2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım..isiliktir muhtemelen ,
bizimde belinde( tam bezin denk geldiği yerde) ve göğsünde var kırmızılıklar,
duş aldır pudra sür geçiriyo hemen,
pişik kremide iyi geliyor,
hatta bize daha iyi geldi diyebilirim...

Tamam canım deneyeyim kullandığın belirli bi marka pudra ve pisik kremi varmı? Bize Dr.Hametan diye bi krem yazmıştı pişik için. ayrıca nivea var pudra hiç kullanmamıştım inş. geçer.

Tamam canım deneyeyim kullandığın belirli bi marka pudra ve pisik kremi varmı? Bize Dr.Hametan diye bi krem yazmıştı pişik için. ayrıca nivea var pudra hiç kullanmamıştım inş. geçer.

canım pişik kremi niveanın doğduğundan beri kullanıyorum memnunum
pudrayı ilk defa isilik için kullandım johnson baby nin oda..

canım pişik kremi niveanın doğduğundan beri kullanıyorum memnunum
pudrayı ilk defa isilik için kullandım johnson baby nin oda..

Günaydın Arkadaşlar canım isilik küçük küçük kırmızılıklar oluyor dimi bizim küçükler haricinde büyük kırmızılıklarda var arasında sanki sivrisinek sokması gibi acaba isilikte de oluyormu ara ara büyük kırmızılıklar?

yok canım ya öyle büyük kırmızılıklar bizde yok küçük küçük elini sürünce pütür pütür eline geliyor,
bizimkiler böyle, bi sağlık ocağına falan göster istersen, hergün duş aldırıp kremleyince hafiflemesi gerekiyor zaten.. uzun zamandır mı böyle sizin?

ben doktora sorduğumda hergün duş aldır diyo ve gerçekten faydasını görüyorum. havalar aşırı sıcak ve günde 1 kerede yetmiyo yatmadan evvelde yıkıyorum ben kızımı hem daha rahat uyuyo hemde az terliyo. birde terlediğinde üzerini sürekli değiştiriyorum gece kalkıp bakıyorum ya bez koyuyorum sırtına enseye doğru yada değiştiriyorum üzerini.

Hayır canım uzun zamandır değil 3-4 gün oldu gece sanki sönüyor gündüz kızarıyor.

Gece gece merhaba
Ya kızım pisik olmuş. Valla doğduğundan beri ilk defa oluyor. Neden oldu bilmiyorum. Cok mu tuttum bezini altinda bilemiyorum. Öyle altini kipkirmizi görünce çok üzüldüm. Agliycaktim nerdeyse. Canı acıyor mu acaba diye. Ne yapmak ne sürmek lazım? Bilgisi olan var mi? Çok zaman alır mi ki geçmesi?

Geçmiş olsun canım ben pişiklere nivea pişik kremi kullanıyorum çok iyi geliyor çok bekletme bezi geçer inş.en kısa zamanda benim oğlumda altını bağlamamı istemiyor artık çekip duruyor bezini

günaydın arkadaşlar;

Bu sıcaklarda isilik mahvetti bebişleri.Mert'i günde 2 kere yıkıyoruz çok iyi geliyor.

günaydın arkadaşlar;

Bu sıcaklarda isilik mahvetti bebişleri.Mert'i günde 2 kere yıkıyoruz çok iyi geliyor.

Sizindemi isilik oldu canım bizimde çok kötü küçük kırmızılıklar dışında büyük kırmızılıklarda oluştu sivrisinek sokması gibi önümüzdeki haftaya kadar geçmezse dr. götüreceğim yıkadıktan sonra bişey sürüyormusun bebeyağı-krem-pudra v.s.

meraba mayıs anneleri ve bebişleri nasılsınz?
ranmazan nasıl geçiyor...
kimsecikler yok gibi
herkes tatil mi acaba?
bizde uyku sorunumuz hala var gündüz uyuyoruz gece ayaktayız...
bir türlü değişmedi bu alışkanlığımız
zaten uykuu pek sevmiyor oğlum
ama ramazan için ii oldu...
simgesel yaz aylarında isilik çok oluyor..
bol bol duş alın
bebekler çok hassas ben defne sabunuyla yıkıyorum vucudunu
umarım topik eski halini alır

merhaba herkese. çok acil bir sorum var kzlar. sabah oğlumun çenesinde tükürüğüyle çıkmış biraz kan vardı. ama ben anlmadım kan olduğunu. babaannesi yemnek yedirmişti ağzını silmemiş sandım. az önce baktım yine kan var. bu sefer dank etti bana. eşim iyice yokladı. patlayan dişinin kanadığını söyledi. damağını temiz bezle siliyoruz ve azıcık kan bulaşıyor. ama ben diş çıkarırken kanama hyiç duymadım. internetten de baktım pek birşey bulamadım. aranızda böyle birşey yaşayan var mı yada duydunuz mu hiç? bu arada son dört beş gündür ağzına neredeyse hiçbirşey yemiyor oğlum sadece soğuk su ve ayran içiyor bir de yoğurt yiyor ve yüzünü elleriyle oğuşturuyor sürekli.

kızlar kanı görünce çok korktum doktora götüreceğim ama küçük bir ilçedeyiz çocuk doktoru filan yok. ne yapmalıyım?

Gecmis olsun Pingwings bebeğine. Sakin ol bence. Ben yasamadım böyle bir şey ama ağzında apse filan olabilir mi acaba? Tabi kesinlikle doktora gitmeli. Cocuk doktoru yok demissin. Saglık ocağı filan vardır ama değil mi? Oraya gidip sorsan. En azından bir şey söylerler. Umarım sorun yoktur ve en kısa zamanda gecer.

canım bizim şöyle olmuştu,üst dişler vardı altlar çıkmaya çalışıyordu sürekli dişlerini gıcırdatıyodu ağzını sıkıyodu yani, bi gün yine aynı şeyi yaptı ve ağlamaya başladı,baktım diş etini zedelemiş ve kanamıştı.. böyle bişey olabilir mi acaba sizinkide???

teşekkürler sen söyleyince aklıma geldi canım. benim oğlumda dişlerini çok gıcırdatıyor ve damağına bastırıyor ondan olabilir ama ben yine de sağlık ocağına götüreyim yarın.
somebody sana da teşekkür ederim canım dediğin gibi sağlık ocağına götüreyim. insan panikle ne yapacağını bilemiyor ben ilk başta kanın ağzından geldiğini sandım yani boğazından ama diş etinden olduğuna eminim artık biraz rahatladım.

İyi akşamlar güzel anneler ; bayadır girmiyordum ..
tüm bebişler ve anneler iyidir inş ..geçmiş çok uzundur bakamadım .. biraz geriye doğru bakacağım genede birazdan
yukardA isilik konusu geçmiş .nevrada da olur zaman zaman .. banyodan sonra nişasta sürüyorum iyi geliyor ..
herkesi öptüm ...

çok geçmiş olsun --- çok kızarık ve nokta nokta bir pişikse artık mantara dönüşmüş oluyor ..mlsf pişik önleyiciler tedavi etmiyor ...
travazol krem var - gece yatmadan evvel banyo yaptır - iyicen kurut bunu sür .. sabaha %50 sönmüş olacak .. kızımda öyle olmuştu ...
bizdede hiç pişik olmaz ..diş patlattığında bir anda pancar gibi oluyor... öyle olduğunda ancak travazolla geçiyor - 2 gece sürüyorum ... sonra sönünce gene pişik önleyici kulla nıyorum

benim kızda 10 mayıs doğumlu - aynen çok garantici .. düşmemek için elinden ne gelirse yapıyor... arada bir kaç adım yürüyor geri oturyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…