- 14 Kasım 2007
- 13.324
- 33
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.321
neyse artık ikinciden sonra yaparsın
sen 60-69 topiğindeydin ben de 50-59
7910 ticker sitesinden nasıl yükledin tickerini
ben de bir türlü kabul etmedi
Günaydıııınn opuyorumnanaktan
Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:
merhabalaar
ben de katildim aranizaa..
SAT 22.Temmuz.. dogum tarihi 29. nisan.
benim 2 yasinda oglum var.. kismetse 2nci bebegim olacak :dance:
bambikim hadi gözün aydın opuyorumnanaktan
darısı kalp atışlarını görmeye ve duymaya inşallah
ama senin kese baya büyükmüş maşallaah
Landsarcçım Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Aminn inşallah :Saruboceq:
Bana da öyle geldi 8.7 mm yazıyo
ben orda heyecandan doktora sormayı unuttum ama USG kağıdında işaretlediği yerde öyle yazıyo doğrudur herhalde
kızlar aranızda arada bir rahimde sancı hissedeniniz varmı bugun bende sancı gibi oldu ramimde.bırde nezaman arabaya bınsem indıkten sonra kasığım agrıyor.abes olmassa bişi daha dicem benim hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsellikten uzak duruyoruz korkuyoruz bırazda acaba sizdede bölemi yoksa bizmi çok üstüne düşüyoruz...
kızlar aranızda arada bir rahimde sancı hissedeniniz varmı bugun bende sancı gibi oldu ramimde.bırde nezaman arabaya bınsem indıkten sonra kasığım agrıyor.abes olmassa bişi daha dicem benim hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsellikten uzak duruyoruz korkuyoruz bırazda acaba sizdede bölemi yoksa bizmi çok üstüne düşüyoruz...
Benimkide aynı haftada pazartesi gitmiştim doktora bize kese 6.7 cm dei resimdede öyle yazıyor.2 hafta sonra çağırdı beni,payram öncesi pazartesi gidecez.hem bende vajinal ultrason yaptı.bide bazılarının ultrason reminde bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyormuş benimkinde yazmıyor
Günaydıııınn opuyorumnanaktan
Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:
kılzar kesenin içimnde bir nokta görünüyormuş yani bebek 5 haftalıktan ultrason resminde görünen varmı? 3 boyutlu renkli ultrasona giren varmı