2011 Nisan Anneleri

bizede doktor ilişkiyle ilgili, bir şey dmedi ama ben zaten 9 ay boyunca yapmayı düşünmüyorum 3 ay dan sonra bbek canlanacak ya çok tuhaf ve iğrenç geliyor bana.zaten doğumda belli oluyormuş bebek temiz çıkarsa yapmamış olduğunu,bebek çok pislikle çıkarsa ilişki olduğunu anlıyormuş doktorlar

kızlar başka bir topikte mersenemin düşük yaptığını okudum (( çok üzüldüm...
geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, allah hepimizi korusun.
ewt bizimde yok çizelgeler hata var sayfada. ilişki bize 9 ay yazak ya benim eşim ne yapsınakannehir
Neden 9 ay yasak canım. benimde bazen eşim yelteniyorda durduruyorum. Bizim canımız istemiyorda adamları napcağız yazık. bende yaklaşmıyorum. canı neyi istemesin diye.

aynı ya, adamlar napcak bilmiyoruz artık. Ama bu bebişlerimizde çok önemli, zamanında çalışma yapmaktan bıkmıştık artık, görev icabı, o günler geçti ya oh be. Yolculuktan gel yap, işten git yap, başın ağrır aman yumurta kaçmasın yap. Yani o günleri düşününce, hani adamda biraz sıksın dişini diyorsun.

iyi demişsin

canim ben ticker icin yönetime sormustum. pro üye oldugum icin eklenebilmis olabilir.kaydirigubbakcemile2

hmm bende mi pro olsam ki

çok sevindim senin adına
inşallah bizler de görürüz kalp atışlarını

ben çok takmıyorum olsa da
ben bi de araba kullanıyorum 2 saat gidiş 2 saat geliş
yarın nöbetçiyi mesela

yok bizde de aynı tık yok :1no2:

biz pek ara vermedik

Kızlar dün doktoro gittim. Bebişimizin kalp atışlarını gördük. Allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşaallah

sevindim canım
inşallah

aaa gerçektenmi
Allah sabır versin
kimseye yaşatmasın

vay be hiç böyle bişey duymamıştım.

Neden 9 ay yasak canım. benimde bazen eşim yelteniyorda durduruyorum. Bizim canımız istemiyorda adamları napcağız yazık. bende yaklaşmıyorum. canı neyi istemesin diye.

.

yasak çünkü 2 düşüğüm var ve doktorum önermiyor sabretce artık dediğin gibi çocuk denemelerine saysınlar gına gelmişti artık

Aaa çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: Allah yardımcısı olsun :teselli:

çok sevindim senin adına
inşallah bizler de görürüz kalp atışlarını

ben çok takmıyorum olsa da
ben bi de araba kullanıyorum 2 saat gidiş 2 saat geliş
yarın nöbetçiyi mesela

İnşallah trufçım :1hug:

Sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun :kedi: nöbetler filan :kedi:

Bammbikcim gözün aydın canım inş. darısı bizlere
Kızlar ilişki gerçekten riskli dönem bitene kadar tehlikeli doktor konrolünde ama kendi eşlerimizi tenzih ediyorum aldatmalar hep gebelikte artıyor diğer topiklerde arkadaş anlatmış başına gelen biriohaoldumsmile

Teşekkür ederim nisacım darısı size opuyorumnanaktan

yasak çünkü 2 düşüğüm var ve doktorum önermiyor sabretce artık dediğin gibi çocuk denemelerine saysınlar gına gelmişti artık
anladım canım. inşallah bunu kucağına alırsın. zaten bebek çalışmalarından gına geldi. onlara saysınlar.
kızlar karnı büyüyen varmı?

benim yok, sadece şişkinliğim var. ama biraz gögüsler büyüdü. düğmeler kapanmıyor.

Aaa çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: Allah yardımcısı olsun :teselli:

İnşallah trufçım :1hug:

Sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun :kedi: nöbetler filan :kedi:

sağlık teknikeri tıbbi sekreterim canım
çalıştığım hastane başka bir ilde ben gidiş geliş yapıyorum
tayin hakkı vermiyorlar
aynı ilin bize yakın olan bir ilçesine nakil istedim buralar belli olacak
inşallah olur yaaa
yoksa hiç gidilmeyecek yollardan bi başıma gidip gelmeye çalışıyorum
zor durum ama istifa etmek istemiyorum

cnm bende senin gibi duymuştum.bebek pis doğar diye.cumartesi doktora gittiğimde doktoruma sordum prezarvetif kullanmak gerekmiş yoksa bebek pis ve yapış yapış doğarmış diye.doktorum bana dediki prezarvetif gebelik oluşmasın diye yani korunmak için kullanılır.bebek her halukarda pis ve yapış yapış doğar.ilişkide bulunmayla bi alakası yokmuş bunun çünkü spermler bebeğe ulaşmazmış.kesenin etrafında bi koruma çemberi varmış bu bebeği korurmuş.zaten spermler ayağa kalktığımızda akıp gidiyolar dedi.böyle bişi doktorlar söylemezler dedi.benimde içim rahat ondan dolayı.bize ilişki yasaklamadı doktor haftada 1 olabilir dedi.ama düşük riski olan dönemde gerçekten tehlikeli dikkatli olmak gerek.

Kızlar bişe sorcam
benim bugün kasıklarım belim bacaklarım sürekli sızlıyor
adet ağrısı gibi değil ama anlamadım
eve gidip biran evvel yatmak istiyorum
kahverengi lekem bugün yok ama sanki bu sızlama sonunda yine gelcek gibi
sizinde sürekli bahsettiğiniz rahim büyüyo ondan oluyo sızısımıdır bu? ve bu kadar erken dönemdemi olur ben daha 5 hafta bile değilimm off yaa
böyle olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…