-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.301
canım yaa, ne zor, desene çok şanslıyım. Bazen akşam emeklerinde midem bulanıyor, ama hamileliğe yormuyorum onuda.
Canım bi arkadaşımdan duymuştum, yatak başucunda tuzlu kraker bulundur, ayağa kalkmadan 3-4 dk önce onlardan ye, midendeki suyu çekiyormuş, bulantın olmuyormuş o zaman. bi dene, belki faydası olur.:1hug:
selam kızlarrrr günaydın herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn.....benım hala bulantım yok ama gazım çok var davul gibi şiş karnım :))))göğüslerimde sabahları çok acıyor...
-------
Günaydıııınn opuyorumnanaktan
Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:
Benimkide aynı haftada pazartesi gitmiştim doktora bize kese 6.7 cm dei resimdede öyle yazıyor.2 hafta sonra çağırdı beni,payram öncesi pazartesi gidecez.hem bende vajinal ultrason yaptı.bide bazılarının ultrason reminde bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyormuş benimkinde yazmıyor
Günaydıııınn opuyorumnanaktan
Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:
çok şanslısınız kızlar... bulantı çok zor.. gece sahurda eşime hazırlık yaptım o yerken ben geri yaayım dedim.. ne mümkün... banyoya gidiyorum ama çıkan bişey yolk... yatamadım kalkamadım ağlayıp ağlayıp geri yattım((((
canım (ticker kısmını anlamadım ama) 7+4 günlüğüm neden sordun..
merhabalaar
ben de katildim aranizaa..
SAT 22.Temmuz.. dogum tarihi 29. nisan.
benim 2 yasinda oglum var.. kismetse 2nci bebegim olacak :dance:
sorma bende aynıyım bulantı yok ama karnım 5 aylık gebe gibi oldu adet dönemim yaklaştı ya onun şişkinliğimi yoksa diyorum offff offf kussan bir dert kusmasan bir dert :CüvCüv:
merhabalaar
truf hosbulduk canim..
diyeti yarida biraktimm :)))
hoşgeldin.. benimde 4 yasında oğlum var. senin yaş aralığı baya düşükmüş hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimi kucaklarımıza alırız inşallah.
neyse artık ikinciden sonra yaparsın
sen 60-69 topiğindeydin ben de 50-59
7910 ticker sitesinden nasıl yükledin tickerini
ben de bir türlü kabul etmedi
merhabalaar
çok şanslısınız kızlar... bulantı çok zor.. gece sahurda eşime hazırlık yaptım o yerken ben geri yaayım dedim.. ne mümkün... banyoya gidiyorum ama çıkan bişey yolk... yatamadım kalkamadım ağlayıp ağlayıp geri yattım((((
tatlişoğlum benim bilgilerimi de yazarmısın. sat 8 temmuz, muhtemel doğum tarihi 14 nisan, kilo 50, yaş 30 şimdiden çok teşekür ederim