- 18 Haziran 2009
- 2.663
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.381
Anladım canım inşallah evine yakın yere nakilin kabul olur :1hug:sağlık teknikeri tıbbi sekreterim canım
çalıştığım hastane başka bir ilde ben gidiş geliş yapıyorum
tayin hakkı vermiyorlar
aynı ilin bize yakın olan bir ilçesine nakil istedim buralar belli olacak
inşallah olur yaaa
yoksa hiç gidilmeyecek yollardan bi başıma gidip gelmeye çalışıyorum
zor durum ama istifa etmek istemiyorum
Kızlar bişe sorcam
benim bugün kasıklarım belim bacaklarım sürekli sızlıyor
adet ağrısı gibi değil ama anlamadım
eve gidip biran evvel yatmak istiyorum
kahverengi lekem bugün yok ama sanki bu sızlama sonunda yine gelcek gibi
sizinde sürekli bahsettiğiniz rahim büyüyo ondan oluyo sızısımıdır bu? ve bu kadar erken dönemdemi olur ben daha 5 hafta bile değilimm off yaa
böyle olan varmı?
bizede doktor ilişkiyle ilgili, bir şey dmedi ama ben zaten 9 ay boyunca yapmayı düşünmüyorum 3 ay dan sonra bbek canlanacak ya çok tuhaf ve iğrenç geliyor bana.zaten doğumda belli oluyormuş bebek temiz çıkarsa yapmamış olduğunu,bebek çok pislikle çıkarsa ilişki olduğunu anlıyormuş doktorlar
Bammbikcim gözün aydın canım inş. darısı bizlere
Kızlar ilişki gerçekten riskli dönem bitene kadar tehlikeli doktor konrolünde ama kendi eşlerimizi tenzih ediyorum aldatmalar hep gebelikte artıyor diğer topiklerde arkadaş anlatmış başına gelen biriohaoldumsmile
canım Allah güç kuvvet enerji versin...sağlık teknikeri tıbbi sekreterim canım
çalıştığım hastane başka bir ilde ben gidiş geliş yapıyorum
tayin hakkı vermiyorlar
aynı ilin bize yakın olan bir ilçesine nakil istedim buralar belli olacak
inşallah olur yaaa
yoksa hiç gidilmeyecek yollardan bi başıma gidip gelmeye çalışıyorum
zor durum ama istifa etmek istemiyorum
Kızlar bişe sorcam
benim bugün kasıklarım belim bacaklarım sürekli sızlıyor
adet ağrısı gibi değil ama anlamadım
eve gidip biran evvel yatmak istiyorum
kahverengi lekem bugün yok ama sanki bu sızlama sonunda yine gelcek gibi
sizinde sürekli bahsettiğiniz rahim büyüyo ondan oluyo sızısımıdır bu? ve bu kadar erken dönemdemi olur ben daha 5 hafta bile değilimm off yaa
böyle olan varmı?
aysu87 nasılsın canım nasıl gidiyor diğer topiği şimdi okudum yorma kendiniboshayallersmilekaydirigubbakcemile5
Günaydıııınn opuyorumnanaktan
Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:
saol cnm iyi gidiyo senin nasıl?
evet baya yoruldum kuzenim geldi yardım saolsun ama genede yoruluyo insan ayakta durmaktan.ama şimdi iyiyim dinlendim kendime geldim.
kızlar benim 4 gündür tansiyonum düşük.büyük 8 küçük 4 sizlerdede varmı böle bişey?
amaan amaan,böyle düşüncelerden uzak durmak lazım...
bence böyle durumlarda asla kendinizle kıyaslamayın...
herkesin ilişkisi farklı ayrıca bunu sadece hamileliğe
bağlamamak lazım,başka nedenleri de vardır mutlaka...
ama cinsellik hem kadn hem erkek için çok önemli bir ihtiyaç
hemde ilişkinin sağlığı açısından,çünkü bu isteksiz dönem iyice soğutuyor
teşekkür ederim kızlar
inşallah geçer yaa
malesef bende gebe kaldığımdan beri kendimi dinleme dahada arttı
daha doktorada gitmediğim için aklıma binbirtürlü şey geliyo
inşallah iyi olur herşey hepimiz için
geçmişolsun canım sıcaklardan olabilir mi?
bende biraz büyüyelim diye bekliyorum doktora gitmek için şuan herşey yolunda gözüküyor:Saruboceq:
kızlar bende bugün bizim hastanedeki aile hekimine gittim gebe takibi falan yapıyormuş
ultrasonla baktı kese oluşmaya başlamış o alanda yoğunluk var falan dedi bi terslikmi var dedim yok normal dedi haftaya tekrar gel dedi geçen hafta gittiğimde kese görünmemişti
benim kafam karıştı ya şimdi bu kese varmı demekfisfisfis
:Saruboceq: inşherşey yolunda olur canım hangi hast. gidiyosuneyvahedigeldismile bende doktor arayısı içerisindeyimbilmiyorum cnm yarın doktora gidicem inşallah.bu sefer değişik bi doktora gidicem.2 doktorla devam etmek istiyorum.bu sefer gidiceğim hastanede bakalım o neler söylicek.
canım başka bir doktora daha gözüksene ama sıkma doktor derdi mutlakaolumunekankayizsmile aklına kötü bişi getirmekızlar nolur bişeyler söyleyin içim rahatlamıyor :1no2:
kızlar nolur bişeyler söyleyin içim rahatlamıyor :1no2:
canım başka bir doktora daha gözüksene ama sıkma doktor derdi mutlakaolumunekankayizsmile aklına kötü bişi getirme
kızlar nolur bişeyler söyleyin içim rahatlamıyor :1no2:
:Saruboceq: inşherşey yolunda olur canım hangi hast. gidiyosuneyvahedigeldismile bende doktor arayısı içerisindeyim