- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.361
gerçekten mi yeni mi olmuş çok üzüldüm
maalesef canım yaa... Allah sabır versin ne diyelim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten mi yeni mi olmuş çok üzüldüm
maalesef canım yaa... Allah sabır versin ne diyelim..
geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, allah hepimizi korusun.kızlar başka bir topikte mersenemin düşük yaptığını okudum (( çok üzüldüm...
Neden 9 ay yasak canım. benimde bazen eşim yelteniyorda durduruyorum. Bizim canımız istemiyorda adamları napcağız yazık. bende yaklaşmıyorum. canı neyi istemesin diye.ewt bizimde yok çizelgeler hata var sayfada. ilişki bize 9 ay yazak ya benim eşim ne yapsınakannehir
ben düşük tehlikesini geçirene kadar yasak koydum bile.. doktotra sormadım bile.. zaten gebelik testine kadar yasak demişlerdi... demekki var bi bildikleri.. devamında da yasakladım :))) kocama üzülüyorum.. sarılsam sarılma diyo... yanaşamıyorum bile... yazık yaaa... ilaçlardan dolayı bizde isteksizlik oluyoda onlar ilaç almıyolar ki...
bu arada benimde çizelgem gitmiş ((((((((((((((
evet canim dogunca 3 yasina girecek digeri ama..
en ideal yas araligi bence.
etrafimda ailemde yardimci.. o yüzden cok zorlanmam diye umuyorum.
canim ben 90 kg ve üstü topigindeydim. daha sonrada 7nci takimda yaristim..
baktim 1 bucukk yildir 69-70 arasi gidip geliyorumm.. amaan dedimm önce cocuk yapayim :))sempatiksalakcinni
canim ben ticker icin yönetime sormustum. pro üye oldugum icin eklenebilmis olabilir.kaydirigubbakcemile2
Landsarcçım Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Aminn inşallah :Saruboceq:
Bana da öyle geldi 8.7 mm yazıyo
ben orda heyecandan doktora sormayı unuttum ama USG kağıdında işaretlediği yerde öyle yazıyo doğrudur herhalde
kızlar aranızda arada bir rahimde sancı hissedeniniz varmı bugun bende sancı gibi oldu ramimde.bırde nezaman arabaya bınsem indıkten sonra kasığım agrıyor.abes olmassa bişi daha dicem benim hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsellikten uzak duruyoruz korkuyoruz bırazda acaba sizdede bölemi yoksa bizmi çok üstüne düşüyoruz...
yok bizde de aynı tık yok :1no2:
Kızlar dün doktoro gittim. Bebişimizin kalp atışlarını gördük. Allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşaallah
kızlar başka bir topikte mersenemin düşük yaptığını okudum (( çok üzüldüm...
bizede doktor ilişkiyle ilgili, bir şey dmedi ama ben zaten 9 ay boyunca yapmayı düşünmüyorum 3 ay dan sonra bbek canlanacak ya çok tuhaf ve iğrenç geliyor bana.zaten doğumda belli oluyormuş bebek temiz çıkarsa yapmamış olduğunu,bebek çok pislikle çıkarsa ilişki olduğunu anlıyormuş doktorlar
Neden 9 ay yasak canım. benimde bazen eşim yelteniyorda durduruyorum. Bizim canımız istemiyorda adamları napcağız yazık. bende yaklaşmıyorum. canı neyi istemesin diye.
.
Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bir durum:Saruboceq:kızlar başka bir topikte mersenemin düşük yaptığını okudum (( çok üzüldüm...
kızlar başka bir topikte mersenemin düşük yaptığını okudum (( çok üzüldüm...
çok sevindim senin adına
inşallah bizler de görürüz kalp atışlarını
ben çok takmıyorum olsa da
ben bi de araba kullanıyorum 2 saat gidiş 2 saat geliş
yarın nöbetçiyi mesela
Bammbikcim gözün aydın canım inş. darısı bizlere
Kızlar ilişki gerçekten riskli dönem bitene kadar tehlikeli doktor konrolünde ama kendi eşlerimizi tenzih ediyorum aldatmalar hep gebelikte artıyor diğer topiklerde arkadaş anlatmış başına gelen biriohaoldumsmile
canım benim gazdan karnım kocaman onu kastetmedin ama adet olamanın şişliğiyle göbek benden önce gidiyrkaydirigubbakcemile3kızlar karnı büyüyen varmı?
Teşekkür ederim nisacım darısı size opuyorumnanaktan
anladım canım. inşallah bunu kucağına alırsın. zaten bebek çalışmalarından gına geldi. onlara saysınlar.yasak çünkü 2 düşüğüm var ve doktorum önermiyor sabretce artık dediğin gibi çocuk denemelerine saysınlar gına gelmişti artık
kızlar karnı büyüyen varmı?
Aaa çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: Allah yardımcısı olsun :teselli:
İnşallah trufçım :1hug:
Sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun :kedi: nöbetler filan :kedi:
bizede doktor ilişkiyle ilgili, bir şey dmedi ama ben zaten 9 ay boyunca yapmayı düşünmüyorum 3 ay dan sonra bbek canlanacak ya çok tuhaf ve iğrenç geliyor bana.zaten doğumda belli oluyormuş bebek temiz çıkarsa yapmamış olduğunu,bebek çok pislikle çıkarsa ilişki olduğunu anlıyormuş doktorlar