- 17 Mart 2010
- 15.051
- 10
- 41
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.341
kılzar kesenin içimnde bir nokta görünüyormuş yani bebek 5 haftalıktan ultrason resminde görünen varmı? 3 boyutlu renkli ultrasona giren varmı
kızlar aranızda arada bir rahimde sancı hissedeniniz varmı bugun bende sancı gibi oldu ramimde.bırde nezaman arabaya bınsem indıkten sonra kasığım agrıyor.abes olmassa bişi daha dicem benim hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsellikten uzak duruyoruz korkuyoruz bırazda acaba sizdede bölemi yoksa bizmi çok üstüne düşüyoruz...
kızlar,benim çok şükür çok birşeyim yok
mide bulantım filan yok,bir ara 1-2 gün oldu ama oda çok değil
şimdilerde ise hiçbirşey hissetmiyorum..iştahım yerine geldi yinee...
kasıklarıma giren ağrılarda hafifledi..
gögüslerime ise diyecek laf bulamıyorum şimdiden,sonu ne olacaak acabaaeyvahedigeldismile
herşey yolundadır dimi,
Benimkide aynı haftada pazartesi gitmiştim doktora bize kese 6.7 cm dei resimdede öyle yazıyor.2 hafta sonra çağırdı beni,payram öncesi pazartesi gidecez.hem bende vajinal ultrason yaptı.bide bazılarının ultrason reminde bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyormuş benimkinde yazmıyor
Tebrik ederim balkupum hayırlı olsun opuyorumnanaktan darısı başımıza :ecrin_bebek:Kızlar dün doktoro gittim. Bebişimizin kalp atışlarını gördük. Allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşaallah
benim kese boyu çokmu küçük? bide ben bebek falan görmedim yani doktor hiç öyle bişey söylemedi ultarason resminde noktada yok bende bi tuhaflıkmı var kese boş mu acaba?Canım muhakkak ultrason kağıdının bir yerinde yazar...Kese boyutu yazıyorsa oda yazar...Canım 5 haftalıkken sadece kese görülür bu normal ben dün internette araştırdım...Benimde gittiğimde 5+2 ultrasona göre keseyi gördük vajinal ultrasonla ve bıdığımıda gördüm ama en ufak oynatmada yok oluyordu çünkü çok küçüktü...
benim kese boyu çokmu küçük? bide ben bebek falan görmedim yani doktor hiç öyle bişey söylemedi ultarason resminde noktada yok bende bi tuhaflıkmı var kese boş mu acaba?
benim kese boyu çokmu küçük? bide ben bebek falan görmedim yani doktor hiç öyle bişey söylemedi ultarason resminde noktada yok bende bi tuhaflıkmı var kese boş mu acaba?
5+4 benimki
bana doktor bak bu bebeğin falan dmedi neyse 2 hafta bekleyecez kalp atışları için zaten inşalalh o zman kalp atışla<rını duyarım bebişimi görürüm
kızlar çizelgem kayboldu, sanırım sizlerinkide kayıp, ne oluyor acaba.
gerçekten mi yeni mi olmuş çok üzüldümkızlar başka bir topikte mersenemin düşük yaptığını okudum(( çok üzüldüm...
ilişki olarak bizde korkuyoruz. allahtan ramazanda pek aklımıza gelmiyor. Ramazandan sonra 3 aylık falan oluruz artık. ona göre düşünürüz.