2011 Nisan Anneleri

Günaydıııınn opuyorumnanaktan

Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:

bambikim hadi gözün aydın opuyorumnanaktan
darısı kalp atışlarını görmeye ve duymaya inşallah
ama senin kese baya büyükmüş maşallaah:nazar:

bambikim hadi gözün aydın opuyorumnanaktan
darısı kalp atışlarını görmeye ve duymaya inşallah
ama senin kese baya büyükmüş maşallaah:nazar:

Landsarcçım Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Aminn inşallah :Saruboceq:
Bana da öyle geldi 8.7 mm yazıyo :nazar:
ben orda heyecandan doktora sormayı unuttum ama USG kağıdında işaretlediği yerde öyle yazıyo doğrudur herhalde

kızlar aranızda arada bir rahimde sancı hissedeniniz varmı bugun bende sancı gibi oldu ramimde.bırde nezaman arabaya bınsem indıkten sonra kasığım agrıyor.abes olmassa bişi daha dicem benim hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsellikten uzak duruyoruz korkuyoruz bırazda acaba sizdede bölemi yoksa bizmi çok üstüne düşüyoruz...

Son düzenleme:
kızlar,benim çok şükür çok birşeyim yok
mide bulantım filan yok,bir ara 1-2 gün oldu ama oda çok değil
şimdilerde ise hiçbirşey hissetmiyorum..iştahım yerine geldi yinee...
kasıklarıma giren ağrılarda hafifledi..
gögüslerime ise diyecek laf bulamıyorum şimdiden,sonu ne olacaak acabaaeyvahedigeldismile
herşey yolundadır dimi,

kızlar aranızda arada bir rahimde sancı hissedeniniz varmı bugun bende sancı gibi oldu ramimde.bırde nezaman arabaya bınsem indıkten sonra kasığım agrıyor.abes olmassa bişi daha dicem benim hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsellikten uzak duruyoruz korkuyoruz bırazda acaba sizdede bölemi yoksa bizmi çok üstüne düşüyoruz...

yok bizde de aynı tık yok :1no2:

Benimkide aynı haftada pazartesi gitmiştim doktora bize kese 6.7 cm dedi,heralde mm demek istedi. resimdede öyle yazıyor. 2 hafta sonra çağırdı beni,bayram öncesi pazartesi gidecez.hem bende vajinal ultrason yaptı.bide bazılarının ultrason reminde bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyormuş benimkinde yazmıyor

Bizde de biraz tedirginlik oldu. Yok denecek kadar azaltmıştık. Dün farklı bir doktoro gittim. İlişkiye girmeyin dedi. Lekelenmem falanda yok aslında ama ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için pek önermiyorlar sanırım. Diğer doktorum birşey söylememişti. Zaten hormonlardan sanırım bende biraz isteksizlik oluştu. Benim için iyi de kocama Allah sabır versin:)))))))

o ara ara giren sacılar kramplar bende de oluyor canım..
genelde herkes yaşıyor ki çok normal zaten rahim büyüyor...
önemli olan ağrı ile kanama olmaması...arabada çok oturmak belki etkileyebilir..
cinsel ilişki için sorun olmadıkça dr.lar yasaklamıyorlar,ancak düşük tehlikesi olan durumlarda ilk 3 ay yasaklıyorlar..
ama tabi insan psikolojik olarak rahat olamıyor,
ama eğer bir sorun yoksa araya zaman
girmemesi bu dönemde çok önemli...
ilişkini sağlığı ve devamlılığı açısından çok önemli...

Günaydıııınn opuyorumnanaktan

Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:
Benimkide aynı haftada pazartesi gitmiştim doktora bize kese 6.7 cm dei resimdede öyle yazıyor.2 hafta sonra çağırdı beni,payram öncesi pazartesi gidecez.hem bende vajinal ultrason yaptı.bide bazılarının ultrason reminde bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyormuş benimkinde yazmıyor

kılzar kesenin içimnde bir nokta görünüyormuş yani bebek 5 haftalıktan ultrason resminde görünen varmı? 3 boyutlu renkli ultrasona giren varmı

Selam kızlar...Bende pazartesi dr. gittiğimde vajinal ultrasonla baktığında ultrason kağıdında 11.1 mm 5+2 yazıyordu...Benim hesaplamama göre 5+4 tü ama tabiki ultrasondaki doğrusu...
Benim arada mide bulantılarım oluyor ve bazende ağzımın tadı bir acayip oluyor...Bıdığım bazen çok uslu duruyor ama bazende adet ağrısı gibi ağrı yapıyor sancılı...Bugün eşime diyorumda tamam adet artık yok ağzınada alma diyor...
Cinselliğe gelince koçiş uzak duruyor benden ama adam uzak durdukça sanki ben azıyorum...

kılzar kesenin içimnde bir nokta görünüyormuş yani bebek 5 haftalıktan ultrason resminde görünen varmı? 3 boyutlu renkli ultrasona giren varmı

Canım muhakkak ultrason kağıdının bir yerinde yazar...Kese boyutu yazıyorsa oda yazar...Canım 5 haftalıkken sadece kese görülür bu normal ben dün internette araştırdım...Benimde gittiğimde 5+2 ultrasona göre keseyi gördük vajinal ultrasonla ve bıdığımıda gördüm ama en ufak oynatmada yok oluyordu çünkü çok küçüktü...

X