2011 Nisan Anneleri

bende biryerde okudum yıne doktor yazısıydı ılk 2 ay 3ay ilişki pek önerilmiyormuş çünkü orgazm olursa kadında rahim kasılmaları oluşacağı için düşüğe neden olabilirmiş.bana mantıklı geldi zaten eşimde beni düşünme bebek iyi olsunda dediği için rahatım.nabalım bu dönemlerde böyle geçsin benımde canım istemiyor hiç zaten...

kızlar merhaba
malesef 8-9 gündür giremedim nete.evde tadilat ve badana vardı heryer birbirine girdii.çok yorulduk ama şükür bitti hepsi.
maşallah geçmiş baya kabarık ondan dolayı okuyamadım.
görüşmeyeli nasılsınız?

opuyorumnanaktan

Bende sancı hissediyorum doktoruma sordum bugün normal dedi eğer çok rahatsız olursan minoset alabilirsin dedi ama ben almıycam yani şuanki sancılarım dayanılmayacak gibi değil boşuna ilaç almak istemiyorum..
Doktorum sık ilişki olmasın, yerleşme aşamasında olduğu için biraz dikkat edin dedi
ben öğrendiğimden beri korkuyorum, kalp atışlarınıda göreyim ozaman bakarız :kedi:

Maşallah ne güzel mide bulantılarının olmaması
Göğüslerim ilk günler baya hassastı ama şimdi sadece büyümüş hissediyorum çok ağrım yok

Bebeğin kaç haftalık olduğunu sende hesaplayabilirsin son adet tarihinin ilk gününden itibaren kaydirigubbakcemile5
Sanırım biraz daha büyüyünce kaç haftalık olduğu USG sonucuna göre boyuna cm ine göre yazılıyor
Benim ultrasonda da 5+2 yazıyor ama doktorum 4,5 / 5 haftalık dedi..

Kızlar dün doktoro gittim. Bebişimizin kalp atışlarını gördük. Allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşaallah
Tebrik ederim balkupum hayırlı olsun opuyorumnanaktan darısı başımıza :ecrin_bebek:

benim kese boyu çokmu küçük? bide ben bebek falan görmedim yani doktor hiç öyle bişey söylemedi ultarason resminde noktada yok bende bi tuhaflıkmı var kese boş mu acaba?

benim kese boyu çokmu küçük? bide ben bebek falan görmedim yani doktor hiç öyle bişey söylemedi ultarason resminde noktada yok bende bi tuhaflıkmı var kese boş mu acaba?

Hayır değil canım küçük...Canım elimdeki ultrason kağıdında benimde bebeğim gözükmüyor ama dr. vajinal ultrasonla bakarken gördü bak bu bıdığın dedi...Daha çok küçük yeni yeni gelişiyor dedi...

bana doktor bak bu bebeğin falan dmedi neyse 2 hafta bekleyecez kalp atışları için zaten inşalalh o zman kalp atışla<rını duyarım bebişimi görürüm

cnm mrb kendini üzme böle düşünüpte şuanda kaç haftadasın? ben 7+2 de yani dün gördüm bebeğimi

ilişki olarak bizde korkuyoruz. allahtan ramazanda pek aklımıza gelmiyor. Ramazandan sonra 3 aylık falan oluruz artık. ona göre düşünürüz.

ilişki olarak bizde korkuyoruz. allahtan ramazanda pek aklımıza gelmiyor. Ramazandan sonra 3 aylık falan oluruz artık. ona göre düşünürüz.

ben düşük tehlikesini geçirene kadar yasak koydum bile.. doktotra sormadım bile.. zaten gebelik testine kadar yasak demişlerdi... demekki var bi bildikleri.. devamında da yasakladım :))) kocama üzülüyorum.. sarılsam sarılma diyo... yanaşamıyorum bile... yazık yaaa... ilaçlardan dolayı bizde isteksizlik oluyoda onlar ilaç almıyolar ki...

bu arada benimde çizelgem gitmiş ((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…