Günaydın İşte olan Arkadaşlara hayırlı işler nasılsınız? Oğlumun bacaklarında,belinde bez bağlanan yerlerde,kollarında,yüzünün çene kısımlarında kırmızı kırmızı bişeyler çıktı ama baya bi çok acaba sıcaklardan isilikmi çıkarttı sizin varmı bebeklerinizde ne yapmam gerekli?
günaydın canım..isiliktir muhtemelen ,
bizimde belinde( tam bezin denk geldiği yerde) ve göğsünde var kırmızılıklar,
duş aldır pudra sür geçiriyo hemen,
pişik kremide iyi geliyor,
hatta bize daha iyi geldi diyebilirim...
Tamam canım deneyeyim kullandığın belirli bi marka pudra ve pisik kremi varmı? Bize Dr.Hametan diye bi krem yazmıştı pişik için. ayrıca nivea var pudra hiç kullanmamıştım inş. geçer.
canım pişik kremi niveanın doğduğundan beri kullanıyorum memnunum
pudrayı ilk defa isilik için kullandım johnson baby nin oda..
Günaydın Arkadaşlar canım isilik küçük küçük kırmızılıklar oluyor dimi bizim küçükler haricinde büyük kırmızılıklarda var arasında sanki sivrisinek sokması gibi acaba isilikte de oluyormu ara ara büyük kırmızılıklar?
yok canım ya öyle büyük kırmızılıklar bizde yok küçük küçük elini sürünce pütür pütür eline geliyor,
bizimkiler böyle, bi sağlık ocağına falan göster istersen, hergün duş aldırıp kremleyince hafiflemesi gerekiyor zaten.. uzun zamandır mı böyle sizin?
Hayır canım uzun zamandır değil 3-4 gün oldu gece sanki sönüyor gündüz kızarıyor.
Gece gece merhaba
Ya kızım pisik olmuş. Valla doğduğundan beri ilk defa oluyor. Neden oldu bilmiyorum. Cok mu tuttum bezini altinda bilemiyorum. Öyle altini kipkirmizi görünce çok üzüldüm. Agliycaktim nerdeyse. Canı acıyor mu acaba diye. Ne yapmak ne sürmek lazım? Bilgisi olan var mi? Çok zaman alır mi ki geçmesi?
günaydın arkadaşlar;
Bu sıcaklarda isilik mahvetti bebişleri.Mert'i günde 2 kere yıkıyoruz çok iyi geliyor.
merhaba herkese. çok acil bir sorum var kzlar. sabah oğlumun çenesinde tükürüğüyle çıkmış biraz kan vardı. ama ben anlmadım kan olduğunu. babaannesi yemnek yedirmişti ağzını silmemiş sandım. az önce baktım yine kan var. bu sefer dank etti bana. eşim iyice yokladı. patlayan dişinin kanadığını söyledi. damağını temiz bezle siliyoruz ve azıcık kan bulaşıyor. ama ben diş çıkarırken kanama hyiç duymadım. internetten de baktım pek birşey bulamadım. aranızda böyle birşey yaşayan var mı yada duydunuz mu hiç? bu arada son dört beş gündür ağzına neredeyse hiçbirşey yemiyor oğlum sadece soğuk su ve ayran içiyor bir de yoğurt yiyor ve yüzünü elleriyle oğuşturuyor sürekli.
kızlar kanı görünce çok korktum doktora götüreceğim ama küçük bir ilçedeyiz çocuk doktoru filan yok. ne yapmalıyım?
çok geçmiş olsun --- çok kızarık ve nokta nokta bir pişikse artık mantara dönüşmüş oluyor ..mlsf pişik önleyiciler tedavi etmiyor ...Gece gece merhaba
Ya kızım pisik olmuş. Valla doğduğundan beri ilk defa oluyor. Neden oldu bilmiyorum. Cok mu tuttum bezini altinda bilemiyorum. Öyle altini kipkirmizi görünce çok üzüldüm. Agliycaktim nerdeyse. Canı acıyor mu acaba diye. Ne yapmak ne sürmek lazım? Bilgisi olan var mi? Çok zaman alır mi ki geçmesi?
Merhaba
Benım oglum 2 mayıs dogumlu 4 gundur bırden pat dıye hemde hıc dusmeden sankı aylardır yuruyormus gıbı yurumeye basladı yanı 14.5 aylıkken bende bu cocuk yurumeyecek galıba dıyordum benım esım ortopedı uzmanı :) yanı hıc merak etme esım zaten bunun 2 yasına kadar yolu var eger basabılıyor suralıyorsa hıcc sorun yok bazı bebekler garantıcı oluyor bazıları ıse rısk alıyor bızım bebeklerımız garantıcı saglamcı olanlardan benım oglum bu zamana kadar masallah dıyeyım bır kere bıle dusmedı zaten bunuda garantıcı saglamcı olmasına baglıyorum ayagını yere o kadar saglam basıyor kı hıc dert etme ne kadar gec yururse o kadar saglam basar..
oglusuna mutlu saglıklı omurler dılıyorum