilacın tamamı geri geliyor.. snede de oluyor mu? acaba ilaç geri gelince işe yaramıyor mu o gün için?

X