canım 1 yıl anneanne babaanne dönüşümlü baktılar ama mesafe uzak olduğundan artık dayanamadılar 1 yaşına az bir zaman vardı bakıcıya verdik, çok iyiydi aslında bakıcımız ama çocukları kıskandı oğlumu sıkıntı oldu,kadıncağız mecbur bırakmak zorunda kaldı..bende tekrar bakıcı yine aynı sıkıntılar yaşansın istemedim,dünde gezdik eşimle içime sinen bi yer bulduk, müdüresi çok güzel şeyler anlattı, çok kısa zamanda dilleneceğini, masaya oturup yemek yemeyi , herşeyin bir düzeni olduğunu öğreneceğini falan söyledi, yaşlarına uygun aktiviteleride var şarkı dinleme masal okuma vs gibi.. umarım güzel olur.. gerçekten çok zor...
günaydın arkadaşlar
hayırlı ramazanlar olsun allah oruç tutanlara kolaylık versin
bende anaokulundayım hande84 iyi yapmışsın çok çok iyi olur inşallah çocukları 2 yaşına gelen arkadaşlar başımın etini yiyor grup aç diye öğretmen sıkıntısı var bizdede
çocuklar okulda o kadar değişiyorlarki benimki okula gele gide oyun oynamayı öğrendi şimdi 6 yaş civarı çocuklarla inanılmaz güzel oynuyor
Bugun kimse yazmamış. Bari ben yazayım.
Herkese iyi hafta sonları! Biz yarın kızımla denize giricez:)) en sevdiği bolum de kumda oynamak!
Ayrıca herkese hayirli ramazanlar! Ben malesef oruç tutamıyorum. Çünkü hala emziriyorum. Bütün gün su icmeyerek sütümün kesilmesini istemiyorum. Zaten azaldı bayağı. Bari hepten yok olmasın. Emziği kadar emsin kızım.
günaydın arkadaşlar
yine pazartesi yine iş çabucak geçer inşallah
kızım dün gece hep ağlayarak uyandı anlamadım diş sandım sabah kabız olduğunu farkettim oysa bir haftadır ishaldi devam ederse bugün doktora götürücem nerdeyse hiç uyumadım yavrumda helak oldu ağlamaktan
bebişlerin hala emmesi ne güzel
simgesel günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl?
bende bıraktım gelsim şimdi kuzumu
kızlar görüşlerinize ihtiyacım var kızım benimleyken kaçta kalkarsa kalksın öğlen 12 den önce uyumuyor üç gündür bakıcıyla yine ve sabah 8- 8.30 gibi kalkan çocuk 10.30 da uyumuş 12 ye kadar da uyuyor öğleden sonra 3 de bir daha uyuyor ben eve gidince kalkıyor
ne benimle ve annemle hayatta böyle değil nerdeyse bir ay sürekli beraberdik. anlamıyorum şakayla karışık napıyosun sen diyorum kendi istiyor dedi yastığı falan getiriyormuş
kızlar oğlum bir haftadır ishal. ateş yok, dışkısında sümüksü bir madde de yok. dişten olabilir diyeceğim ama en ufak bir kabartı yok. sizce ne yapmalım, doktora mı götüreyim? bir de su çiçeği aşısından sonra oldu ama o bu kadar uzun sürer mi sizce?
günaydın cnm
Canım sen öğleden sonra kaçta eve gidiyosun ki 3te uyuyormuş kaça kadar uyuyor
kızlar oğlum bir haftadır ishal. ateş yok, dışkısında sümüksü bir madde de yok. dişten olabilir diyeceğim ama en ufak bir kabartı yok. sizce ne yapmalım, doktora mı götüreyim? bir de su çiçeği aşısından sonra oldu ama o bu kadar uzun sürer mi sizce?
simgesel günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl?
bende bıraktım gelsim şimdi kuzumu
kızlar görüşlerinize ihtiyacım var kızım benimleyken kaçta kalkarsa kalksın öğlen 12 den önce uyumuyor üç gündür bakıcıyla yine ve sabah 8- 8.30 gibi kalkan çocuk 10.30 da uyumuş 12 ye kadar da uyuyor öğleden sonra 3 de bir daha uyuyor ben eve gidince kalkıyor
ne benimle ve annemle hayatta böyle değil nerdeyse bir ay sürekli beraberdik. anlamıyorum şakayla karışık napıyosun sen diyorum kendi istiyor dedi yastığı falan getiriyormuş
dün ben 15.30 gibi gittim ona bakarken uyandı kalktı bir daha 9 da gece uykusuna geçti bir önceki gün 15 de uyumuş 17.30 da kalktı beni görmediği sürece uyuyor
canım benim okulum çok yakın eve yaz olduğu için normal saatlere çok uymuyorum kimse yok okulda. sabah 9.30 gibi okula geliyorum 11.30 gibi dönüyorum eve uyuyor oluyor öğleden sonra 13.30-14.00 gibi okula 15.00i geçerek de eve gidiyorum yine uyuyor oluyor okul zamanı da düzeni böyleydi ama tatilde annemdeydik yada haftasonları bende bu düzende mümkün değil uyumadı hatta annemlerde hiç kalmadığı kadar uykusuz kaldı
annem görmek istemiyordur ondan uyuyor hemen diyor
cnm belki sıcaklardan uyuyor olabilir.Benim oğlumda ananesi uyuttuğunda hemen uyur ben saatlerce uğraşırım.Belki bakıcının uyutmasına alışmıştır ondan olabilir
Canım nasıl uyutuyorsunuz çocuklarınızı benimki kucak dışında hiçbir şekilde uymuyor