cnm benim oğlumda öyleydi eve portotif salıncak aldık onunla uyutuyorum çok memnunum dışarı çıktığımızda da kucağımda uyutuyorum
cnm belki sıcaklardan uyuyor olabilir.Benim oğlumda ananesi uyuttuğunda hemen uyur ben saatlerce uğraşırım.Belki bakıcının uyutmasına alışmıştır ondan olabilir
cnm benim oğlumda öyleydi eve portotif salıncak aldık onunla uyutuyorum çok memnunum dışarı çıktığımızda da kucağımda uyutuyorum
cnm belki sıcaklardan uyuyor olabilir.Benim oğlumda ananesi uyuttuğunda hemen uyur ben saatlerce uğraşırım.Belki bakıcının uyutmasına alışmıştır ondan olabilir
Portatif salıncak internetten mi aldın nasıl birşey? Büyüdüler artık kucakta çok zor oluyor.
bizim paşa ayakta sallayarak uyuyor , ama artık kendi kendine uyumayı öğrendi genelde sorunsuz kendiside uyuyor, hemen uyutmam gerekirse sallıyorum ayağımda...
uykuları günde 1 kere ye ne zaman düşecek, bizimki dayanamaz gibi geliyor sabah 40 dk da olsa uyuyor, öğleden sonrada 1,5 saate yakın uyuyor,
akşam 8 en geç 8 buçukta tamamen yatıyor,sabah 6 da ayaktayız..sabah 8 e kadar falan uyusa harika olacak..ama yok 6 bilemedin 6:30
sağolun kızlar cevaplarınız için. denemeye çalışıcam. bazen 3 bazen 5 oluyo. aşı markası v ile başlayan birşeydi. sağlık ocağının kapanmasına 5-10 dakika vardı. eczaneden alıp sağlık ocağına koştum. o telaşla markayı okumayı unutmuşum. eczanede 1 tane vardı zaten. 80 küsür liralık olan... iyi ki varsınız şekerler
canım bunun gibi bişey ben bebek mağzasından aldım.İnternette de var.Ben çok rahat ettim yoksa kollarım kopuyordu iyice ağırlaştı sıpalar :)
Johnson Koltuklu Lüx Salıncak - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Gerçekten çok güzelmiş canım yatar pozisyondamı sallıyorsun uyuması için fakat dik pozisyonda sallanıyor galiba yani yanlara sallanmıyor gibi uyuyabiliyormu oğluşun bu şekilde.
günaydın arkadaşlar
teşekkürler güveniyorum bakıcımıza ama merak etmekten de kendimi alamıyorum
kızımda bakıcıda ayakta sallanarak uyuyor ben genelde salıncağında uyutuyorum. verandaya koyduk gece uykusuna da orda geçiyor bizde oturuyoruz serin serin güzel oluyor
simgesel bizim salıncakda bu
http://www.babyhope.com.tr/urun-detaylari.asp?kategori=Çocuk Gereci&serino=803
Mutlulukla sallansın bebeklerimiz inşallah canım senin kızındamı bu salıncakta uyuyor kullanışlımı acaba alırsam oğlum binermi kararsız kaldım:44:
sağol canım inşallah ben beğeniyorum kullanışlı yatma pozisyonu güzel sağlam bence bakarak al yinede hatta dene oğlunla. (eskişehirden aldım ben hamamyolunun başında hamamların olduğu tarafta bir oyuncakçı var büyük bir yer adını hatırlamıyorum ama ordan almıştık sanırım 90 dı) benimki çok seviyor onda sallanmayı uyumayı ilk zamanlar sabah kalktığı gibi kapının önüne gidiyordu dıgı dıgı yapcakmış sallanmaya bulduğu ad
Kimse Yokmu Bizim Topiktennn Huhuuuuuuuuuu Herkez Face demi ?